IVF v září - listopadu
Ahoj holky, tak jsem založila novou diskuzi pro všechny ty,kterým se to stejně jako mně opět nepovedlo a budou se snažit znovu od září. Strašně skvělé bylo jak jsme se vzájemně držely a stály při sobě a tak doufám, že taková atmoška bude i v této diskuzi a halvně doufám, že konečně všechny uvidíme ty vysněné //, které se udrží celou tu dobu a na konci bude to krásné a zdravé miminko nebo miminka 😉 Zároveň přikládám tabulku kde se můžete doplnovat a doplňovat své výsledky pro takovou nějakounaší statisktiku a přehled:)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
HOdně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
HOdně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
******UPDATE********
SRAZ V NEDELI 15.9. ODPO/VECER V PRAZE, RESTAURACE MERLIN:
urcite ano: sasanka033, hhani, monyna83, brsh
spis ano: jaka17, petulak1988, janice_opice
nevi jiste: kamisb
nemuze: martas14, lussi, pavlina1976
spis ano: jaka17, petulak1988, janice_opice
nemuze: martas14, lussi, pavlina1976
@sasanka033 s Gyncentrem mám svoje velmi živé zkušenosti taky právě od nich odcházím
@sasanka033 Přes Gyncentrum jsem dělala ten předposlední pokus a totálně to posrali takže jsem odešla jak z Gyncentra tak z Iscare...už nikdy!!!!! umřel mi doktor,kte kterému jsem tam chodila tak co..🙂 takže zkusím toho doktora od brsh🙂
Jo holky jinak já jdu na 99% - ted už jen kdyby mě něco srazilo nebo byla nemocná,ale to nebudu takže 🙂 se na Vás těším🙂
@pavlina1976 To mě strašně mrzí, že jste s martinkou tak daleko 😞((((((((
@janice_opice ja vim, ten benda, co jsem ho nesnasela, kdyz jsem tam byla hospitalizovana 12/2012 😃
Holky já dneska mizim z práce, nakládám Kubíka a jedeme se podívat na Agamky vousaté miminka, budeme sije brát, ale až koncem září až trošku odrostou 🙂)) Máme totiž ten zvěřinec doma asi malej😃
@janice_opice Agamky jsou nádherný a moooc chytrý, to si užijete srandu...na mateřský...
@janice_opice Jéé, já pořád zase čučím na koťátko britky k našemu Oliverkovi, to by byla panečku chovatelská stanice 😃 , už o tom dlouho uvažuju, je to do té chovatelky co máme Oliverka, ale naši dělaj jak prdlí, nevím proč mají takovou potřebu mi pořád říkat co můžu a co ne 😃 . Ségře by si to nedovolili :-| .
@hhani Tak vidíš, já kilka také neřeším...Hlavní je to, že nás chlapi milujou...
Člověče, tak Ti neví, ale já byla včera určitě u Horákové, alespoň se mi tak představila, ačkoliv na receptu na Pregnyl bylo jiné jméno...To jsem moc nepochopila, ale taky neřešila. Ale nepřišla mi korpulentní...Taková pěkná, já nesnáším vychrtliny...My jsme v rodině všechny ženské prostorově výraznější 😃 😃 😃 Já se trochu držím, ale po prckovi to bude jiný...a víš co, už se na to strašně těším 😃 😃 😃
Ale jak říká Sas, tak ta minulá blondýnka, která měla určitě těch 80 kg byla od M...A byla naprosto miloučká - balzámek 🙂
Člověče, tak Ti neví, ale já byla včera určitě u Horákové, alespoň se mi tak představila, ačkoliv na receptu na Pregnyl bylo jiné jméno...To jsem moc nepochopila, ale taky neřešila. Ale nepřišla mi korpulentní...Taková pěkná, já nesnáším vychrtliny...My jsme v rodině všechny ženské prostorově výraznější 😃 😃 😃 Já se trochu držím, ale po prckovi to bude jiný...a víš co, už se na to strašně těším 😃 😃 😃
Ale jak říká Sas, tak ta minulá blondýnka, která měla určitě těch 80 kg byla od M...A byla naprosto miloučká - balzámek 🙂
@sasanka033 😃 😃 😃 strašně se tu chechtám, do zákrytu 😃 😃 😃 Taky pecka název, ale uznej, že já s lokomotivou taky nijak nepokulhávám 😃 😃 😃
sim tě, já si vůbec nevšimla, ale jak říkám, každá máme něco a nejsme tu na přehlídce, ale kvuli mimískům...
Až dočtu ty tři stránky, které jste to od rána vyplodily, tak se snad dozvím, kde bude náš srázek.
No a co v práci? Jak válčíš? Myslela jsem na Tebe, dnes jsem zrovna s IT komunikovala...
sim tě, já si vůbec nevšimla, ale jak říkám, každá máme něco a nejsme tu na přehlídce, ale kvuli mimískům...
Až dočtu ty tři stránky, které jste to od rána vyplodily, tak se snad dozvím, kde bude náš srázek.
No a co v práci? Jak válčíš? Myslela jsem na Tebe, dnes jsem zrovna s IT komunikovala...
@janice_opice Ahojky Zlatuško:-) ještě nejsem, jsem tu až do neděle. Dneska jsem si nechala jeden den taky na odpočinek. Byli jsme dnes na krásném výletě. Těším se na muže a pejsánka, ale domu se mi jinak ani nechce a nejraději bych si to ještě prodloužila, protože pořád je tu co dělat. Co je nového?
@pavlina1976 Ahojky, je to děsný jak to letí už jen 4dny, zejtra jedeme zase na další výlet, ten dnešní byl super🙂 jak jsem tu už psala, ani se mi nebude chtít domu a nejraději bych si to prodloužila, ale na naší psí holčičku a muže se strašně moc těším🙂
@janice_opice Hned pojedeme na chatu až se vrátím, na lov.. pomalu docházejí zásoby🙂))
@janice_opice dobrá takže píšu si tě plus Pavlínka, no to abych tam jela rovnou traktorem a házela ty prachy na vlečku, bo to se mi už do kabelky nedá 😃 😃 a říkáš na hlavu obří spermii, to by vypadalo dost good, jen aby mě baby ve frontě za mnou nechtěly sbalit, víš, že o spermie je v dnešní době už nouze 😃 😃
@pavlina1976 ahoj Páji, no ty mi určitě nezbydeš, protože po té čistce co ti udělali v bříšku nepochybuji, že při tolika nového volného prostoru by se tam nějakému vajíčku nezalíbilo, takovej bejvák by široko daleko hledalo 😉 😉 😃
Taky tě tak mrzí, že nemůžeme jít na ten scuka s holkama v Praze, my by jsme jim to tam pěkně rozjeli, by se ještě děvčata divili jak baby z jihu umí zakalit 😃 😃
Taky tě tak mrzí, že nemůžeme jít na ten scuka s holkama v Praze, my by jsme jim to tam pěkně rozjeli, by se ještě děvčata divili jak baby z jihu umí zakalit 😃 😃
@janice_opice
@pavlina1976 no já už to vidím ženský, tak nejen že se budete rozrůstat v řadách lidských, ale vám je i těch zvířátek málo 😃 😃 ale tak to má být není nad němou tvář, ta vám doma aspoň do ničeho nekecá 😉
@pavlina1976 no já už to vidím ženský, tak nejen že se budete rozrůstat v řadách lidských, ale vám je i těch zvířátek málo 😃 😃 ale tak to má být není nad němou tvář, ta vám doma aspoň do ničeho nekecá 😉
******UPDATE********
spis ano: jaka17, petulak1988, janice_opice, coralin
nemuze: martas14, lussi, pavlina1976, lenkafel
spis ano: jaka17, petulak1988, janice_opice, coralin
nemuze: martas14, lussi, pavlina1976, lenkafel
@pavlina1976 Já mám zákaz absolutní tahat další kočku domů a to jsem včera byla nalomená páč byl k dispozici takovej mrnavej moureček 🙂)) ale ne to bych šla z domu i se všema zvířatama 😃
@martas14 mno to jooo a hlavně to jsem ještě mužovi včera neřekla, že si budeme chovat sami cvrčky a šváby 😃DDDDD to se po....on to nesnáší - jako cvrčky by ještě dal, ale šváby to nedá🙂))
@martas14 tak si dej na hlavu spermii s ulomenym ocáskem tak poznaj, že jsi zadaná: 😃
dobre rano, tak se mi rozjelo nevim co. picha me v podbrisku vic nez predtim, mam vytok a nuceni na moceni je porad stejny, ale neboli me to. takze jsem z toho zmatena a otravena, moc jsem se ani nevyspala. rano jsem jela dat moc do laborky a zejtra rano se s tim asi nebudu mazat a pujdu do gyncentra jako akutni, akorat se obrnim proti nakejm kecum, ze nemam zaplacenou kartu a este ze si litam nekde po apolinari misto iscare.
@petulak1988 no rikam si, ze preci me tam, kde mam kartu od 16ti let, nemuzou odmitnout! tam patrim...tam bych mela jit.
Začni psát odpověď...

Odešli
ja prave nezkoumala odkud kdo je a posilala pozvanky, co ja vim, treba zrovna nekdo bude na vikend v praze...no skoda!!! ale my se ti pak teda pochlubime a ja si za tebe dam pivo/vino:)