Jsem z Brna Kohoutovic a vzhledem k tomu, že moji kamarádi se do miminek ještě nějak nemají, hledám nějakou pohodovou mamču z Kohoutek na společné procházky, kafe, pokec...Mám dvouměsíční holčičku a ikdyž se taťka snaží být hodně s náma, ženská to prostě není 🙂
ahoj holky mužu se kvám přidat.Mám 1 ročního kluka Štěpánka a jsem kousek od brna ale mám to blízko do brna....Budu ráda když se s váma seznámim a pokecáme.
Ahoj Marcelo a Zdeňko. Mám radost, že jste tu napsaly, ale bohužel nevím, jestli se dočkáte nějaké odpovědi, protože tahle diskuze už je delší dobu tak trochu "zakrnělá". Já jsem se odstěhovala mimo Brno. A do Brna jezdím jen, když musím 🙂
Mám se fajn. Jsme 25 km od Brna, 30 minut vlakem na vesnici, takže jsem tu moc spokojená. Mám tu hodně známých hlavně maminek a často se scházíme. Také tu funguje klub maminek, takže s dětmi tvoříme a vždycky společně něco vymýšlíme.
Taky bych to tu ráda rozhejbala,protože to tu teda fakt "zakrnělo" a je to velká škoda! 😉
Ahoj holky, já jsem taky z Kohoutek, bydlíme hned u vodojemu. Mimčo čekáme začátkem července 🙂
@bunicka Nejsem vdaná, sme s přítelem spolu 4 roky a svatbu jsme zatím odložili na neurčito 🙂 asi si počkáme až nám malej půjde za družbu 😀 Jsem původně s Bystrce, pak sem bydlela všude možně, nakonec s přítelem zase v Bystrci a pak sme pořídili větší byt tady v Kohoutkách....jsme tu dva roky....A ty jsi přímo z Kohoutek?
Ahoj maminky, mám čerstvé tedy skoro již měsíční miminko a ráda bych navázala kontakt s nějakou maminkou, která by s námi chodila na procházky, popovídali si a do budoucna třeba začala chodit na plavčo či nějaké pohybové aktivity pro mimouše. Jsme z Brna-Bystrce...Mějte se krásně Verča a malá Sára
Ahoj dámy 🙂, hledám kamarádku maminku 🙂 z Brna. S přítelem mám půlroční holčičku a chybí mi něaká dobrá duše, však víte 🙂 Budu ráda když se mi někdo ozve 🙂 Přeji hezké Vánoce