Hledám kamarádku na procházky s kočárkem, Praha Prosek
Ahoj maminky,
právě jsme se s manželem a naší holčičkou Eliškou přistěhovali do Prahy na Prosek. Protože tu nikoho neznám 😞 , ráda bych si tu našla kamarádky na procházky s kočárkem a i jiné akce. Je mi 24 a Elišce je měsíc.
právě jsme se s manželem a naší holčičkou Eliškou přistěhovali do Prahy na Prosek. Protože tu nikoho neznám 😞 , ráda bych si tu našla kamarádky na procházky s kočárkem a i jiné akce. Je mi 24 a Elišce je měsíc.
jo tak fajn..tak to je super...jestli s tim nemas problém tak jo..my si klidne dame svaču někde...My svačíme ovoce..nebo dostane rohlík a je vystaráno na pul hodky...(je v klidu)
Jinak me trapi od včerejška nějaký prujem,ale uz beru endiaron,,tak mi to snad pomůuze,ale dneska sme taky byli venku a naštěst me to nechytlo...jenom kdyby nahodou se to zhoršilo tak dam vedet pres den,ale ja doufam, že to bude ok.
Jinak me trapi od včerejška nějaký prujem,ale uz beru endiaron,,tak mi to snad pomůuze,ale dneska sme taky byli venku a naštěst me to nechytlo...jenom kdyby nahodou se to zhoršilo tak dam vedet pres den,ale ja doufam, že to bude ok.
@mucka01 😃 nic se neděje,já jen aby jsi na mě někde nečekala 😉 snad bude zítra také takové počo,jako dnes. 🙂 To je dobře,že už je Ti fajn.Dopo poprvé Edí dostal povařené jablíčko,jak jinak baští dobře(zeleninu,kaši),tak tohle se mu moc nezdálo,tvářil se u toho,jako když ho krmím citrónem 😃 snědl pár lžiček,tak zítra další pokus 😎
Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala, v úterý teda odpoledne nemůžu (ještě dodělávám školu a mám zrovna zápočet), ale jinak velmi ráda. Bazén ve stepu je super, byli jsme tam než se malý narodil a někdy v dubnu začnem znova, pokud to zdraví dovolí.
@l.e.o.n.t.y.n.k.a ahoj my taky začnem v dubnu (nebo spíš pokračování ) začali sme pred zimou,ale prerusili jsme to.tak se možná uvidíme..ja zatim nevim, ktere dny budeme chodit.ty už víš?
Začni psát odpověď...

Odešli
@mucka01 Holky,pokud půjdete kočárkovat v po. nebo ut. ,tak se k Vám rádi přidáme 😉