Ani ja sa nevazim posledne 2 tyzdne, lebo nemame doma vahu. Ale uz vidim, ze nepriberam, tak nadiktujem stale tu istu vahu. Dokonca mam pocit, ze som trochu schudla oproti minulemu mesiacu. Alebo som si uz zvykla na toto telo a nepride mi nadrozmerne? 😃
Ale nastastie strie zatial ziadne. Poctivo sa mazem, tak dufam, ze sa to uz nezmeni :-N
Ale nastastie strie zatial ziadne. Poctivo sa mazem, tak dufam, ze sa to uz nezmeni :-N
Ninny ja si myslim, ze tie kila su uz z toho, ze sme naliate vodou. Teda mne aspon puchnu nohy a uz nie len vecer, staci ked som rano hodinu hore a uz to ide. A este ze vraj aj v tvari som uz taka spuchnuta, kazdy mi hovori, ze to uz dlho trvat nebude, ze vyzeram total na rozpadnutie, ale mne sa to teda nezda, ze by sa maly nejak chystal von.
baby bavili ste sa tu o kilach ze?tak ja som pred porodom vazila 97 kg a teraz vazim 84 kg..takze po porode to slo akosi samo..a zhadzujeme opatrne dalej..aby sme neprisli o mliecko...
juuuuuj baby je to neuveritelne.,..este predchvilkou mi mala kopala v brusku..a uz je v postielke... x-) x-) x-)
juuuuuj baby je to neuveritelne.,..este predchvilkou mi mala kopala v brusku..a uz je v postielke... x-) x-) x-)
Začni psát odpověď...

Odešli
V knihe som citala, ze aspon 10 krat za den aby sa pohol a pocita sa kazdy pohyb, nielen kopanec. 🙂