***Červenec 2008*** maminky a miminka (batolátka) IX.
Šupky dupky sem 🙂 🙂

•
15. čer 2009Berus, na jedné straně kabela, na druhé straně ručník, tak si malej nezasekne ručičky, otvírání a zavírání dveří je naše velmi oblíbená hra 😃 😃
0
děkujeme x-)
tip na dveře - IKEA má super zarážky...taky jsme je museli pořídit, nechápu, co na tom "rumplování" s čímkoliv mají(dveře, vrátka, postýlka, dveře od balkónu :-o atd.)
máme dvě zarážky - jedna napevno, ale tu se naučil vyndávat ]-( :-| tak jsme přidali takovou silikonovou věc, která se nalepí na futro (nahoře nebo na straně) a může si v klidu hrát a nedovolí mu to ty dveře dovřít 😃 ještě navíc to pruží a to ho děsně baví
tip na dveře - IKEA má super zarážky...taky jsme je museli pořídit, nechápu, co na tom "rumplování" s čímkoliv mají(dveře, vrátka, postýlka, dveře od balkónu :-o atd.)
máme dvě zarážky - jedna napevno, ale tu se naučil vyndávat ]-( :-| tak jsme přidali takovou silikonovou věc, která se nalepí na futro (nahoře nebo na straně) a může si v klidu hrát a nedovolí mu to ty dveře dovřít 😃 ještě navíc to pruží a to ho děsně baví
beru, je to fakt super, jednu silikonku (je to taková placatější izolepa 😉 ale pruží a dá se to přilepit třeba i na balkonové dveře...ty naše mají strašně vysoký práh a nemohla jsem najít nic, čím by se to dalo učinit bezpečnější ...ovšem teď už to zvíře naše tan práh přelézá, takže to vypadá na další vrátka mezi dveře...v obýváku máme dvoje :-| a asi bude potřeba nainstalovat třetí...nebo po narozeninách z ničeho nic pochopí, že není dobrý nápad chodit na balkón 😕 :-p 😃 😃 😃 😎 asi ne :-|
Holky prosím o radu už se vám stalo,že jste měly mrchu na etapy??já dnes ráno špinila pak nic a odpo jsem měla slabě červenou zas jen chvhiličku a ted zas nic omplouvám se za popis,ale mě se to ještě fakt nestaalo vždycky mě přepadla silná :-N
no normálně, my máme tu obyčejnou dřevěnou, v který musí už sedět, no a když jsem ho tam posadila, tak mi čučel do mističky, kerou jsem měla úmyslně po židlí, jinak by to bylo všude :-N 😃 😃 😃
no a hlavu nezvednul ani na zapískání 😃 😃 😃
a dneska to šlo x-) , tak doufám, že mu to vydrží, páč lehátko je do 9-ti kil a my máme 10,5 :-N
no a hlavu nezvednul ani na zapískání 😃 😃 😃
a dneska to šlo x-) , tak doufám, že mu to vydrží, páč lehátko je do 9-ti kil a my máme 10,5 :-N
Beru 😃 😃 😃 Kája je v židličce už dlouho,protože maminka dala na lehátko inzerát a myslela si,že se hned neprodá a ono se hned prodalo tak Kájině nic jinýho nezbylo 😃 😃 😃
Dom 😃 😃 😃 Kája už taky jezdí asi 2 týdny ve vozíku 😃 a je úplně paf a smejě se nahlas a volá DA DA 😃 😃
Dom,to nevím chce prostě prso 😃 😃 😃
Kat,no ty nečaruješ nebo co?????Kája ,ted několik dní spala super a dneska je nějaká neklidná a pořád se tam mele a čekám,že se každou chvilku vzbudí :-S =-)
Kat,no ty nečaruješ nebo co?????Kája ,ted několik dní spala super a dneska je nějaká neklidná a pořád se tam mele a čekám,že se každou chvilku vzbudí :-S =-)
Začni psát odpověď...

Odešli