ahoj,
ja jdu do prace 14.8., teda jeste se musim zeptat jestli mi daji tyden dovolene. Me se teda fakt nechce jit pracovat. Jsou tam desne zly a zavistivy lidi. tak jsem z toho otravena uz dopredu.
tady taky prsi a je hrozny dusno. o vikendu jdeme na 2 svatby, takze vikend na prd.
marti, tak snad se ti v praci bude libit
lulllka, to mas\super pracovat i doma.
maci, jak se vydaril dort a oslava?
ivet, kdy se budete stehovat?
ja jdu do prace 14.8., teda jeste se musim zeptat jestli mi daji tyden dovolene. Me se teda fakt nechce jit pracovat. Jsou tam desne zly a zavistivy lidi. tak jsem z toho otravena uz dopredu.
tady taky prsi a je hrozny dusno. o vikendu jdeme na 2 svatby, takze vikend na prd.
marti, tak snad se ti v praci bude libit
lulllka, to mas\super pracovat i doma.
maci, jak se vydaril dort a oslava?
ivet, kdy se budete stehovat?
lucko a to kde pracujes,ze tam mate taky hrozny kolektiv?
maci ani my uz zrejme dalsie dieta mat nebudeme..
tak sasnazim si to sklbit takto.
bola som u mojho Dr. a povedal ,ze to vyzera asi na poruchu tej stitnej zlazy,ale aj anemiu...tak v pondelok pojdem na krv a uvidime co dalej.
maci ani my uz zrejme dalsie dieta mat nebudeme..
tak sasnazim si to sklbit takto.
bola som u mojho Dr. a povedal ,ze to vyzera asi na poruchu tej stitnej zlazy,ale aj anemiu...tak v pondelok pojdem na krv a uvidime co dalej.
ahoj akurat idem do prace.no nacrtol mi lekar aj anemiu.ved uvidime,snad to nie je nic vazne
😉 Ahojte zienky. Tak tu je dnes nadherne a my budeme sediet doma, pretoze maly ma dost vysoku horucku. Vobec neviem co sa deje 😞
Kocky este mi vysvetliteco je to anemia, pretoze v chorobach sa ja vobec nevyznam.
Lucko a jake byli krtiny? Doufam, ze az budes mit po navsteve dame nejakou kavicku.
Kocky ako prinutim maleho nosit sl. okuliare? 😎
Kocky este mi vysvetliteco je to anemia, pretoze v chorobach sa ja vobec nevyznam.
Lucko a jake byli krtiny? Doufam, ze az budes mit po navsteve dame nejakou kavicku.
Kocky ako prinutim maleho nosit sl. okuliare? 😎
ahojte
Marti ono u toho vodafonu to stoji 199eur jednorazove a pak si to nabijis jak mobil.a nebo neplatis tech 199eur ale musis se u nich upsat na dva roky ale musis si to u nich nabit pres kreditku a mas tam ale jen 100hodin mesicne za 30eur.
u Tima nevim presne kolik stoji ten kit ale platis myslim 20eur mesicne.zalezi jaky tarif si zvolis.
no to by ti vysvetlili.
Maci co ta horecka uz klesla?
Lulka tak drzim palce.
Marcy co ty ze jsi tady zabloudila? 🙂
Jaji buon lavoro
Marti ono u toho vodafonu to stoji 199eur jednorazove a pak si to nabijis jak mobil.a nebo neplatis tech 199eur ale musis se u nich upsat na dva roky ale musis si to u nich nabit pres kreditku a mas tam ale jen 100hodin mesicne za 30eur.
u Tima nevim presne kolik stoji ten kit ale platis myslim 20eur mesicne.zalezi jaky tarif si zvolis.
no to by ti vysvetlili.
Maci co ta horecka uz klesla?
Lulka tak drzim palce.
Marcy co ty ze jsi tady zabloudila? 🙂
Jaji buon lavoro
ahoj holky,
tak mame jednu svatbu za sebou, jeste nas cekaji 3 svatby a dneska zrovna jedna. Bylo to hezky, i pocasi se vydarilo, bylo nastesti hezky a svitilo slunicko. Bylo to v Asolo, jestli nekdo pozna.
Prijeli jsme az o pulnoci, chudak Marco vydrzel az skoro do konce, ale u mami v naruci. Ted mam zada na kusy. 😃
Ivet, to je hrozny co se stalo tomu decku, to je hned.
Maci, krtiny byli dobry. M.oslavu prospal, zato si povidal a hrozne prdel v kostele. 😃 😃 😃
Pak poslu nejake fotky.
Urcite se sejdem. Co mamince se tu libi?
tak mame jednu svatbu za sebou, jeste nas cekaji 3 svatby a dneska zrovna jedna. Bylo to hezky, i pocasi se vydarilo, bylo nastesti hezky a svitilo slunicko. Bylo to v Asolo, jestli nekdo pozna.
Prijeli jsme az o pulnoci, chudak Marco vydrzel az skoro do konce, ale u mami v naruci. Ted mam zada na kusy. 😃
Ivet, to je hrozny co se stalo tomu decku, to je hned.
Maci, krtiny byli dobry. M.oslavu prospal, zato si povidal a hrozne prdel v kostele. 😃 😃 😃
Pak poslu nejake fotky.
Urcite se sejdem. Co mamince se tu libi?
😉 Ahojte zienky. Tak navsteva zo slovenska uz odisla :-| A je tu zase ticho. Maly spinka, babinka je v kostole a tatinko v robote.
Martinka mala je velmi zlatucka. Podarila sa Vam 🙂
No vidis, Lucka aky je maly dobrucky. Uz sa tesim na fotecky.
Maminke sa paci vsade tam, kde ma vnucika 😉 A ona uz tu bola minuly rok a dost na dlho, takze to tu uz pozna.
Ivet, dufam, ze to dietatko bude O.K. Dieta sa ti vytrhne a nestastie je hned 😞 Clovek moze davat pozor kolko chce a staci sekunda......
Idem nachystat obed a dam tu tiez nejake nove fotky.
Martinka mala je velmi zlatucka. Podarila sa Vam 🙂
No vidis, Lucka aky je maly dobrucky. Uz sa tesim na fotecky.
Maminke sa paci vsade tam, kde ma vnucika 😉 A ona uz tu bola minuly rok a dost na dlho, takze to tu uz pozna.
Ivet, dufam, ze to dietatko bude O.K. Dieta sa ti vytrhne a nestastie je hned 😞 Clovek moze davat pozor kolko chce a staci sekunda......
Idem nachystat obed a dam tu tiez nejake nove fotky.
dobre ranko,ako sa vam vsetkym dari'
maci uz je ok?
ja som cely tyzden poobede v praci,takze sa tu moc neukazem...
maci uz je ok?
ja som cely tyzden poobede v praci,takze sa tu moc neukazem...
Začni psát odpověď...

Odešli
Lucka pojde do prace myslim v septembri.
Tu je zase zatiahnute 😞