IVF 2010, porod 2011
Tak holky já už jsem přestěhovaná, kdepak jste vy? :-
Já čekám tak Martiiik,Marcajdo.Marcel,Barbika a další kdepak jste 😃
tady to dáme né jako v květnu 😉
Já čekám tak Martiiik,Marcajdo.Marcel,Barbika a další kdepak jste 😃
tady to dáme né jako v květnu 😉

•
13. srp 2010@alim75 mne v CARu take nabydli darovane vajicka ale mne by davali primi emryjka protoze mame jiz darce na spermie. Zatim jsme to odmitli protoze to by pak mimi nemeko z nas obou vubec nic 😞. Ale je jasne ze jestli se uz jako nosnice neosvedcim tak pujdeme i do toho - porad je to lepsi nez adoptovat.
0
@rozmarynek a hlavně to mimi budeš nosit od úplného začátku a budeš cítit každé kopnutí atd... Takže to bude vlastně Tvoje. Teda pokud by k tomu došlo. A to si taky myslím, že je lepší než adopce... Jinak určitě to vyjde s Tvými vajíčky a tuhle situaci nebudeš muset vůbec řešit!!
Ahoj holky, tak se přidávám ke skupině :-o Již dva roky se snažíme o mimi, ale začli jsme to řešit až dubnu, u manžela azoospermie. Teď čekáme na výsledky genetiky a pak se to snad pohne dopředu. Nemáme jistotu, že nějaké spermie najdou 😃 Nejhorší je to čekání, nejdřív než nás objednali, teď na výsledky. Do konce roku bych chtěla zkusit alespoň jedno IVF :-N
@rvasata No my na tom nejsme taky finančně nějak moc dobře,ale pokusíme se to zvládnout a našetřit, předběžný rozpočet třicet tisíc :-p Zatím si vůbec nedokážu představit, že bychom to řekli tchýni, ta by to nesla asi těžce, kvůli všemu brečí a lítost nepotřebujeme. Zatím máme podporu sami v sobě. Teď už je dobrý, že si o tom dokážeme normálně povídat, ze začátku to bylo hrozný, ani jeden jsme nevěděli jak na to :-N
Začni psát odpověď...

Odešli