***Červenec 2008*** maminky a miminka (batolátka) IX.
Šupky dupky sem 🙂 🙂

•
24. črc 2009A beru vidíš, to jsem do tří let nemluvila 😃 =-) =-) =-)
0
no, zrovna ty my taky nejdou, jsem to zkoušela a říkám si, ze u každýho to vypadá jako růžička, jenom u mě jako prdelka 😃 😃
dort hotov a uz se chladi v lednici. vysledek vyfotim az zitra, teda me ty tomáškovy narozeniny zmáhají, zítra všechno nazdobit, a nachystat, no a to bych jeste měla uklidit, no tak to nehrozí :-N
dort hotov a uz se chladi v lednici. vysledek vyfotim az zitra, teda me ty tomáškovy narozeniny zmáhají, zítra všechno nazdobit, a nachystat, no a to bych jeste měla uklidit, no tak to nehrozí :-N
No Beru, nad tou prdýlkou jsem nemusela tak dlouze přemýšlet, když to tak vážně vypadá 😃 😃 😃
Jdu taky zalehnout, zítra máme velký den 😉 😉
Dobrou noc 😉
Jdu taky zalehnout, zítra máme velký den 😉 😉
Dobrou noc 😉
Dobré ráno 😉
tady leje :-S a já myslela,že to fakt uděláme venku ach jo ]-(
Kat 😃 😃 zase si mě rozesmála
Beru,Moni psala,že se ozve až bude v N 😉
tady leje :-S a já myslela,že to fakt uděláme venku ach jo ]-(
Kat 😃 😃 zase si mě rozesmála
Beru,Moni psala,že se ozve až bude v N 😉
Jak dneska klidně ]-( ]-( tady už ne Aleš jde připravit pergolu prostě budou venku a hotovo 😃 😃
Ahoooojkýýý,
su zase slaměnka... furt se ten taťka někde courá ]-(
Kubíčkové, kráááásný svátek přejeme x-)
Berun, jsem Ti taky zahlasovala 😉
Holky co dnes děláte oslavy... ať vám to vyjde, počasí nezlobí a všem ať chutná 🙂
Jo mám dotaz, kolikrát denně vám spinkají broučci... Kláruš by už tak nejraději 1x za den :-p
su zase slaměnka... furt se ten taťka někde courá ]-(
Kubíčkové, kráááásný svátek přejeme x-)
Berun, jsem Ti taky zahlasovala 😉
Holky co dnes děláte oslavy... ať vám to vyjde, počasí nezlobí a všem ať chutná 🙂
Jo mám dotaz, kolikrát denně vám spinkají broučci... Kláruš by už tak nejraději 1x za den :-p
Beru no proto 😃 nebude mi to líto 😃 Oni se stejně budou courat i dovnitř,protože všichni budou chtít vidět ten náš hořejšek ještě tam nikdo nebyl 😉
Bobul,tak mu to courání zatrhni 😉 Kája spí 2x za den,ale dopoledne jen 20 minut a odpoledne tak hodinu až hodinu a půl 🙂
Bobul,tak mu to courání zatrhni 😉 Kája spí 2x za den,ale dopoledne jen 20 minut a odpoledne tak hodinu až hodinu a půl 🙂
ahoj holky, tak jsme si pěkně včera užili na grilovačce. Dom jsme přišli před půlnocí 😉
všechno nejlepším Kubíkům 🙂
u nás tedy pršelo,ale jen po sedmý a pak vylezlo sluníčko,takže všici sousedi venku makaj jak vzteklý a já musela nechat Janí spát na chodbě doma :-S ale vypadá to, že se něco žene, zase je pěkná tma 😕
a spíme pořád 2x denně... ráno tak 1 a1/4 hodiny a odpo většinou 45 min, vyjímečně hodinu 🙂
všechno nejlepším Kubíkům 🙂
u nás tedy pršelo,ale jen po sedmý a pak vylezlo sluníčko,takže všici sousedi venku makaj jak vzteklý a já musela nechat Janí spát na chodbě doma :-S ale vypadá to, že se něco žene, zase je pěkná tma 😕
a spíme pořád 2x denně... ráno tak 1 a1/4 hodiny a odpo většinou 45 min, vyjímečně hodinu 🙂
Dobré ránko,
Kubíkům také přeji všechno nejlepší 😉
Spíme také 2x za den, dopoledne tak hodinu a pul odpoledne tak hodku, ale jak kdy, mění se to, jojo, kde jsou ty časy, kdy malej spal dopoledne 3 hodiny 😃 😃
Kubíkům také přeji všechno nejlepší 😉
Spíme také 2x za den, dopoledne tak hodinu a pul odpoledne tak hodku, ale jak kdy, mění se to, jojo, kde jsou ty časy, kdy malej spal dopoledne 3 hodiny 😃 😃
Ahoj 🙂
Tak jsem trochu dočetla, Katy s tím Štěpánkem jsi mě fakt pobavila 😃 😃
U nás se spí někdy jednou denně, někdy dvakrát. Ale když spí jen jednou tak je k večeru dřív unavená a protivná.
Kubíkům vše nejlepší k svátku 🙂
Káju pořás trápí ta stolička, ale dávám jí teď na dásýnka ten gel a taky homeopatika a vypadá to, že to trochu zabírá. A byla jsem se i zeptat u doktorky, jestli je to normální, že ta oteklá dáseň má tmavě fialovou barvu a prý jo. I krvácet že to může. Tak snad se to už brzy prořízne =-)
A teď se jdu podívat, co máte s tou anketou 😃
Tak jsem trochu dočetla, Katy s tím Štěpánkem jsi mě fakt pobavila 😃 😃
U nás se spí někdy jednou denně, někdy dvakrát. Ale když spí jen jednou tak je k večeru dřív unavená a protivná.
Kubíkům vše nejlepší k svátku 🙂
Káju pořás trápí ta stolička, ale dávám jí teď na dásýnka ten gel a taky homeopatika a vypadá to, že to trochu zabírá. A byla jsem se i zeptat u doktorky, jestli je to normální, že ta oteklá dáseň má tmavě fialovou barvu a prý jo. I krvácet že to může. Tak snad se to už brzy prořízne =-)
A teď se jdu podívat, co máte s tou anketou 😃
děkujiii 😃 za anketu, bych si připadala jako blb, kdyby tam nikdo nepsal :-N
bobulko, jj, klasickej víkend 😃
pal, chudinka berunka |-|
kde jste ženský? těším se na fotky z oslav 😉
jinak dneska jsme měli rodinný den a bylo to moc fajn, blbnuli jsme všichni 3, až z toho mám spálený kolena od koberce :-N
a byli jsme nakupovat v Lidlu a měli tam výprodej, koupila jsem barvičky na malování, maluje se s nima prstíkama, zdravotně nazávadný za celých 50 káčé 😉
takže mám pro Matýska první dárek k Vánocům 🙂
když nad tím tak přemýšlím, to dítě mě fakt děsně mění :-N , se mi ještě v životě nestalo, abych měla dárek na prosinec v červenci :-N
bobulko, jj, klasickej víkend 😃
pal, chudinka berunka |-|
kde jste ženský? těším se na fotky z oslav 😉
jinak dneska jsme měli rodinný den a bylo to moc fajn, blbnuli jsme všichni 3, až z toho mám spálený kolena od koberce :-N
a byli jsme nakupovat v Lidlu a měli tam výprodej, koupila jsem barvičky na malování, maluje se s nima prstíkama, zdravotně nazávadný za celých 50 káčé 😉
takže mám pro Matýska první dárek k Vánocům 🙂
když nad tím tak přemýšlím, to dítě mě fakt děsně mění :-N , se mi ještě v životě nestalo, abych měla dárek na prosinec v červenci :-N
Začni psát odpověď...

Odešli