***Červenec 2008*** maminky a miminka (batolátka) IX.
Šupky dupky sem 🙂 🙂

•
9. črc 2009Domi,s takovou holčičkou 😉 koupila jsem je v Globusu 🙂 a balónky jsou různobarevné 😃
0
ani né teď už... ale třeba když s ní chodím po Praze, tak kouká kolem a je přilepená na madlu a čučí a čučí a křičí na lidi.. tak to jde, ale jak zastavíme třeba v metru nebo v tramvaji, tak po čase chce ven, tak jí vezmu na klín.. v parku konečná a chce lítat
Já řeším problém s tím, když kolem nás kdokoliv telefonuje třeba v tramvaji tak se silně hlasitě dožaduje toho telefou 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Já řeším problém s tím, když kolem nás kdokoliv telefonuje třeba v tramvaji tak se silně hlasitě dožaduje toho telefou 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
Dobré ránko 😉
tak ruka je v pohodě 😉 ,ale večer se probudila a bylo vidět,že jí bolí tak jsem si jí vzala k sobě 😉 Kája je sice vyspaná do růžova,ale maminka je KO :-S
tak ruka je v pohodě 😉 ,ale večer se probudila a bylo vidět,že jí bolí tak jsem si jí vzala k sobě 😉 Kája je sice vyspaná do růžova,ale maminka je KO :-S
Jani,tak to máme stejné s telefonem 😃 😃 😃 a když stojím třeba v lékárně ve frontě tak doráží na lidi a upozorňuje na sebe 😃 😃
Ahoj holky 🙂
Teda my máme poslední dobou noci :-p Teda jako docela fajn, dneska zase vstával v 9 😉 ale v noci se nejmíň hodinu mele v postýlce :-p
Ho asi svážu :-N Nemůže si najít dobrou polohu, vždycky to dopadne tak, že leží na dece, polštář na zemi a jinou přikrývku nesnese :-|
Dneska vyrážíme do města, jdu vyplenit DM a sousedovic Kája má narozky, tak musím vymyslet nějaký dárek, asi dřevěný puclíky, u nás je to nej hračka (díky tchýňko x-) )
Teda my máme poslední dobou noci :-p Teda jako docela fajn, dneska zase vstával v 9 😉 ale v noci se nejmíň hodinu mele v postýlce :-p
Ho asi svážu :-N Nemůže si najít dobrou polohu, vždycky to dopadne tak, že leží na dece, polštář na zemi a jinou přikrývku nesnese :-|
Dneska vyrážíme do města, jdu vyplenit DM a sousedovic Kája má narozky, tak musím vymyslet nějaký dárek, asi dřevěný puclíky, u nás je to nej hračka (díky tchýňko x-) )
Dobré ránko,
berus, u nás je to stejný, já si neumím představit, že bych ležela bez přikrývky a malej příkrývku pořád vyhazuje.
Jinak holky z Brna, uvazuju, že bych chodila v ríjnu na kurs homeopatie, tak se můžete přidat 😉 😉
berus, u nás je to stejný, já si neumím představit, že bych ležela bez přikrývky a malej příkrývku pořád vyhazuje.
Jinak holky z Brna, uvazuju, že bych chodila v ríjnu na kurs homeopatie, tak se můžete přidat 😉 😉
Beru,tak hlavně,že se puclíky líbí 🙂 chci je Káje koupit taky,ale mají je vyprodané 😉
Já se chystám vykoupit zítra Globus mají v akci Hamánky - jahodové,malinové Kája miluje 😃
Karolínce,přejeme vše nej k 1 roku 🙂
Já se chystám vykoupit zítra Globus mají v akci Hamánky - jahodové,malinové Kája miluje 😃
Karolínce,přejeme vše nej k 1 roku 🙂
Libu,všechno nejlepší k svátku 🙂 hlavně,že jsem na to ráno čučela a nic mě neťuklo 😃 😃
Ahoj 🙂
Kájka moc děkuje za přání x-)
Jsme zpátky z prohlídky, míry má 8190g, 73cm 🙂 A byly tam dvě čertvé miminka, to jsem skoro zaslzela :-N
Jinak před rokem už mě pomalu začly bolesti a za dvě hodiny je Kájouš na světě🙂
Teď Kája na chvilku spí, aby mohla slavit až do noci 😃 Ale dnes bude jen taková menší oslava, většina rodiny je na dovolené, takže pořádně to rozjedem až příští týden.
Tak já jdu chystat 🙂
Libu, všechno nej k svátku 😉
Kájka moc děkuje za přání x-)
Jsme zpátky z prohlídky, míry má 8190g, 73cm 🙂 A byly tam dvě čertvé miminka, to jsem skoro zaslzela :-N
Jinak před rokem už mě pomalu začly bolesti a za dvě hodiny je Kájouš na světě🙂
Teď Kája na chvilku spí, aby mohla slavit až do noci 😃 Ale dnes bude jen taková menší oslava, většina rodiny je na dovolené, takže pořádně to rozjedem až příští týden.
Tak já jdu chystat 🙂
Libu, všechno nej k svátku 😉
Naše rodina se z těch oslav asi zblázní 😃 začínáme 14,15,18,23,a končíme mega párty 25 😃 a kdyby žila moje babí tak ještě 22 😞
Začni psát odpověď...

Odešli