ahojte,nejak je tu prazdno,kam ste sa schovali pred tym horkom?strasne horucavy udreli :-p
deti sa potia,piju,zle spia chudence 😞
Janka,krasne fotky a deti este krajsie 🙂
deti sa potia,piju,zle spia chudence 😞
Janka,krasne fotky a deti este krajsie 🙂
Dakujem vam za pochvzlu kocky.
Moni no su zlte,lebo Pippo je tmavy tak any to neako spolu ladilo.
Vo Vincovom lese sme boli aj my ked sme boli deti a bolo to tam pekne a ani ja nemam rada ked je tak vela ludi.
Mne mala akosi vymysla- nechce spavat vecer ale aspon v noci dobre spi.klop klop.
Moni no su zlte,lebo Pippo je tmavy tak any to neako spolu ladilo.
Vo Vincovom lese sme boli aj my ked sme boli deti a bolo to tam pekne a ani ja nemam rada ked je tak vela ludi.
Mne mala akosi vymysla- nechce spavat vecer ale aspon v noci dobre spi.klop klop.
ahojte 🙂
tu v noci zaprsalo,trochu sa vzduch precistil. Vcera sme boli na UZV klbikov,zrovna cez obed,kym sme tam prisli,deti boli uplne mokre a to cesta trvala len 10min. :-p Ale vysledky su dobre,uz nemusime postolky 🙂
@janka2110 Janka,planovat sa moc neda,vyliezt von sa da len vecer alebo rano.Cez den sme zalezeni doma,kde je aspon trochu dychatelne.Chcelo by to ist do hor 🙂
Kocky,mate nejaky osviezujuci tip co na obed ?
pekny den 🙂
tu v noci zaprsalo,trochu sa vzduch precistil. Vcera sme boli na UZV klbikov,zrovna cez obed,kym sme tam prisli,deti boli uplne mokre a to cesta trvala len 10min. :-p Ale vysledky su dobre,uz nemusime postolky 🙂
@janka2110 Janka,planovat sa moc neda,vyliezt von sa da len vecer alebo rano.Cez den sme zalezeni doma,kde je aspon trochu dychatelne.Chcelo by to ist do hor 🙂
Kocky,mate nejaky osviezujuci tip co na obed ?
pekny den 🙂
@tinkywinky aj u nás konečne pršalo, ale tak my sme od seba kúsok, ja bývam v malackách a cez Pezinok často jazdíme k našim..
A v šenkviciach mám bývalú kolegyňu 🙂
A v šenkviciach mám bývalú kolegyňu 🙂
Ahoooj dievcata.
Monicka, vseeetko najlepsie k Tvojim krasnym narodeninam a upiekla som Ti tuto torticku:
Torta del buon compleanno:
- felicità: 1 kg abbondante;
- amore: 2 kg colmi;
- amicizia: 1 kg e più;
- fortuna: 8 dosi esagerate;
- ottimismo: a piene mani;
- fiducia: quanta ne serve;
- entusiasmo: 3 cucchiate piene;
- ironiia: 3 pizzichi.
Amalgamare tutti gli ingredienti fino a ottenere l'impasto ideale, decorare con sogni montati a neve, quindi suddividere in 365 parti e gustare giorno per giorno!
Monicka, vseeetko najlepsie k Tvojim krasnym narodeninam a upiekla som Ti tuto torticku:
Torta del buon compleanno:
- felicità: 1 kg abbondante;
- amore: 2 kg colmi;
- amicizia: 1 kg e più;
- fortuna: 8 dosi esagerate;
- ottimismo: a piene mani;
- fiducia: quanta ne serve;
- entusiasmo: 3 cucchiate piene;
- ironiia: 3 pizzichi.
Amalgamare tutti gli ingredienti fino a ottenere l'impasto ideale, decorare con sogni montati a neve, quindi suddividere in 365 parti e gustare giorno per giorno!
@tinkywinky ďakujem..... áno, mala som narodeniny, 10. výročie 18-ich narodenín 😃 😃 😃 😃
Jasné, káva platí 😉 🙂
Jasné, káva platí 😉 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
u nás horúčavy, ani von sa nedá.... cez víkend sme boli u rodičov, odtiaľ na kúpalisko Vincov les, ja som tam chodial na plavecký výcvik ,tam som sa naučial plávať x-) ale veľmi veľa ľudí, hlava na hlave, to nemám rada.. a sebecké deti, č ostáel skákali do bazéna, bolo im jedno, že špliechajú na každého, ale zase musím poedať, že plavčíci svedomito pískali, keď niekoho takého videli, ale zase nemohli byť všade...