Chomutov a okolí
Takže pro holky z Beremese - Chomutov a okolí.... 😃 A samozřejmě tu uvítáme i ostatní maminky, těhulky a snažilky z Chomutova, Kadaně, Klášterce, Jirkova a dalších měst... 🙂
Tak Vás tu všechny vítám.
Lucka 😉
Tak Vás tu všechny vítám.
Lucka 😉

•
1. zář 2007Eleanor,Kubík dostane tříkolku a nějaké blbosti do vany a co dají příbuzní netuším. 😉
0
ahoj holky 🙂 tak Hrádek nic moc 😞 už se těším na pouť a hornickej den v Mostě 😃 jedete někdo??
kackap takže bude drandit silnice 🙂 to máš dobrý,když se tě všichni neptají,co mají koupit 😃
Pitr,tak jak je?,Už lépe?Nestihla jsem ani odepsat,jak jsme pospíchali :-N můžeme se někdy příští týden stavit,ať podrbeme???
kackap takže bude drandit silnice 🙂 to máš dobrý,když se tě všichni neptají,co mají koupit 😃
Pitr,tak jak je?,Už lépe?Nestihla jsem ani odepsat,jak jsme pospíchali :-N můžeme se někdy příští týden stavit,ať podrbeme???
ahojky jakpak se máte? Eli pouť bude určo lepší.
Miška byla zase celá osypaná, na 100% jí vadí Lovela. Aspoň už víme po čem to je. O víkendu začala brát hračky a tahá deku, za kterou se schovává. Jakmile ji upravím má ji za chvilku zas přes obličej.
Byli jsme na kontrole s kyčlema a není to dobrý. Mě štve že dr. k tomu nic neřekne, kdybych se nezeptala tak ani nevím jestli se to zlepšilo nebo ne, je to tam jak na běžícím páse. Lidi s mimčama čekali až na chodbě u vítahů, děs.
Miška byla zase celá osypaná, na 100% jí vadí Lovela. Aspoň už víme po čem to je. O víkendu začala brát hračky a tahá deku, za kterou se schovává. Jakmile ji upravím má ji za chvilku zas přes obličej.
Byli jsme na kontrole s kyčlema a není to dobrý. Mě štve že dr. k tomu nic neřekne, kdybych se nezeptala tak ani nevím jestli se to zlepšilo nebo ne, je to tam jak na běžícím páse. Lidi s mimčama čekali až na chodbě u vítahů, děs.
Přejeme Kubíkovi dodatečně vše nej nej k 1. narozeninám x-)
Luci to je an čase,že si s tím něco udělala 😃 to si mohla pár dní počkat a dát tam 1d 😃 máš termín zítra viď,pokud si dobře pamatuju 😉
Jituš no vidíš,jak je malá šikovná 😃 takže už vám začne baf baf 🙂 ty kyčle jsme měli taky tak na rychlo :-| ale mi toměli naštěstí v pořádku,tak enporadím,ale vím,že říkali dát 2plínky mezi nohy,aby je měla od sebe a pak jsou nějaké kalhotky na to... :-S
Luci to je an čase,že si s tím něco udělala 😃 to si mohla pár dní počkat a dát tam 1d 😃 máš termín zítra viď,pokud si dobře pamatuju 😉
Jituš no vidíš,jak je malá šikovná 😃 takže už vám začne baf baf 🙂 ty kyčle jsme měli taky tak na rychlo :-| ale mi toměli naštěstí v pořádku,tak enporadím,ale vím,že říkali dát 2plínky mezi nohy,aby je měla od sebe a pak jsou nějaké kalhotky na to... :-S
Jituš a co to je? to jsem nikdy neslyšela :-N 😃 😃 ale nedělej si naději,žádný zvířátko už doma nechci 😃 😃 :-p
kackap ahoj katko schání tě mamka prý u tebe byla a nebyla jsi včera doma a na tel jí taky neodpovídáš pa tak se jí ozvy
Jinak holky vám přeju at mimískove pěkně rostou 🙂
Jinak holky vám přeju at mimískove pěkně rostou 🙂
ahoj kočky 🙂
Jituš teda jsem se lekla,tak tohle už vůbec nechci 😃 bych se na to bála šáhnout 😃
tak zítra a asi v neděli jdeme na pouť :-d už se těším 😃 jinak Luky už má nový pokojíček 🙂 teda jen nábytek,pokojíček bude až na Vánoce 😃 takže má veeelkooou postel x-) v+ětší než já 😃
nejede někdo v pátek do Mostu na hornický den????? =-)
m.ajko vítám tě 🙂 z Klášterce tu někdo určitě je 😉
a jak pokračují naše těhulky????
Jituš teda jsem se lekla,tak tohle už vůbec nechci 😃 bych se na to bála šáhnout 😃
tak zítra a asi v neděli jdeme na pouť :-d už se těším 😃 jinak Luky už má nový pokojíček 🙂 teda jen nábytek,pokojíček bude až na Vánoce 😃 takže má veeelkooou postel x-) v+ětší než já 😃
nejede někdo v pátek do Mostu na hornický den????? =-)
m.ajko vítám tě 🙂 z Klášterce tu někdo určitě je 😉
a jak pokračují naše těhulky????
Ahoj Pitrs,tak se přijeďte podívat 😃 jinak je u nás vše ok,byla jsem an tom srazíku s holkama a super 🙂 akorát teď máme větší výdaje 😃,můj výlet,pouť,hornickej den,pokojík... :-N ještě se chystáme na ložnici,zatím jen postel a skříň,se těšííím až se pořádně vyspím 😃 😃
a co vy??Už se Haničce ve školce líbí? a jak se cítíš???už je to s únavou lepší?? už máš za sebou 3 měsíce viď 🙂 to letí jak blázen 😃 za chvíli se půjdu podívat na mimi x-) x-) 😃
a co vy??Už se Haničce ve školce líbí? a jak se cítíš???už je to s únavou lepší?? už máš za sebou 3 měsíce viď 🙂 to letí jak blázen 😃 za chvíli se půjdu podívat na mimi x-) x-) 😃
Ahoj Leni, no nějak pořád není čas aby jsme se sešly co?? 😃 Jéé no s tím pokojíkem je to super, my na to teď taky vlítneme aby jsme to do porodu stihly 😃 Ne ne vůbec se jí tam nelíbí.O víkendu z toho měla vysoké horečky, mluvila ze spaní, že nechce chodit do školky a pak se strachy ze spaní počůrala 😢 Dostala pak rýmu a kašel, takže marodíme.Byla jsem se ptát na radu u dr. a ta říkala že když to takhle probíhá ať to nelámu přes koleno a do tý školky jí nedávám, ať to zkusíme třeba za půl roku a nebo až jí budou 4.Možná to naposledy zkusíme, má nastoupit kamarádky holčička, tak jestli se to třeba nezmění a jestli ne, tak tam chodit nebude aby z toho neměla nějaký stres, tak uvidíme. 🙂
Jo jo už jsem to zvěřejnila i tady a prdím na všechny :-p Jo jo letí to, mimísek krásně roste a zatím je vše ok, za 14 dní jdu na AFP, tak se trochu bojím, ale snad vše bude v pořádku 🙂
Jo jo už jsem to zvěřejnila i tady a prdím na všechny :-p Jo jo letí to, mimísek krásně roste a zatím je vše ok, za 14 dní jdu na AFP, tak se trochu bojím, ale snad vše bude v pořádku 🙂
lenca75 a kde jsme se potkali jinak promin ale jsem fotky dávat nebudu když tak pošlu na tvůj email jinak to mimi je moje
lenca75 to je hned za výměníkem tam bydlí i lazarčíkovi ale nevím číslo vchodu tak se přihlaš
lenca75 ok jsem lucie jo máš to poslané
kristynaw ahojky jo vede se výborně a co ty
kristynaw ahojky jo vede se výborně a co ty
Začni psát odpověď...

Odešli