Ahoj holky, už delší dobu si pohrávám s myšlenkou na založení dámského klubu, má představa jsou společné výlety na kolech nebo s hůlkami, výpravy na nákupy, do kina a tak podobně, s dětmi nebo i bez, jak si budem přát 😉 myslím, že nezbytností jsou webové stránky - kde by byl přehled akcí, které neumím udělat a pak taky členská základna, tak se hlaste 🙂 jako první akcičku navrhuji posezení v nějaké útulné cukrárně, kde mají i dětský koutek, jednu znám, ale ta je kousek za Prahou...pro snadnější setkávání platí pozvánka pro Jesenici u Prahy a dojezdné okolí, ale není to podmínkou :o)
@majahubkova bydlím asi 20km od Jesenice 🙂 🙂
@majahubkova Tak s touto myšlenkou už se také nějakou dobu trápím a dokonce jsem hledala na netu,zda tokovej klub nanajdu.A též jsem přemýšlela,že bych něco založila.Koukám,že jsi z Prahy.Z jaké části,jestli se mohu zeptat.Ráda se přidám.
jestli je to ještě aktuální, taky bych se přidala, ale jsem z prahy 😒
Ahoj já jsem z Jesenice a nikoho tady neznám, tak bych uvítala nějaké kamarádky 🙂
Ahoj,já bych to brala ale jsem asi 50km od JIndřichova Hradce.¨
Jsem tady jako pták v kleci a nikoho tu pořádně neznám. 🙂 ☹
ahoj holky, je to ještě aktuální? Jsme z Jesenice, bydlíme tu první rok a malému je 14měs. 🙂
Ahoj ,dámský klub' je dobrý nápad. Najde se tu tedy někdo kdo by udělal web stránky? Já jsem z Prahy a mohu teoreticky dojet kamkoliv v Praze🙂
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@majahubkova jéé,to je supr nápad...🙂 ....škoda,že tak daleko...☹ Zrovna přemýšlím,jestli znovu založit diskuzi na seznámení tady u nás...když jsem ji zakládala před asi rokem a něco,tak se ozvala jen jedna maminka....