Zdravím všechny, sháním maminku z Lysé nad Labem nebo okolí ke společnému trávení mateřské dovolené. Není tu někdo takový? Mám dvouměsíčního syna a pejska, oba mají rádi procházky🙂
Ahojky holky, by plánujeme stěhování do Stratova... někdy cca zima jaro,.... doporučíte dobrýho pediatra v lysý?
Ahoj všichni. Jsem z Milovic a čekám mimčo v březnu 2012. Bydlíme tu teprve chvíli, takže tu moc nikoho neznám. Nenajde se nějaká mamina v okolí, která taky nikoho nezná a ráda by občas pokecala nebo vyrazila na zmrzku 😉
Ahoj holky.
Nejsem taky přímo z Lysé,ale z jedné vísky u Lysé,cca 8 km.
Byla bych taky ráda,kdyby jsme se někdy domluvily si sraz a poznaly se,pokud se mohu přidat 😅
teda🙂 koukám jak se to tu rozjelo🙂 a to jsem tu byla takovou dobu sama🙂 já jsem přímo z lysé a mám skoro 6-ti měsíční mimčo
my jsme měli roan taky u prvního kluka a hned jsem věděla že jinej nechci.Zvlášť na vesnici je dobrej
Ahojky, já jsem z Milovic a mám 16 měsíčního chlapečka 🙂 Jinak chodíme k mudr. Dáňové a je fajn 🙂
Mudr. Matasová je kapitola sama osobě, na Šimonovou také poslední dobou neslyším moc dobrého... 😖
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@anetadr ahoj, nejsem přímo z lysé ale z českého brodu, vím není to zase co by kamenem dohodil, ale proč ne.. 😉 my mimčo ještě teprve čekáme, ale klidně bych se zatím přidala i bez kočárku, pokud chceš nějaké bližší info o mne napiš mi na email: verapavlisova@centrum.cz