***Červenec 2008*** maminky a miminka (batolátka) IX.
Šupky dupky sem 🙂 🙂

•
28. kvě 2009většinou je tam číslo, jen ne na te co je variabilní prutok, tak nic nemá
0
Ahojky
Kláruš dnes spinkala až do půl deváté x-) .... ale vzůru byla ve 2,4 a v 7 a to jsem si ji vzala do postele a vytuhla mi s kozou v puse a spali jsme tak :-N 😃 .... ale jsem krásně odpočatá x-)
Matýýýýýýýýýýý....... klárné desetiměsíčniny Ti přeje Kláruš a posílá pusinku aby to Davča neviděl 😉
Kláruš dnes spinkala až do půl deváté x-) .... ale vzůru byla ve 2,4 a v 7 a to jsem si ji vzala do postele a vytuhla mi s kozou v puse a spali jsme tak :-N 😃 .... ale jsem krásně odpočatá x-)
Matýýýýýýýýýýý....... klárné desetiměsíčniny Ti přeje Kláruš a posílá pusinku aby to Davča neviděl 😉
Kláruš bacha Matýsek je náš ]-( ]-( :-N žádný pusinky
Byly jsme venku a začíná se tam zatahovat 😞
Byly jsme venku a začíná se tam zatahovat 😞
jééé, přece jen se někdo baví 🙂
romi já dnes dala kupovanou zeleninu s jáhly a snědl, v ruce musel mít sice kapky, ale otvíral pusu, to je hlavní 😉
jity tys byla u holiče s Terkou? =-) já bych s malým jít nemohla, nevydržel by tam 😞 dala jsem podruhé hami2, jinak kojím 😉 hoď foto nové hlavy do albíčka, ať tě můžem zhodnotit 🙂
romi já dnes dala kupovanou zeleninu s jáhly a snědl, v ruce musel mít sice kapky, ale otvíral pusu, to je hlavní 😉
jity tys byla u holiče s Terkou? =-) já bych s malým jít nemohla, nevydržel by tam 😞 dala jsem podruhé hami2, jinak kojím 😉 hoď foto nové hlavy do albíčka, ať tě můžem zhodnotit 🙂
jsem zpátky, bude kuře 😉
evi, neboj, já Buclínka nedám :-N 😉
domi, tam kde bydlí naši se otvírá nový lesopark, je to spojený s dětským dnem, tak jdeme tam 😉
a medvídci jsou dobrý nápad 🙂
koření ještě nedávám, když mu chutná takhle, jenže on stejně zbaští všechno :-N
jitu, ukaž nový háro 😉
evi, neboj, já Buclínka nedám :-N 😉
domi, tam kde bydlí naši se otvírá nový lesopark, je to spojený s dětským dnem, tak jdeme tam 😉
a medvídci jsou dobrý nápad 🙂
koření ještě nedávám, když mu chutná takhle, jenže on stejně zbaští všechno :-N
jitu, ukaž nový háro 😉
Já mám dneska honičku,slibila jsem Alešovi,že Káju alespoň vykoupu,když on jí dá kaši a spát a to znamená,že musím koupat už před pátou,protože v půl 6 odjíždím 😉 mám docela strach co se tu bude dít ona je fakt hroznej mamánek 😞
Ješt
😞 ě ke všemu jsem dnes musela do domečku,kde bydlela babí a nějak to zas na mě dopadlo 😢
Ješt
😞 ě ke všemu jsem dnes musela do domečku,kde bydlela babí a nějak to zas na mě dopadlo 😢
Začni psát odpověď...

Odešli