Jihlava a okolí. Najdu tu nějakou maminu?
Najdu nějakou maminku nebo budoucí maminku z Jihlavy a okolí?
Ahoj holky 😃 tak mi naskočil 40tt a žádné příznaky na porod.Tak doufám,že to příjde rychle a a budu to mít brzy za sebou.Ani se mi nechce věřit,že už je tu konec těhotenství.Naprosto živě si pamatuji začátek a všechny ty nervy ,až do 20tt.Ta druhá krásná půlka utekla moc rychle.Až je mi to líto 😞 .Takže hurá do nového začátku 😃 😃 😃 .
chvilku tady člověk není a už jsou tu dvoje narozeniny přeju všechno nejlepší holky a hlavně hodně zdraví.
mel nic si z toho nedělej ted to bude utíkat ještě víc protože pořád bude miminka všude plno a čím starší tím víc to bude utíkat hlavně když bude šikovná Gábi už je tak šikovná že mi jako miminko nepřipadá. Určitě dej co nejdřív vědět jak jste na tom a jaký to všechno bylo moc držíme pěsti.
mel nic si z toho nedělej ted to bude utíkat ještě víc protože pořád bude miminka všude plno a čím starší tím víc to bude utíkat hlavně když bude šikovná Gábi už je tak šikovná že mi jako miminko nepřipadá. Určitě dej co nejdřív vědět jak jste na tom a jaký to všechno bylo moc držíme pěsti.
Ahoj holky 🙂 dnes mi na poslední kontrole můj dr řekl,že už se to připravuje a předal mě do porodky.V pátek jdu na monitor tam a to mám termín.Tak jsem zvědavá.
Gábi dnes jsi stála tak dva metry ode mě v DM drogerii.Zrovna jsem platila,když jsi přišla.Teda myslím,že jsi to byla ty 😉 .
Gábi dnes jsi stála tak dva metry ode mě v DM drogerii.Zrovna jsem platila,když jsi přišla.Teda myslím,že jsi to byla ty 😉 .
Ahoj holky, tak i já opožděně přeju všechno nej k narozeninám. 😉
Mel, jééé, to je dobře, že už se to připravuje. Ono je všechno jednodušší, když to jde podle přírody samo. 😉 A opravdu si to užívej, mě už teď občas chybí, jak se ve mě malý vrtěl a kopal. No snad to ještě někdy zažiju. 🙂
My teď začínáme večer bojovat s prdíkama a sabík nám moc nezabírá. Dneska jdeme na kontrolu k doktorce, tak nám snad poradí, co dál. 😞
Mel, jééé, to je dobře, že už se to připravuje. Ono je všechno jednodušší, když to jde podle přírody samo. 😉 A opravdu si to užívej, mě už teď občas chybí, jak se ve mě malý vrtěl a kopal. No snad to ještě někdy zažiju. 🙂
My teď začínáme večer bojovat s prdíkama a sabík nám moc nezabírá. Dneska jdeme na kontrolu k doktorce, tak nám snad poradí, co dál. 😞
Ahoj holky 🙂 Tak dneska mám termín porodu a v porodce mi dr řekl,že se to pomalu rozjíždí,tak to musím stihnout do konce měsíce,jinak nástup na vyvolání.Docela často mi tvrdne břicho a na monitoru nějaké kontrakce byly,tak doufám,že to pujde samo.
Gabi a pak že nikoho nevidíš 😃 .
Gabi a pak že nikoho nevidíš 😃 .
mel myslím že už jsi jasná ale neboj zvladli to jiní zvládneš to i ty 😉 mimochodem bříško už máš pěkný a to že jsem tě viděla to byla moc velká náhoda kdyby jsi nezdravila tu mou kámošku tak tě opět nevidím příště mě kopni ale příště už tě určitě potkám s kočárkem 😉
hani prdíky zvládnete i když u kluků je to prý horší mi to zvládli jen se sabíkemn a masáží břicha
hani prdíky zvládnete i když u kluků je to prý horší mi to zvládli jen se sabíkemn a masáží břicha
Mel, jééé, tak už je to skoro tady. 🙂 Zrovna jsem myslela, jestli už náhodou nerodíš, nebo to dokonce nemáš za sebou. To Ti možná udělali Hamiltona, že Ti odešla zátka. Nebo si to prostě příroda startuje sama. 😃 Do konce měsíce je ještě spousta času, uvidíš, že malá si dá říct sama. 😉
Gabi, už je to lepší, včera nás prdíky netrápily vůbec, snad to bude dobrý. 😉
Gabi, už je to lepší, včera nás prdíky netrápily vůbec, snad to bude dobrý. 😉
Hani, ono to bude čím dál lepší, uvidíš. 😉 Začátky jsou vždycky krušný.
Mel, co tam bylo za doktorku? Já jsem tenkrát byla na monitoru v porodnici den po termínu. Kontrolovala mě taková mladá Slovenka, která mě trošku "pozlobila" a v noci se mi rozjel porod. 😃 Ale tahle doktorka byla příjemná.
Mel, co tam bylo za doktorku? Já jsem tenkrát byla na monitoru v porodnici den po termínu. Kontrolovala mě taková mladá Slovenka, která mě trošku "pozlobila" a v noci se mi rozjel porod. 😃 Ale tahle doktorka byla příjemná.
mel znáš ji taky ze stánku 😃 🙂 😉
vero jestli to byla mladá slovenka tak to určitě byla doktorka Stretavská a ta mi taky moc pomohla ta je fakt nejlepší a jestli jí bude u porodu s mel tak se namá čeho bát s ní to určitě zvládnou
má sestra je zároven i zdravotní sestra a říkala že poslední dobou je v porodnici pěkně rušno samá hekající maminka a vyplašení tatínci 🙂 😃 🙂 😃
hani prdíkům zdar doufám že vám to půjde čím dál líp
vero jestli to byla mladá slovenka tak to určitě byla doktorka Stretavská a ta mi taky moc pomohla ta je fakt nejlepší a jestli jí bude u porodu s mel tak se namá čeho bát s ní to určitě zvládnou
má sestra je zároven i zdravotní sestra a říkala že poslední dobou je v porodnici pěkně rušno samá hekající maminka a vyplašení tatínci 🙂 😃 🙂 😃
hani prdíkům zdar doufám že vám to půjde čím dál líp
Ta dr mi dělala UTZ a byla příjemná-Koldová.Ale prošahával mě takovej ušák mladej.Dneska jsem byla u mamky na stříhání a myslela jsem,že mi jízda po dálnici malou probere a nic.My jsme prostě holky silný a jen tak od sebe asi nepůjdeme 😃 .I když mě berou bolesti v kříži a zvláštní tlaky v břiše,tak nevím,nevím.
Jé holky, já tu poslala příspěvek a asi jsem ho měla rozepsaný moc dlouho nebo nevím, ale se mi neuložil :-o
Psala jsem Melanykol, že nás neotravuje, ať nás průběžně informuje a že jsem si myslela, že už nebude v ekonomickém balení 2v1, ale že už nás tu bude o prcka navíc 😉
Pak jsem psala Hanulik, že nás prdíky potrápily jen párkrát, ale tak jsem z toho měla hlavu jak pátrací balón a že jsem malé dost cvičila nožičkama, při přebalování jí loupla do zadku teploměr (ale lepší jsou ty trubičky), po koupání jsme jí mazali Pupíkem, po kojení dostávala Sabíka a v záloze jsem měla ještě jadýrka z třešní z DM, ale ty jsme použily jen asi jednou, ty se nahřívají. No a pak jsem jí hodně nosila na rukách bříškem dolů, to jí pomáhalo moc. Jo a nejedla jsem skoro nic a stejně párkrát plakala, chce to trpělivost 🙂
Psala jsem Melanykol, že nás neotravuje, ať nás průběžně informuje a že jsem si myslela, že už nebude v ekonomickém balení 2v1, ale že už nás tu bude o prcka navíc 😉
Pak jsem psala Hanulik, že nás prdíky potrápily jen párkrát, ale tak jsem z toho měla hlavu jak pátrací balón a že jsem malé dost cvičila nožičkama, při přebalování jí loupla do zadku teploměr (ale lepší jsou ty trubičky), po koupání jsme jí mazali Pupíkem, po kojení dostávala Sabíka a v záloze jsem měla ještě jadýrka z třešní z DM, ale ty jsme použily jen asi jednou, ty se nahřívají. No a pak jsem jí hodně nosila na rukách bříškem dolů, to jí pomáhalo moc. Jo a nejedla jsem skoro nic a stejně párkrát plakala, chce to trpělivost 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
Děkujeme za přání. U nás je problém s množstvím mlíka. Bála jsem se, že třeba nebudu moct kojit, protože mám hodně velká prsa a budu s nima Standu dusit, ale techniku jsme zvládli, bohužel mám vždycky tak max. dvacítku a to mu nestačí. 😢 Ale primář mi říkal, že jsou i maminky, který se rozkojí klidně i v šesti týdnech.