IVF 2010, porod 2011
Tak holky já už jsem přestěhovaná, kdepak jste vy? :-
Já čekám tak Martiiik,Marcajdo.Marcel,Barbika a další kdepak jste 😃
tady to dáme né jako v květnu 😉
Já čekám tak Martiiik,Marcajdo.Marcel,Barbika a další kdepak jste 😃
tady to dáme né jako v květnu 😉

•
7. zář 2010@jancica74 Zatim 😉 ja tady taky dnes mám celkem napilno.Opatruj se papapapa 🙂
0
@martiiik18 taky se m odlím ,aby to už dopadlo kasička se tenčí,jinak ti přeju,aby ty lázně ti dopadly a ty jsi si krásně odpočala 😉 a pak se to podařilo 😃
@marty154 jo vstávání mě nebaví,ale zas jdu brzy domů 😃 aspon to ted trošku utíká
@kessinkaa a jaq k je tobě zase blivno,asi jo vid
jinak těm co čekají // a ,nebo bojují právě se stimulkou přeju hodně štěstí a samé dobré zprávy a jakpak se má asi Petronela nějak dlouho se chudák nehlásí,že by byla ještě v nemocnici?
@doufalka no ty jseš doma ,ale den máš víc nabytý než já v práci 😃
Rozmarýnek a jak jde píchání hormonků 😃
@baronek budu ti přát ,aby jsi to s tou stimulkou stihla tento měsíc 😉
a ted už padím k dr. a pak se zas na vás juknu
PÁ PÁ PÁ 😃 😃 😃 😃
@marty154 jo vstávání mě nebaví,ale zas jdu brzy domů 😃 aspon to ted trošku utíká
@kessinkaa a jaq k je tobě zase blivno,asi jo vid
jinak těm co čekají // a ,nebo bojují právě se stimulkou přeju hodně štěstí a samé dobré zprávy a jakpak se má asi Petronela nějak dlouho se chudák nehlásí,že by byla ještě v nemocnici?
@doufalka no ty jseš doma ,ale den máš víc nabytý než já v práci 😃
Rozmarýnek a jak jde píchání hormonků 😃
@baronek budu ti přát ,aby jsi to s tou stimulkou stihla tento měsíc 😉
a ted už padím k dr. a pak se zas na vás juknu
PÁ PÁ PÁ 😃 😃 😃 😃
holky posílám odkaz na krásnou slovenskou písničku,hned mě pozitivně naladila
http://www.youtube.com/watch?v=F7oLXGKHNcs
http://www.youtube.com/watch?v=F7oLXGKHNcs
Tak hlásím příchod od dr. mám vysokej tlak a v moči trochu krev,tak vzhledem k mým ledvinám mě posíla na kontrolní vyšetření na urologii tak asi v pátek tam sjedu to berou bez objednání,no jestli mě něco najdou tak se zřejmně ivf posune ,nebudu si píchat hormony ,když nejsem v poho,třeba proto to poprvé nevyšlo jinak dělal i ekg a srdce mám prý jak zvon
Holky jsem nazpet z CARu takze folikuliku je tam nakonec vice nez jsme puvodne napocitali - dneska jsme napocitali dobrych 13 kousku s velikosti od 14 - 15 mm a sliznice 9 mm. Dalsi KO ve ctvrtek a na 90% OPU v sobotu 🙂. tak ja zase letim - musim dnes pracovat doctu vas vecer.
@jancica74 asi už tam něco být muselo při 1ivf,když už tu ledvinu ted cítím no v pátek tam berou bez objednání a pofrčím,ale jestli tam něco bude a nebo nějaký zánět tak se to ivf nejmín o měsíc určo posune :-|
ale zdraví je ted pro mě přednější,čekaly jsme dlouho tak budem muset jinak ještě chvilku vydržet
ale zdraví je ted pro mě přednější,čekaly jsme dlouho tak budem muset jinak ještě chvilku vydržet
Holky díky moc, je mi už o malinko lépe, ale žádná sláva... Kdyby to ale měly býtr ty dobré příznaky, tak to těch 9 měsíců klidně vydržím- to zase jo za ten výsledek...
No, já mám obavy, že ze strachu nebudu schopná odtestovat ani po zadaném termínu, jak se staršně bojím toho verdiktu😞 Jsem strašný strašný srab😞
Ještě mám asi blbý test- mám mamatest tu 10ku a našla jsem, že ukazuje dost často falešně pozitivně, takže to by pro mě vůbec bylo to nejhporší zklamání po tom nadšení, takže asi budu muset pořídit ještě jiný😞
Jaké máte s jakými testy zkušenosti? Čím testujete vy?
No, já mám obavy, že ze strachu nebudu schopná odtestovat ani po zadaném termínu, jak se staršně bojím toho verdiktu😞 Jsem strašný strašný srab😞
Ještě mám asi blbý test- mám mamatest tu 10ku a našla jsem, že ukazuje dost často falešně pozitivně, takže to by pro mě vůbec bylo to nejhporší zklamání po tom nadšení, takže asi budu muset pořídit ještě jiný😞
Jaké máte s jakými testy zkušenosti? Čím testujete vy?
Začni psát odpověď...

Odešli