Február - únor 2007
Tak tu máme sedmičku a doufám, že bude pro všechny šťastná x-)

•
24. dub 2009saku rrrrrybka 😃 😉
0
tenhle vyhral nejkrasnejsiho muze planety, myslim jako z hercu nebo jak
http://www.tyden.cz/rubriky/lide/o-kom-se-mluvi...
se ani nedivim,je moc fesnej
http://www.tyden.cz/rubriky/lide/o-kom-se-mluvi...
se ani nedivim,je moc fesnej
holky já tuhle jdu do naší kočárkárny a tam takový pěkný kočík, mě neznámý tip, síťka proti hmyzu na celém výhledu, tak ho zkoukávám, obcházím, v kočárku pověšená plyšová kost, si říkám, no třeba to je hračka pro mimi, ale pak koukám a tam cedulka dogcar (nebo tak nějak)...fakt má sousedka kočárek pro psa...pes je pidi...nechápu proč sebou tahá kočár, pes je normální gaučavka podpažďák :-o 😃
zdar ženský 😉
pivko jsem zrušila,Erik má horečku. chudák malej,tvářičky rudý,unavenej,uplakanej,ani schody nevyšlapal,jsem ho musela nést. Přitom celý odpo u našich na zahradě v pohodě. Ale já jsem tam jezdila se sekačkou,tak to pro něj byla asi taková estráda,že nic jinýho nevnímal.
ten herec není špatnej,dalo by se o něm uvažovat 😃 😃 kdyby se náááhodou stavil.. 😃
jo a jinak jsem stále bez telefonu, řeší to už asi 5 lidí, trčí to na helpdesku, nemůže to nějak projít ústřednou nebo co a neví co s tím budou moct udělat. možná budu aji muset zajet v pondělí na prodejnu a vymění mi simkartu. super. ]-( ale prý mi dají nějakej kredit.hmm..radši bych ,kdyby mi fungovalo moje číslo.
pivko jsem zrušila,Erik má horečku. chudák malej,tvářičky rudý,unavenej,uplakanej,ani schody nevyšlapal,jsem ho musela nést. Přitom celý odpo u našich na zahradě v pohodě. Ale já jsem tam jezdila se sekačkou,tak to pro něj byla asi taková estráda,že nic jinýho nevnímal.
ten herec není špatnej,dalo by se o něm uvažovat 😃 😃 kdyby se náááhodou stavil.. 😃
jo a jinak jsem stále bez telefonu, řeší to už asi 5 lidí, trčí to na helpdesku, nemůže to nějak projít ústřednou nebo co a neví co s tím budou moct udělat. možná budu aji muset zajet v pondělí na prodejnu a vymění mi simkartu. super. ]-( ale prý mi dají nějakej kredit.hmm..radši bych ,kdyby mi fungovalo moje číslo.
Dobré ránko! U nás budíček jako vždy brzo :-| moje tělo si asi nikdy nezvykne, vstávání mě ničí :-p Na pouť teda dnes nejedem, bo tatík šel do práce :-S Tak nevím zda má smysl, tam jet v neděli - dnes tam má být Dáda a Maxim turbulenc, se mi to zdálo pro děti celkem zábavný. No uvidíme, taky dle zítřejšího počasí =-)
Nazdárek 🙂
Kristi s jakou taškou?
My opět teplotkujeme, to je hnus, zrovna když je nádherně, kousek od nás je taky pouť, dnes jsme měli domluvenou grilovačku se známýma plus další plány a asi je musíme zrušit :-| . Možná grilovačku nezrušíme, pokud Mareček nebude mít vysoké horečky a mamka pohlídá, jinak ne...
Kristi s jakou taškou?
My opět teplotkujeme, to je hnus, zrovna když je nádherně, kousek od nás je taky pouť, dnes jsme měli domluvenou grilovačku se známýma plus další plány a asi je musíme zrušit :-| . Možná grilovačku nezrušíme, pokud Mareček nebude mít vysoké horečky a mamka pohlídá, jinak ne...
Začni psát odpověď...

Odešli