Hodonínsko
Ahoj holky,je to někdo z Hodonína?Ozvěte se,pokecáke.Když to bude snažilka,ještě lepší,bajbaj a pište 🙂

•
5. lis 2006jankar Jani z Hodonína nejsem a zbytek o mě víš.....Co skype??? Ozvi se..
0
Ahoj Jankar, tchyne no comment, zkazila nam svatbu a porad dela nejaky neprijemnosti :-S Zatim jsem prvni mesic po vysazeni prasku, ale vypada to, ze je zase budu muset rychle nasadit, protoze mam zdravotni problemy a budou mi delat nekolik rentgenu, tak hlavne kvuli tomu 😞 Takze to odhaduji, ze se znovu zacneme snazit az tak v unoru pristi rok :-| Skoda, navim mam obracenou delohu, takze to asi hned tak nebude ...
A co u vas, jak dlouho jste v procesu 😉 papa
A co u vas, jak dlouho jste v procesu 😉 papa
andira-no to já mám tchýni zlatou,ale hlavně že spolu nebydlíte ne?Neboj snad to snaženíčko pak vezne rychlý spád a budeš hned v tom 🙂
U nás ja to složitější,snaříme se rok,ale už půl roku to řešíme.Já mám za sebou laparoskopii,průchodnost dobrá,ale vaječníky nic moc,do dneška jsme čekali na manželovi výsledky SPG,jsou OK,tak se mě bude snažit doktor vaječníky rozjed jako ovulaci)a uvidíme,zítra tam naběhnu.Už mě to čekání leze krkem kdybych to věděla spíš že to nepůjde(podle bývalé gyn.bylo vše v pořádku)tak nežeru 9 let prášky abych neotěhotněla,prostě děs,ale tebe určitě nic podobného nečeká 🙂
U nás ja to složitější,snaříme se rok,ale už půl roku to řešíme.Já mám za sebou laparoskopii,průchodnost dobrá,ale vaječníky nic moc,do dneška jsme čekali na manželovi výsledky SPG,jsou OK,tak se mě bude snažit doktor vaječníky rozjed jako ovulaci)a uvidíme,zítra tam naběhnu.Už mě to čekání leze krkem kdybych to věděla spíš že to nepůjde(podle bývalé gyn.bylo vše v pořádku)tak nežeru 9 let prášky abych neotěhotněla,prostě děs,ale tebe určitě nic podobného nečeká 🙂
Jankar, tak to mas teda trapeni 😞 Ale neboj, nakonec to urcite prijde.
Moje kamaradka nemohla otehotnet asi 4 roky, porad litala na umele oplodneni, kde nic tu nic a ted je uz par mesicu tehotna 😉 Fakt je ten, ze uz jsem mockrat slysela, ze cim vic se clovek snazi, tim vic to pry nejde :-| Asi to bude psychicka zalezitost. Tak ti moc drzim palecky, at vam to klapne a aspon, ze mas tu zlatou tchyni 🙂 🙂
Moje kamaradka nemohla otehotnet asi 4 roky, porad litala na umele oplodneni, kde nic tu nic a ted je uz par mesicu tehotna 😉 Fakt je ten, ze uz jsem mockrat slysela, ze cim vic se clovek snazi, tim vic to pry nejde :-| Asi to bude psychicka zalezitost. Tak ti moc drzim palecky, at vam to klapne a aspon, ze mas tu zlatou tchyni 🙂 🙂
ahoj mmmk a dripik, po dlouhe dobe jsem zase tu..mimi zatim porad v brisku, nejak se mu tam libi...
mmmk-svatebni album jsem planovala, ze udelam, nez se mimi narodi, jenze jsme se stehovali a nemame porad zapojeny net...ale jak bude trosku casu, urcite to napravim a az bude malicky na svete, tak pridam i jeho album.
Jinak hezky den 😎
mmmk-svatebni album jsem planovala, ze udelam, nez se mimi narodi, jenze jsme se stehovali a nemame porad zapojeny net...ale jak bude trosku casu, urcite to napravim a az bude malicky na svete, tak pridam i jeho album.
Jinak hezky den 😎
Začni psát odpověď...

Odešli