IVF v září - listopadu
Ahoj holky, tak jsem založila novou diskuzi pro všechny ty,kterým se to stejně jako mně opět nepovedlo a budou se snažit znovu od září. Strašně skvělé bylo jak jsme se vzájemně držely a stály při sobě a tak doufám, že taková atmoška bude i v této diskuzi a halvně doufám, že konečně všechny uvidíme ty vysněné //, které se udrží celou tu dobu a na konci bude to krásné a zdravé miminko nebo miminka 😉 Zároveň přikládám tabulku kde se můžete doplnovat a doplňovat své výsledky pro takovou nějakounaší statisktiku a přehled:)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
HOdně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
HOdně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

•
24. únor 2014@pinkywinkie - jinak mě docela uklidnila jedna diskuze, kde holky měly stejný důvody na odběr krve nebo plodovky a všem to tam vyšlo v pořádku. A to některý měly ještě jeden ten minor marker navíc.
2
@kamisb my to same, jsme ve starsim baracku (cca 30 let je mu), co nam dali tchanojc, nemame hyposku, nechtěla jsem ji na novy dům. Jeden den prijdes o praci a co pak dal? takhle setrime na ivfka 🙂 ono nas jedno vyjde na cca 60 - 70 tisíc, coz je masakr teda......
@pinkywinkie - no to je síla ...nás první IVF vyšlo na 2500,- a teď asi na 15tis., ale zatím jsme to měli na pojišťovnu.
@pinkywinkie - no to chce taky pořádnou sílu na to jít dál a dál. Ale člověk pokud něco fakt chce tak se nesmí vzdávat.
Ahoj holky v rychlosti zdravim ted jsem dojela nakrmit domu zver, osprchovat se a zase letim zpatky.doufam ze tady je vse Ok...osmibunky ze se drzi a Ety a kety a opu probihaj uspesne.mame krasny pocasi tak je na chaticce super, I kdyz je cela rozbombardovana.nakonec se vracime az ve ctvrtek pac je krasne a manzel ma smen7 az na vikens.@martas14 mys je usita kraaasnaaa fakt ji chci taky 😉))) pristi tyden hned v pondeli poslu..@pidisek pro tebe budu mut ty dva meduly....@pinkywinkie zlato tesim se na ty //@muddledgirl kocar uz vybranej?@kamisb zdalo se mi o tobe a tuseni je ok vse dobre dopadne....@sasanka033 co ty brouku?@hhani nejsem na netu nestihla jsem reagovat ale pesti drziiim...a vsem proste tfuj tfuj a krasnej den
@janice_opice - moc a moc děkuji, mě se furt zdá, jak mi roste bříško a prcek se hýbe, tak tomu taky věřím.
Ted se hrabu v hadříkách a našla jsem 3 růžovoučký věci na holčičku. Případně Ti to pak vezmu ukázat jestli by jsi si to nechtěla půjčit. Tohle asi fakt na kluka rvát nebudu 🙂 jedno je oc hezký malinký bodíčko ...pak něco jako tričko, ale na rozepínání s límečkem a kalhoty bavlněný trochu teplejší.
Ted se hrabu v hadříkách a našla jsem 3 růžovoučký věci na holčičku. Případně Ti to pak vezmu ukázat jestli by jsi si to nechtěla půjčit. Tohle asi fakt na kluka rvát nebudu 🙂 jedno je oc hezký malinký bodíčko ...pak něco jako tričko, ale na rozepínání s límečkem a kalhoty bavlněný trochu teplejší.
@kamisb brouku jsi zlata, ale ja pujcwny obleceni nee nikdy nevis co se muze stat...uplne staci to kafe ze dame 😉)))
.
.
@janice_opice - tak jako ono kdyby se to zničilo tak by se nic nestalo 🙂 ale pokud nechceš tak nic no ..já jen že se mi to líbilo a je škoda aby to leželo někde na půdě.
@kamisb ja bych prave mela strach ze to znicim leda bych to treba od tebe koupila zs nakou kacku 😉
@janice_opice - hele uvidíme, já Ti to pak vezmu a necháme to případně osudu 🙂 já to dostala takže jako abych Ti to prodávala je blbost. Ale třeba je to všechno podobný ...jen tím jak je skoro všechno modrý tak tohle je tam takový výjimečný no 🙂
@kamisb oukej tak paa ve ctvrtek letim jeste mudim do hornbachu pro zasuvky
@janice_opice téééda holka to máte hokny, tak hlavně ať už je to za vámi a můžete si užívat jen pěkné chajdaloupky..... na myšku už se hrozně těším, tak pak hned pošli i číslo na účet, ti rovnou pošlu, moooooc děkuji 😉
@pinkywinkie pinky ještě počkej ty tři dny ono se to tam určitě ještě dobarví 😉 držíme dál holka naše, jinak migréna je teda pěkný hnus, no hold šupni ten paralen, zalez do pelíšku, udělej tmu a snažit se zaspat, to nejlepší recept co jde 😉
Ahoj holčiny, tak zprávy... OPU v pohodě, prima patra na pokoji. Po probuzení na sále jsem už ani nespala, byla jsem ready a v děsně dobré náladě čekala.
Výsledky už tak úžasné nejsou. Bylo 13 foliků, ale z toho jen 5 vajíček. 😞 😞 😞 Spg průměrný, nic hrůzostrašného, ale i tak nám doporučili na 2 oocyty ICSI a na zbylé 3 klasika IVF.
Zítra cca v 10 musím volat emryoložce, co a jak...Tak mi prosím držte palečky, ať to bojovníčči zvládaj...
Výsledky už tak úžasné nejsou. Bylo 13 foliků, ale z toho jen 5 vajíček. 😞 😞 😞 Spg průměrný, nic hrůzostrašného, ale i tak nám doporučili na 2 oocyty ICSI a na zbylé 3 klasika IVF.
Zítra cca v 10 musím volat emryoložce, co a jak...Tak mi prosím držte palečky, ať to bojovníčči zvládaj...
@monyna83 ahojky, budu držet palečky, nám se to tentokrát taky moc nedařilo - 20 folíků, 12 vajíček - ICSI na všechny, ale chytly se jen tři a vydrželo jen jedno krásné vyvíjející se 8buněčné embryo, které už mám u sebe od minulého úterý a něco mi povídá, že by to mohlo vyjít, občas mě pobolívá docela slušně břicho jako na MS od víkendu.
@monyna83 drzime vsechno co mame a moje dvojcata ti taky drzej co maj, i kdyz toho jeste asi moc nemaj🙂
@sasanka033 tak to já doufám, že případně zůstane u jednoho, že se mi nerozdělí na dva potomky a ještě chlapy, to by mě, kdyby to byly holčičky, tak bych třeba šla i do třetího, ale u kluků už bych to neriskovala 🙂, srandičky, to mě užije, kdy plánuješ testovat?
@eevvaa Tý jo, to jsou vždy nervy, có? Ale jak píšeš, zní to hezky a nadějně. Moc Ti držím palce, ať těhulkuješ do zdárného konce 🙂 🙂 🙂
@sasanka033 😃 😃 😃 Tvoje dvojčata, to je tak sladký, děkuji Sany 🙂 🙂 🙂
Holky, Vám samozřejmě držím palce-mačkám a mačkám...Tato vlna je prostě naše. Začátky trnité, ale pevně věřím, že ty // najdeme teď všechny 🙂 🙂 🙂
@sasanka033 😃 😃 😃 Tvoje dvojčata, to je tak sladký, děkuji Sany 🙂 🙂 🙂
Holky, Vám samozřejmě držím palce-mačkám a mačkám...Tato vlna je prostě naše. Začátky trnité, ale pevně věřím, že ty // najdeme teď všechny 🙂 🙂 🙂
@sasanka033 Tak si kup rovnou Clerblue digital...Ten je výbornej a především přesnej...
@sasanka033 Ukáže i několik dní před normálním tt testem. Ale zas je dražší, cca 250,-.
Zlati, po ET se mimi zavrtává hned nebo může několik dní vyčkat v peřince, než se zakousne? Vím, že může být i mimoděložní, páč embryjko začně putovat zpět do vejcovodů, či dutiny břišní a může k tomu dojít...
Já počítám tak cca 5 dní, ale jistá si nejsem. Tak jen, jak už máš ta Tvá miminka stará 🙂 🙂 🙂
Zlati, po ET se mimi zavrtává hned nebo může několik dní vyčkat v peřince, než se zakousne? Vím, že může být i mimoděložní, páč embryjko začně putovat zpět do vejcovodů, či dutiny břišní a může k tomu dojít...
Já počítám tak cca 5 dní, ale jistá si nejsem. Tak jen, jak už máš ta Tvá miminka stará 🙂 🙂 🙂
@monyna83 no to je prave otazka, ale vzhledem k tomu, ze teprve hatchujici blasta ma schopnost se zakousnout, tak nejdriv se tam to embryo jeste deli a pak teprve zakusuje, ten sestej den.
ja mam ted desetidenni embrouse, pokud teda naky jsou.
jakto, ze ukazuje tak brzy? to je sila teda.
ja mam ted desetidenni embrouse, pokud teda naky jsou.
jakto, ze ukazuje tak brzy? to je sila teda.
Začni psát odpověď...

Odešli