České Budějovice
Ahojky holky,
všimla jsem si, že jsem napsala poslední příspěvěk a bylo jich rovnou 10.000 tak mi bylo líto tam ještě něco psát, tak tady máme nové tématko 🙂
Odkaz na staré je tady:
http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThread...
všimla jsem si, že jsem napsala poslední příspěvěk a bylo jich rovnou 10.000 tak mi bylo líto tam ještě něco psát, tak tady máme nové tématko 🙂
Odkaz na staré je tady:
http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThread...
Ahoj holky chce se zeptat kdo jste byl už na očkování proti spalničkám proběhlo to u Vás v pořádku nebo jste měli teploty?Mi jdem teď ve čtvrtek.
dobré ráno.
dneska to nevypadá na moc pěkný den.U nás je ošklivě.
já jsem právě o tom očkování četla tady :
http://www.babyonline.cz/ockovani-deti/proti-kt...
dneska to nevypadá na moc pěkný den.U nás je ošklivě.
já jsem právě o tom očkování četla tady :
http://www.babyonline.cz/ockovani-deti/proti-kt...
Ahojky, jdu se rozloučit, za chvilku bych měla zadat jeden příkaz a pak už "vykuchnu" HDD a budu mimo. Jinak dneska zkusím malý natáhnout to spaní a dejte mi prosím někdo vědět jestli ten pátek platí. Nebo jestli jste tady někdo on-line kdo víte jistě že tam půjdete, tak půjdeme taky. Zatím ahojky!!!
tak sem byla s prckem venku,vyvenčili sme i rovnou hafinu,tak sem zaplácla dvě mouchy jednou ranou x-) ted ještě něco uklohnit malýmu k obědu ]-( vůbec už nevím co mu vařit!!nemáte někdo nějakou inspiraci???? =-)
Panter tak když bude protestovat,tak ho zbal do kufru a vem ho sebou!!!! 😎 😃
Panter tak když bude protestovat,tak ho zbal do kufru a vem ho sebou!!!! 😎 😃
Ahoj, tak v pátek dorazíme, asi ne na 9. ale trošku dýl, jelikož vstáváme v 8 + snídaně, oblíkání + cesta busem. Tipuju tak kolem 10. že bysme tam mohly být. Ještě mrknu na autobusy, jak tam jedou.
Beat, já zkusila min. týden udělat Dendě zapékané těstoviny - dala jsem jí tam kolínka (má je nejradši), brokolici, kousek mletýho hovězího, vajíčko - jen žloutky, mlíko - Sunar, kousek strouhanýho sýru, maličko bylinek. K mému překvapení snědla dvakrát tolik, než sní běžně po přemlouvání, musela jsem jí ještě přidat. Myslím, že by to už malej taky mohl.
Ještě můžu doporučit polívku s červenou čočkou - tu má D taky ráda. Nebo rajskou, tu už by asi taky mohl. Já taky věčně nemůžu nic vymyslet, D je dost vybíravá, takže kolikrát uvařím a jíme to pak my (dospělí).
Beat, já zkusila min. týden udělat Dendě zapékané těstoviny - dala jsem jí tam kolínka (má je nejradši), brokolici, kousek mletýho hovězího, vajíčko - jen žloutky, mlíko - Sunar, kousek strouhanýho sýru, maličko bylinek. K mému překvapení snědla dvakrát tolik, než sní běžně po přemlouvání, musela jsem jí ještě přidat. Myslím, že by to už malej taky mohl.
Ještě můžu doporučit polívku s červenou čočkou - tu má D taky ráda. Nebo rajskou, tu už by asi taky mohl. Já taky věčně nemůžu nic vymyslet, D je dost vybíravá, takže kolikrát uvařím a jíme to pak my (dospělí).
Leni no tak malej mi taky zatím spucoval vše co dostal,on sní všeho hrozný množství,tak ho musím trošku krotit,má fakt hrozně roztáhlej žaludek a nerada bych,aby na to až bude větší doplatil. :-| ale to co jsi psala zní moc dobře.no rajskou riskovat nebudu,vždy když dostal skleničku s příměsí rajčat a paprik,tak se mi osypal,takže to vím,že zatím nesnese,ale polévku z červené čočky sme dělala minulý týden,tam u taky moc jela!!!!a děláš,nebo děláte nějaký jídlo dětem na sladko??já mám poslední dobou hroznou chut na rýž.nákyp,tak sem myslela,že bych něco podobnýho mohla udělat malýmu
Beat, sladký mě napadl taky rýž. nákyp nebo klasická "semlbába" - tu jsem jako malá milovala, dělala mi jí vždycky babička. Možná jí zítra udělám a uvidím, myslím, že by to Dendě mohlo chutnat. Rohlíky i jabka má ráda, takže jdu do toho 😉
Beat, já tam tvaroh nedávám ani teď, když už ho D smí. Jen rohlíky, jablko, cukr - Glukopur, rozkvedlaný vajíčko (žloutky), mlíko (Sunar) a trošičku skořice.
Marti, Terezka tu teď pár dní nebude, má něco s PC. Z druhé party se na sraz pokud vím zatím nikdo nehlásil.
Marti, Terezka tu teď pár dní nebude, má něco s PC. Z druhé party se na sraz pokud vím zatím nikdo nehlásil.
Když tam dáš hodně ovoce a zaleješ tím mlíkem, tak to zas tak "mdlý" nebude...
Oli, já dělám jen takovou "obyč" - dám vařit propláchnutou červ. čočku, zeleninu (co mám zrovna doma - mrkev, petržel, porek...), brambory, bujon (kupuju ten bez glutamátů a dávám jen 1 malou kostičku - jen tak decentně). No a než je to hotový, tak tam dám trošku majoránky. Fakt taková obyč polívka.
ale můj taťka dělá úžasnou čočkovku, tak pokud nezapomenu, zítra se ho zeptám a hodím ti to sem. Fakt úžasná 🙂
ale můj taťka dělá úžasnou čočkovku, tak pokud nezapomenu, zítra se ho zeptám a hodím ti to sem. Fakt úžasná 🙂
Jo, ještě jsem zapomněla - dát tam kousek masíka na pidi kostičky nebo semletý 😎
ahojky holky!!tak na srazík taky s dádulkou dorazíme!!! x-)
Leni všimla sem si,že si taky pročítáš diskusi s tou kravkou ]-( tohle už nemá obdoby!!!!!nechápu,proč si takový lidi dělají děti!!dyt jí vlastně o to dítě ani nejde,jde jí jen o svoje dobro!!!!potřebovala by propleskat!!!co sem se dočetla dneska,tak sem jí tam už chtěla něco napsat,ale nebudu se do toho montovat,stejně by to nebylo k ničemu,ale pěkně mě nakrkla,je mi líto té malé,že má takovou mámu,doufám,že jí to v dospělosti vrátí ]-(
Leni všimla sem si,že si taky pročítáš diskusi s tou kravkou ]-( tohle už nemá obdoby!!!!!nechápu,proč si takový lidi dělají děti!!dyt jí vlastně o to dítě ani nejde,jde jí jen o svoje dobro!!!!potřebovala by propleskat!!!co sem se dočetla dneska,tak sem jí tam už chtěla něco napsat,ale nebudu se do toho montovat,stejně by to nebylo k ničemu,ale pěkně mě nakrkla,je mi líto té malé,že má takovou mámu,doufám,že jí to v dospělosti vrátí ]-(
Začni psát odpověď...

Odešli
jen jsem se chtěla zeptat Stáni, jak pojedete? :-N