Litoměřice II.
Tak a je to tu, jelikož jsme ukecaný, tak tu máme další diskusi, ta stará se v nejbližší době uzamnke a nebude do ní moc už nikdo přispívat. 😕
A je to jen z toho důvodu, že admini zdejšího fora doporučují při dosažení 10 tis. příspěvků založit novou, neb ta stará brzdí server (to jen na vysvětlení, kdyby se jen tak náhodou někdo ptal) 😉
A je to jen z toho důvodu, že admini zdejšího fora doporučují při dosažení 10 tis. příspěvků založit novou, neb ta stará brzdí server (to jen na vysvětlení, kdyby se jen tak náhodou někdo ptal) 😉
sakra Deni, jsem ti vcera zapomnela dat ty testy a ty ses neprihlasila... tak holt budem muset zopakovat setkani ... (nebudu ale vlezla jako... 😃 😃 😃)
a Ivet, jsem ti vcera ani nakonec nepoprala super vydarenou dovcu... pekne si to tam uzijte a at vam vse klapne k vasi spokojenosti 😉
a Ivet, jsem ti vcera ani nakonec nepoprala super vydarenou dovcu... pekne si to tam uzijte a at vam vse klapne k vasi spokojenosti 😉
Jinak kočárkování SUPER, s Ivet a Janí jsme kecaly do 6 ještě na chodníku a když jim přišel táááta, tak jsme jí předaly do dobrých rukou a s Janí jely domů...
Fakt super.....Jsem jenom zvědavá, zda Vás "dostihnu" s kočárkem.......
Ale 100% já budu na mateřský-možná a Vy už budete končit...Nebo už dáááávno na mateřský nebudete 😕 :-N |-| :-| :-|
Fakt super.....Jsem jenom zvědavá, zda Vás "dostihnu" s kočárkem.......
Ale 100% já budu na mateřský-možná a Vy už budete končit...Nebo už dáááávno na mateřský nebudete 😕 :-N |-| :-| :-|
uz jsem tady 🙂
no,tak to me mrzi,ze jsem te vcera vylekala, asi uz se mnou radsi v aute nepojedes,vid? 😃 😃 😃
lepsi uz to do porodu nebude, ba naopak...🙂
no hlasili, ze ma zitra byt zase osklivo,tak bych se na chvili (fakt na chvili) mohla stavit. Tom bud bude malovat chodbu nebo venku dodelavat plot (dle pocasi) a vecer jdeme na ten gulas k sousedum. Takze dopo stihnu upect dort a uavrit,tak by to aj mohlo vyjit... ti kdyztak pisnu sms, aby se ti to hodilo....😉
no,tak to me mrzi,ze jsem te vcera vylekala, asi uz se mnou radsi v aute nepojedes,vid? 😃 😃 😃
lepsi uz to do porodu nebude, ba naopak...🙂
no hlasili, ze ma zitra byt zase osklivo,tak bych se na chvili (fakt na chvili) mohla stavit. Tom bud bude malovat chodbu nebo venku dodelavat plot (dle pocasi) a vecer jdeme na ten gulas k sousedum. Takze dopo stihnu upect dort a uavrit,tak by to aj mohlo vyjit... ti kdyztak pisnu sms, aby se ti to hodilo....😉
V pohodě jani...Já budu fakt doma....Maximálně za 5 minut v rychlosti vytáhnu vysavač a vyluxuju podlahu, aby bylo čisto 😃 😃 😃 😃
Jinak pohodááá...Do 7 hodin večer jsme doma na 250%.....................Jooooooooooo a jinak, včera jsi měla pravdu ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
Jinak pohodááá...Do 7 hodin večer jsme doma na 250%.....................Jooooooooooo a jinak, včera jsi měla pravdu ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-(
no to snad ne....!!!! tak to ti fakt nezavidim 😞 takovouhle pravdu jsem nechtela mit....
na vysavac kasli... ja privru oko 🙂 u nas vysaju a vecer bych mohla znova...
vcera jsem nechala na me drahe polovicce,aby aspon dal pizzu do trouby.... no, vyndal ji za minutu 12 a jeste by se u nas najedl nekdo aj z podlahy, jak to houzevnate krajel a pekne mu to padalo.... no, alkohol dela svy😃
no ted mi doslo,ze jsme odsouhlasili ten gulas od sousedu,takze pada kino... ale ono bude jistejsi, kdyz budem na dosah auta a porodky... a aspon usetrime dalsi petistovku 😃
vy jedete do toho kina s mamkou kdy??
na vysavac kasli... ja privru oko 🙂 u nas vysaju a vecer bych mohla znova...
vcera jsem nechala na me drahe polovicce,aby aspon dal pizzu do trouby.... no, vyndal ji za minutu 12 a jeste by se u nas najedl nekdo aj z podlahy, jak to houzevnate krajel a pekne mu to padalo.... no, alkohol dela svy😃
no ted mi doslo,ze jsme odsouhlasili ten gulas od sousedu,takze pada kino... ale ono bude jistejsi, kdyz budem na dosah auta a porodky... a aspon usetrime dalsi petistovku 😃
vy jedete do toho kina s mamkou kdy??
Jo!!!!!! Jsem si na tebe vzpoměla..............Akorát že jsem nemohla nic dělat, páč akorát odjížděla máma a já jí byla pomoct odnést věci do auta...
No jooo no tak budeš doma v klídku..To bude jistější ne?
My jedeme dneska v půl 6...............No jsem na to zvědavá jaký to bude teda..... =-)
No jooo no tak budeš doma v klídku..To bude jistější ne?
My jedeme dneska v půl 6...............No jsem na to zvědavá jaký to bude teda..... =-)
Začni psát odpověď...

Odešli
dnesni noc byla v klidu,tak to je fajn... Jen Toma rano bolela hlava, tak jsem zvedava, kolik toho bude dneska v praci schopen udelat 😃 😃
je fajn, ze uz takhle po ranu sviti slunicko, hned jdu pustit pracku a prat a prat nez prijede v nedeli Terinka s dalsim nasupem spiny 😉