Mamča z Brna - Kohoutovic. Hledám kamarádku
Jsem z Brna Kohoutovic a vzhledem k tomu, že moji kamarádi se do miminek ještě nějak nemají, hledám nějakou pohodovou mamču z Kohoutek na společné procházky, kafe, pokec...Mám dvouměsíční holčičku a ikdyž se taťka snaží být hodně s náma, ženská to prostě není 🙂

•
12. říj 2010Holky, tak my jsme konečně doma 😃 Já blbec stopla špatnej autobus,byla to 52 co jela k ZOO, ale přes žebětín 😃 😃 😃 malej konečně dostal něco pořádnýho k jídlu, ne jen křupky 😃 Až malej usne, kouknu na fotky a něco hodím do blogu... Pokud vám to nevadí 🙂
0
@k.ate Tak ještě že jel k ZOO a né někam do pryč 😃 Fotky jsou nádherný,je vidět,že je to z profi foťáku.Takhle se mi nikdy Kačku vyfotit nepovede 😞 Fakt krása!!Škoda,že si je nějak od tebe nemůžu dát k sobě na blog :-p
My jsme doma ještě povlíkly postel a trochu jsem vysála,ale s Kačkou na zádech,protože ječela jak tur,hrozně se bojí vysavače a jiných hlučných nástrojů :-N Taky se vám tak děti bojí?
Doc-škoda,že jste to nestihli,ale snad příště 😉
Hannah-to teda mohl dojít,když už tě připravil o procházku.No,co už,tak snad jindy 😉
My jsme doma ještě povlíkly postel a trochu jsem vysála,ale s Kačkou na zádech,protože ječela jak tur,hrozně se bojí vysavače a jiných hlučných nástrojů :-N Taky se vám tak děti bojí?
Doc-škoda,že jste to nestihli,ale snad příště 😉
Hannah-to teda mohl dojít,když už tě připravil o procházku.No,co už,tak snad jindy 😉
@bunicka kdyby jel jen do žebětína, tak bych tam nenastoupila 😃 i když by mi to bylo blbý 😃 Jinak k profi foťáku má ten náš ještě hodně daleko 😞 ale děkuju, jsem ráda, že se fotky líbí 🙂 Pokud chceš, tak ti fotky, kde je malá můžu poslat mailem nebo nahrat do uschovny a můžeš si je stáhnout 😉
Holky, 25.10.2010 odpoledne se bude konat u nás v Novém Lískovci bazar dětského oblečení, hraček a jiných užitečných věcí pro děti. Pořádá to městská část Nový Lískovec. Bazar bude v bývalém starém Albertu, u zastávky Koniklecová. Tak jestli potřebujete ještě něco nakoupit na zimu, tak máte možnost si to pořídit tzv. z ručky do ručky přímo od jiných maminek.
Začni psát odpověď...

Odešli