***Červenec 2008*** maminky a miminka (batolátka) IX.
Šupky dupky sem 🙂 🙂
Holky vy všechny delate manikuru? Já bych taky chtela, a to mate svoje nebo ty nalepovací,páč me není jasný, jak bych třeba s dlouhýma nehtama přebalila malýho. :-N
Dnes jsem držela malýho v náručí a on mi dal takovou hlavičku, jsem to vubec nečekala, až mi zuby zacvakaly, a jak jsem se lekla, tak jsem vykřikla auuuuu, jenže malej se lekl, ze se mi neco stalo, tak pusina ala obracenej rohlik, a do breku, tak aby nezačal plakat, tak jsem se začala smát, jako že legrace, no jo, malej přestal nabírat do pláče a začal mi dávat jednu hlavičku za druhou, si myslel, že se mi to tak líbí 😃 😃 😃
Dnes jsem držela malýho v náručí a on mi dal takovou hlavičku, jsem to vubec nečekala, až mi zuby zacvakaly, a jak jsem se lekla, tak jsem vykřikla auuuuu, jenže malej se lekl, ze se mi neco stalo, tak pusina ala obracenej rohlik, a do breku, tak aby nezačal plakat, tak jsem se začala smát, jako že legrace, no jo, malej přestal nabírat do pláče a začal mi dávat jednu hlavičku za druhou, si myslel, že se mi to tak líbí 😃 😃 😃
Kat 😃 😃 😃
Moni,já mám na zimu jednu čepici pro Kájinu 😉 ale bundy,kombinézu chci taky kupovat později kvuli velikosti 😉 na podzim máme dvě bundy,dvě vesty a asi 4 čepice 😉
Arin,gratulka k chození 😉 u nás to bude asi ještě za dlouho :-|
Moni,já mám na zimu jednu čepici pro Kájinu 😉 ale bundy,kombinézu chci taky kupovat později kvuli velikosti 😉 na podzim máme dvě bundy,dvě vesty a asi 4 čepice 😉
Arin,gratulka k chození 😉 u nás to bude asi ještě za dlouho :-|
Teda tady je to samá manikérka :-N
Katy, jak 2 svátky =-) :-N A Beruš do kalendáře dopíšu, jen si musím vybrat hezký datum 😃
Jinak jsi mě fakt rozesmála s tou hlavičkou, si to dokážu představit, máma mžitky před očima, ale musí ze sebe dělat šaška, aby dítě nehodilo podkovičku :-N 😃
Já dneska malýmu poprvé ostříhala ofinu, už si přes ní neviděl, vypadá jako blbeček :-N a za odměnu dostal poprvé kousek čokolády 🙂 Nevím, jak se mu to povedlo, ale měl od ní špinavý tepláčky až na dupce a to seděl v židličce :-N
Katy, jak 2 svátky =-) :-N A Beruš do kalendáře dopíšu, jen si musím vybrat hezký datum 😃
Jinak jsi mě fakt rozesmála s tou hlavičkou, si to dokážu představit, máma mžitky před očima, ale musí ze sebe dělat šaška, aby dítě nehodilo podkovičku :-N 😃
Já dneska malýmu poprvé ostříhala ofinu, už si přes ní neviděl, vypadá jako blbeček :-N a za odměnu dostal poprvé kousek čokolády 🙂 Nevím, jak se mu to povedlo, ale měl od ní špinavý tepláčky až na dupce a to seděl v židličce :-N
Beru,čokoládu jo to jsem zatím nezkoušela a nemám ani odvahu 😉 Kája měla zatím jen Brumlíka 🙂
Beru 😃 😃 😃 já na manžela,kterej je nějakej protivnej,ale naštěstí už šel spát 😉
kdyz ja jsem chtela byt vzdycky Katka se mi to jmeno libi, tak aspon tady si to uzivam 😉
beru i fotku v pradle, ja to budu fakt mit jako inspiracku, pac ja dnes vlezla na vahu, coz jsem nemela delat ]-( ]-( ]-( ]-(
teda Ren, supr fotky, a mala tak radila na motorce?presne takovou stejnou ma malej, ale jeste nejak nevi, jak na ni, tak si ji jenom vodi,ale nejezdi na ni :-N
Jo a omlouvam se za pismo,ale malej dnes vybrakoval pul klavesnicetakze psat na tom je ohromna zabava :-S
Začni psát odpověď...

Odešli
Arin, ty jsi multifunkční 🙂
Ev, dík za pochvalu 🙂