Chomutov a okolí
Takže pro holky z Beremese - Chomutov a okolí.... 😃 A samozřejmě tu uvítáme i ostatní maminky, těhulky a snažilky z Chomutova, Kadaně, Klášterce, Jirkova a dalších měst... 🙂
Tak Vás tu všechny vítám.
Lucka 😉
Tak Vás tu všechny vítám.
Lucka 😉

•
31. říj 2006Zase jsem tu sama :-|
0
Ahoj holky! Tak jsem tu. 😃
Já jsem původně z Klášterce, teď bydlím v Kadani. 🙂
Lilourich, napiš něco o sobě - kolik Ti je, jak se jmenuješ(křestním), jak dlouho jste se snažili (pokud jste se snažili) atd.
Teda pokud budeš chtít, samozřejmě. 😃 My jsme tu totiž všechny moc zvědavé. Je nás tu pár (i na koníkovi), tak to téma máme takové spíše "rodinné". 😉
Já jsem původně z Klášterce, teď bydlím v Kadani. 🙂
Lilourich, napiš něco o sobě - kolik Ti je, jak se jmenuješ(křestním), jak dlouho jste se snažili (pokud jste se snažili) atd.
Teda pokud budeš chtít, samozřejmě. 😃 My jsme tu totiž všechny moc zvědavé. Je nás tu pár (i na koníkovi), tak to téma máme takové spíše "rodinné". 😉
Jejej, já mám absenci na našich druhých stránkách, chudák Ořík, já říká Peťula 🙂 Zdravís vás i tu a Lilourich, zdravím, já jsem z Klášterce, celý život jsem tam žila, vyrůstala..jen láska mne zahnala do Chomutova 🙂 a v Cherry jsem chvíli dělala 🙂
Petruš, kde jsem ty..ani tu ani tam..potvůrko a Pavlušu mám na těch druhých 🙂 Pa a Lucí...copak vy a mimísek?
Petruš, kde jsem ty..ani tu ani tam..potvůrko a Pavlušu mám na těch druhých 🙂 Pa a Lucí...copak vy a mimísek?
Začni psát odpověď...

Odešli