Ahoj maminky zoufale hledám kamarádku pro svojí dcerku.Za chvilku oslaví 3 roky a nemáme žádnou partačku a docela nám chybí. 😢 Pokud se ti chce občas někam vyrazit,tak se prosím ozvy budeme jen rádi.Jsem z Prahy 3,ale jsme pojízdné. 😀 Co?? 😉
je to Praha 9 kousek od Počernic je to da se rict mimo prahu na okraji smer na Kolin ja prave nikam moc nedojedu neznam to maximalne na Cerny most do ikei budu se to muset naucit cestovat po Praze
tak jestli znas Prahu tak muzem nekam vyrazit jinam aspon se nekam podivame ted jsme do nedele mimo Prahu ale pristi tyden uz tam zas budem ale bude lepsi si dat spis tel.treba mailem ackoli v praze se nam porouchal notas
pokud nas zas zpet dovedete s malou na cernak tak muzem nekam do stredu mesta ale ja se fakt v praze nevyznam
Ahojky.|Jmenuji se Jana je mi 30 A jsem z Prahy 1. A mam 2 děti 6 letého chlapce,a 3letou holčičku. Rádi bychom Vás poznaly. Je nám tady smutno nikoho tady nemáme. budem rádi když se ozvete. jana.ryklova@seznam.cz
@petulak Ahojky. To by bylo fajn. Deniska je kamarádská. občas má chvilky. Co třeba děláte v pátek. Mohli bychom se sejít tady v centru a jít společně na písek. Pokud máš čas. jestli ne nic se neděje můžeme jindy něco podniknout. Jsem ráda,že si se ozvala. Zatím hezký zbytek večera. Pa 🙂Jana
Ahojky Péto .
Moc se omlouvám,ale nešel mi počítač. Kdy by jste mohli vy? 🙂 pondělí a v úterý jdu do práce,ale pak mohu kdykoliv.
Pěto až budete chtít ozvěte se a domluvíme na více. 🙂
@petulak
O.k. Tak se sejdem ve čtvrtek v kolik se sejdem napiš,protože moje děti do školky nejdou tak jakmile by se ti malá vyspala tak bychom vyrazily. Jen nevím kam co by si podnikla. Chcete dorazit do centra nebo něco vymysli. V Holešovicích je centrum pro děti mají tam i písek ale přitom je to hala takže zaplatíš vstup. Nebo budeme s dětmi venku,ale to mu počasí moc nesvědčí. Ozvi se. Zatím pa. jen Péto předem upozornuji mam děti docela hlučné někomu to docela vadí. 🙂
já se picnu a omlouvám zároven asi to zase nedopadne mám nějakého marodného psa a musím s ním na veterinu na pigáro ☹ .
Hlučné jsme i my dvě s rebekou tak aby jste se nelekli vy 😉
To v Holešovicích je Lefík to znám byla jsem tam asi třikrát s malou,ale příjde mi,že jí to tam moc dlouho nebaví 😲 Venku je už fakt hnusně,ale něco vymyslíme určitě jen aby jsme se už na nějakém dni domluvily 😀 .
@2008 ahoj tak k pejskovi tzo je tak má 16 let takže to není jen chřipka,ale stáří a to se z toho zlatíčko moje chlupaté už nevylíže obden jedzíme na veterinu a každý den dostává 4 injekce které mi chodí píchat švagrová.Tak je to tak,že se prostě moc dlouho dopředu nedomlouvám protože fakt nevím co bude.Jediné co vím,že se mě položí na kolena a nebudu schopná fungovat. 😢
Ahojky zdravím mám doma taky 3 letou holčičku a ročního kluka a moc ráda bych pro ní našla kamarádku.Je mi 33let.
Sem začni psát odpověď...
Odešli
ahojda ja mam taky dceru 2a pul a jsme naplavenina do Prahy vubec to tam neznam bydlime na okraji v Bechovicich tak pokud bys mela zajem neni problem jen vtom ze ja opravdu Prahu neznam 😢