Českolipsko. Je tu nějaká těhulka nebo maminka?
Najde se tady nějaká těhulka nebo maminka z Českolipska?

•
14. led 2007Ml. Boleslav není tak daleko a navíc ta nemocnice má dobrou pověst,ale je fakt, že jsem nikdy neslyšela nic špatného o lipské porodnici.Je to hrůza,ale já kdybych nemusela rodit v ústí tak porodim v Lípě.
0
heave - taky vítej mezi náma! Už výše, jsem psala, že jezdíme často do Provodína k příbuzným. Škoda, že už tam nebydlíš ...
No já od začátku věděla, že v Lípě nechci. Teda ani manžel. No a nedávno mi kamarádka vyprávěla takovou hrůzu o ČL, že mě ještě víc přesvědčila ... ale tím, vás tady nechci a nebudu strašit.
No já od začátku věděla, že v Lípě nechci. Teda ani manžel. No a nedávno mi kamarádka vyprávěla takovou hrůzu o ČL, že mě ještě víc přesvědčila ... ale tím, vás tady nechci a nebudu strašit.
Mori, jestli se můžů zeptat, ke komu jezdíte do Provodína, já tam jezdím, mám tam rodiče.Jinak tobě se to už pěkně krátí, za chvíli je mimi na světě, už máte vybraná jména? Ty to máš Stanco taky uz za pár ono to strašně letí, vzpomínám si jak jsem přišla na to, že jsem těhule a už mám skoro polovinu za sebou.
heave - jezdíme tam ke Kudělkům a Petříčkům. Jsou to příbuzní manžela.
Jména už máme vybraná dávno: Ondrášek a Karolínka. Tak uvidíme se na nás vykoukne ...
stanca - tak další těhulka mezi náma x-) Super!
V Doksech jsem se loni vdávala na zámku 🙂 Na beremese.cz máme foto. Mám tam kamarádky (spolužačky ze střední) a příbuzný.
Jména už máme vybraná dávno: Ondrášek a Karolínka. Tak uvidíme se na nás vykoukne ...
stanca - tak další těhulka mezi náma x-) Super!
V Doksech jsem se loni vdávala na zámku 🙂 Na beremese.cz máme foto. Mám tam kamarádky (spolužačky ze střední) a příbuzný.
Ahoj Mori. Jména máte hezká, já teď nad tím přemýšlím jak to mimi pojmenujeme,ale jsem absolutně bez nápadu, moc se mi líbila Terezka a Jakub, ale tak se jmenuje pomalu každé nově narozené miminko, takže od toho jsem už opustila. Kudělkovi i Petříčkovi znám já i moji rodiče-jsou to Vávrovi.
stanca - tak to je dobře, že jsi už v pořádku. Venku takový vichr, že jsem ani raději dnes nevystrčila paty z bytu.
heave - no blíží se to už fakt rychle. Zrovna dnes jsem manželovi říkala, že už jen (zhruba) měsíc 🙂
Strach zatím nějak nemám, ono to možná přijde pak s těma bolestma. Uvidím. Já se spíš těším, že už bude mimi venku - už je to docela únavný a jsem jak slonice, tak se mi i uleví. No a na mimčo se těšíme už moc oba!
heave - no blíží se to už fakt rychle. Zrovna dnes jsem manželovi říkala, že už jen (zhruba) měsíc 🙂
Strach zatím nějak nemám, ono to možná přijde pak s těma bolestma. Uvidím. Já se spíš těším, že už bude mimi venku - už je to docela únavný a jsem jak slonice, tak se mi i uleví. No a na mimčo se těšíme už moc oba!
Mori, ať ti to v pondělí dobře dopadne v té liberecké nemocnici, ať jsou na tebe hodný a doufám, že nás pak poučíš, co nás čeká 🙂 .Já jdu v úterý na kontrolu v 16.týdnu budou mi dělat AFP-odběr na vývojové vady, tak jsem taky zvědavá, ikdyž vím, že se hned výsledek nedozvím, tak doufám, že vše bude OK. Hezký víkend všem.
Milá perado,Ja jsem po roce přešla k dr.do Lípy.Tak mam za sebou hormonální profily,ted jsem na utrogestanu právě v polovině druhého balení,pak mám ještě jedno a zase na kontrolu.A pak asi laparoskopie.Do CARU mě chtěla dr.objednat když jsem tam byla u ní v listopadu,ale nakonec jsem řekla,že ještě zkusíme toto a pak se uvidí.No tak jsem zvědavá.Ale věřím,že to bude dobry a povede se to.
Jinak Mori,at je mimísek zdravý a ty to hezky zvládneš.
Jinak Mori,at je mimísek zdravý a ty to hezky zvládneš.
pikusa - no já to po vysazení antikoncepce nedostávala vůbec. Musela jsem chodit na injekce. Po Utrogestanu se mi to krásně srovnalo. Pak mi to zas začalo nějak blbnout, ale to už jsem byla těhu. My to zjistili, až když jsem byla v 8 tt, vůbec nás totiž dřív nenapadlo, že bych mohla být těhu.
Pikuso, tak držím palce, ať Utro zabere 😉 U mě parádně zabíral CLomhex s Pregnylem, ale nakonec se zjistilo, že chyba je na druhé straně. Neházím ale flintu do žita, jeden sperimo nic neprokazuje. Teď si po takové době dáváme oddech, prostě to neřešíme a na jaře...no možná spíš dřív se vypravíme do Car, kde nás oba proklepnou. Takže jsem zvědavá, jak tohle jednou dopadne :-N
Pikuso, ke komu chodíš v Lípě? Já z Lípy jezdím do LBC...je perfektní, ale odsud je to dálka, kór když jsem tam musela jezdit 3x v týdnu, to byl děs....
Pikuso, ke komu chodíš v Lípě? Já z Lípy jezdím do LBC...je perfektní, ale odsud je to dálka, kór když jsem tam musela jezdit 3x v týdnu, to byl děs....
Perado,jsem u dr.Branžovské,jsem spokojená oproti tomu,co bylo tady v Mimoni je to rozdíl v přístupu a vím,že de aspon něco děje.Jinak beru Kyselinu listovou partner bere zinek a ještě jsem přes net objednávala čaje i pro mě i pro něj.Možná to nepomáhá,ale po té době už zkouším vše. 🙂
Branžovské? A kde sídlí? Pikuso, myslíš že by mě vzala? Já chodila k dr. do Stráže a to byla katastrofa, pak jsem začala jezdit k Soukeníkovi do LBC a super, jenže teď bydlím v Lípě a jezdit tam na prevenci mi nevadilo, ale ta UTZ 3x týdně mě to vadilo. Taky říkal, že co budu dělat, až přijde časna IVF a já tam budu muset jezdit na injekce 😞 Takže jsem nakonec ustoupila od toho, že bych začla chodit k někomu dobrému v Lípě...jenže moje kamarádky chodí buď k Minaříkovi nebo ještě k jednomu...a jméno mi vypadlo 😃. A ty ani nepřibárají. Takže netuším, kam se obrátit.
Kyselinu listovou jsem teĎ přestala brát, začnu, až se začně něco dít 🙂 Ale na spermio muž bere Vitamín E a Selen a Zinek, jen jak píše mori, bych nedoporučovala Selen a Zinek dohromady, protože vzájemně snižují svojí schopnost, Vitamín E a Selen bere ráno a večer zinek. Začínám se teĎ ještě prolejvat kontryhelem a najedu zase na mateří kašičku.... 8-( na to se vůbec netěším 😞(
Kyselinu listovou jsem teĎ přestala brát, začnu, až se začně něco dít 🙂 Ale na spermio muž bere Vitamín E a Selen a Zinek, jen jak píše mori, bych nedoporučovala Selen a Zinek dohromady, protože vzájemně snižují svojí schopnost, Vitamín E a Selen bere ráno a večer zinek. Začínám se teĎ ještě prolejvat kontryhelem a najedu zase na mateří kašičku.... 8-( na to se vůbec netěším 😞(
Začni psát odpověď...

Odešli