IVF v září - listopadu
Ahoj holky, tak jsem založila novou diskuzi pro všechny ty,kterým se to stejně jako mně opět nepovedlo a budou se snažit znovu od září. Strašně skvělé bylo jak jsme se vzájemně držely a stály při sobě a tak doufám, že taková atmoška bude i v této diskuzi a halvně doufám, že konečně všechny uvidíme ty vysněné //, které se udrží celou tu dobu a na konci bude to krásné a zdravé miminko nebo miminka 😉 Zároveň přikládám tabulku kde se můžete doplnovat a doplňovat své výsledky pro takovou nějakounaší statisktiku a přehled:)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
HOdně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At...
HOdně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@jaka17 dobré ránko Jako a všem...chtěla jsem být v noci vzhůru,abych prospala cestu ve vlaku..ale nedala jsem to ..spala jsem asi od půl druhý do pěti.....teď káva....bude sprška,namalovat...nasnídat..dobalit a juppíííí do Frénu....... 😃 😃 😃
@muddledgirl tak si to užij matko, už si to zasloužíš, po těch všech komplikacích...hlavně dobrou cestu...a jak tam budete dlouho??
@muddledgirl uzij si to a davej na sebe pozor 🙂 my dneska jedeme na tanky 🙂 teda hlavne Kuba
@jaka17 na fraxik sinzvyknes je to opruz, ale da se to 🙂 to bychom.mohly jeste stihnou kavicku?🙂
@kamisb děkuju..hele sestřih a fakt pěkný nalíčení a co to udělá a dokonce se netvářim ani jako debil .....
@janice_opice Janí krásný fotecky moc ti to sluší !!!!!!!! Kdy my dame to kafe????
@pidisek brouku díky no klido příští týden..já se ti přizpůsobím jak se to hodí tobě s prckama
@janice_opice super ja dam vedet včas abysme se dohodly kdy a kde ju? Ty jsi Evropská vid?
@pidisek Bělohorská prosím,ale dojedu...dělej tak,abys toměla s miminama pohodlný já se s pupkem dopravim všude🙂
@janice_opice já se picnu, tobě to sluší Jani!!! A ta společná je taky naprosto úžasná, jste krásná rodinka vespolek, to štěstí z vás pomalu stříká 🙂 🙂
@janice_opice Jani nic, krvácím jak blázen, asi jak byla ta sliznice na stimulována tak hrůza, masakr, včera jsem se v caru domluvila, že ještě zkusím za měsíc ket a pak spadla klec
@martas14 hmmmm to me moc mrxi ; (((( fakt jsem verila ze to klapne.....tak uvidis jak ten KET to budes vic v klidu bez hormonu 🙂)) budu na tebe moc myslet
@janice_opice Ahoj, fotky náádherný, všichni vysmátí, tak se mi to líbí...na kafe bych šla moc ráda, jen nevím, jak to bude příští týden....chodím normál do práce , tak spíš navečer...
@pidisek díky, nevěřila jsem, že tem Ket vyjde a tak jsem vlastně pořád ještě mimo...dvojčátka jsou krásný, jak stíháš???
@pidisek díky, nevěřila jsem, že tem Ket vyjde a tak jsem vlastně pořád ještě mimo...dvojčátka jsou krásný, jak stíháš???
@janice_opice
@jaka17
tak to kafe spojíme dohromady 🙂 treba Šestka 🙂
Jinak dvojcatka super a jdou moc hodni ... Spinkaji celou noc a vse se krasne stíhá 🙂 jsou fakt uzasní 🙂
@jaka17
tak to kafe spojíme dohromady 🙂 treba Šestka 🙂
Jinak dvojcatka super a jdou moc hodni ... Spinkaji celou noc a vse se krasne stíhá 🙂 jsou fakt uzasní 🙂
@janice_opice JoJo ještě nehážu flintu do žita, za měsíc jsem tu zpátky, nachystej druhou várku zavarovacek a rozmasiruj placáky budou ještě potřeba 😉 😃
@martas14 mám připraveno......kdy tak asi jdeš na ten KET? jsem ráda, že budeš dál bojovat!!!vim jak moc těžký to je, kor když člověk hned to první trefí s takovou výhrou.....ale neboj, to štěstí se unaví🙂 to budete možná s Pavlínkou asi ne? @pavlina1978
Začni psát odpověď...

Odešli
Jinak mám radost ,jak užu pěkně hnízdíte....ještě měsíc a je to tam...