Február - únor 2007
Tak tu máme sedmičku a doufám, že bude pro všechny šťastná x-)

•
25. únor 2010Lami, taky jsem na to myslela, ze by asi u vas zrovna to nebylo uplne koser, a ze si asi nedelate radost everyday 😃 😃
0
jo u nás je to stejný, ale někdy mívám období, kdy bych na něj skočila několikrát za den 😃
Jako já tu leztu po zemi jak lemra a dudlík níikde, to je pech...áááá teď mi dal ránu za to, že nemá dudlík :-N . Taky vás děti bijou? Mára je úplný gauner, furt do mě žduchá, kouše mě, bije pěstma, si s ním nevím rady :-S
Jako já tu leztu po zemi jak lemra a dudlík níikde, to je pech...áááá teď mi dal ránu za to, že nemá dudlík :-N . Taky vás děti bijou? Mára je úplný gauner, furt do mě žduchá, kouše mě, bije pěstma, si s ním nevím rady :-S
Dani tak to je dobrý, to u nás normálně říkám já muži, že na to abych si to dělala sama jsem se nemusela vdávat, že jo...to on blbě nese a většinou ho přejde i bolest hlavy a únava ....ale teď jsem fakt neměla sebemenší choutku, bylo to děsný, teď už bych si i dala říct, ale pán tvorstva je zas dnes unaven....na rozdíl od Aničky 😃
No Andrej dokud jsem nebyla těhu, tak to tady frčelo úplně jinak, letošní Vánoce byly fakt sexuální 😃 😃 😃 Taky jsem letos místo nabírání o svátkách shodila, nějak nás ta sváteční atmosféra dostala a králíkovalo se tu jak o život, ale pak mi v půlce ledna začlo bejt furt na blití a šlus, že 😃 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli