Ahoj maminky,
právě jsme se s manželem a naší holčičkou Eliškou přistěhovali do Prahy na Prosek. Protože tu nikoho neznám ☹ , ráda bych si tu našla kamarádky na procházky s kočárkem a i jiné akce. Je mi 24 a Elišce je měsíc.
Ahoj,
dneska je fakt hnusné počasí. Tak jsem se dala do úklidu.
Ve stromovce jsem ještě nebyla, tam by jsme se mohli sejít. Snad už bude příští týden lepší počasí. Měla bys čas v třeba pondělí?
Musím už jít. Dneska malá od rána pláče a nevím proč ☹ . Tak jí jdu utišit.
Dej mi vědět, kdy máš čas.
zatím papa
Ahojky všem, hledám kamarády a kamarádky pro sebe (34let) a pro moji milovanou dcerku Michaelka (18měsíců)
Bydlíme na Praze 4 Pannkrác
D2kuji všem co odepíší
Krásný deen, veečerr, ráno.....
Ahoj Irčo,
jo moc dobře vím, jaký to je pracovat s dítětem 🙂. Jelikož podnikám a nechtěla jsem toho nechat ani na mateřský, takže pracuju po nocích, když malá spí 🙂
Čtvrtek se mi taky hodí a hodilo by se mi to kolem druhý. Ještě nám vypravování na procházky trochu trvá 🙂 U stromovky to neznám, tak mi musíš říct nějakej bod, kde se sejdeme, abycho to našla...
Zatím papa moc se těšíme
Štěpánka a Eliška
Holky chodíte s dětičkama někam cvičit nebo na plavání? Chtěla bych s malou začít chodit někam mezi dětičky. Kdyby jste o něčem věděli, dejte mi prosím vědět. Díky
@nonsens
Ahoooj, zrovna dneska mám nástup do práce. Jsem na to zvědavá, více asi osobně. Ono to není ani práce, je to jen na dohodu kde trénuju ale i tak. je to závazek.
Plavat chodíme, tedy byli jsme jednou. Více asi také osobně.
Nebo si přečti v sekci Kojenci plavání s miminama,mám tam příspěvek.... 🙂
Tak počítám se čtvrtkem.
Víš kde je Výstaviště? Zvládneš dorazit tam? Budeš to mít asi busem od vás na Palmovku a pak tramvají myslím č.12 k Výstavišti.
Tak kdo se ještě přidáte???? 🙂)
Moc se těším.páá
Irča s Matýskem a Zuzou (to je náše fenka)
Cvičení s dětma mrkni na
🙂
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala na kočárkování a seznámení 😉 Jsem v pze také naplavenina a proto tu také nikoho moc neznám ☹ Bydlíme na pze 10 a dopravím se kamkoli.
Hezký víkend 🙂 pa
@nonsens A chodíme sem http://www.acentrum.eu/
zatím do světýlek (ve čt )a chystáme se na masáže pro mimi.
Plavání zatím zjištuji kam chodit...
Ahojky holky,
tak se hlásím. Je tu od zítřka další týden a tak se ptám, což dát ve čtvrtek srazíka?
Mám jen problém páč můžu jen dopoledne a max. do dvou hodin. Pak mám prac. schůzku.
Takže pište jak se vám to hodí, počasí by nám mělo také přát.
Moc se na vás těším a přeju dobrou noc.
Já jdu koupat a krmit dravou zvěř. 🙂
Ahojky všem,
tak navrhuji další termín.
Kdo můžete ve středu nebo v pátek dopoledne?
Pište, pište, třebas konečně nějaký společný termín najdeme......
🙂
Ahoj holky, rada bych se k vam nekdy pridala. Patky dopoledne mivame volne 🙂
Ahoj holky 🙂
tak už jsem zpět v Praze.
Kdy půjdeme ven s kočárkama ? Tento týden mám zatím celej volnej 🙂
Ahoj holky,
byla jsem také mimo phu 😉
Tak co podnikneme?Já nemohu stř.,čt. dopoledne!
Ahojky všem!!!
já jsem pro udělat srazíka co nejdříve, už jsem to tu psala.....
@nonsens
Ahojky,
vítej v Praze. Já sice nejsem z Proseka ale pokud budeš chtít, můžeme se sejít někde ve městě nebo na procházku.
Jsem ochotná dojet kamkoli.
Když budeš něco potřebovat tak napiš 🙂 😉 ráda poradím.
Zatím pááá