Maminky a miminka z Prostějova a okolí. Přidejte se.
Nazdárek Tak kromě snažilek a těhulek js Pv nenašla tak snad nám to nezruší 🙂
ahoj holky, tak před chvílí jsme dorazili z Cipíska, po cestě jsem koupila pečivo (zase za 400,- 😃) a teď si dávám obídek. Malej spinká v kočárku v pokojíku. Vytuhl hned jak jsem ho v Cipískovi dala do kočáru a vyjeli jsme ven. Bylo to celkem prima...kromě nás tam byly 3 holčičky. Různě se dětem říkaly básničky, zpívali jsme, chodili dokolečka a houpali s mimčama, dělali berany berany duc, paci paci a různý dětský blbůstky. Pak jsme chvíli cvičili na balonu a pak prostě jen tak volná zábava. No určitě lepší než sedět doma.
Edi, vůbec neřeš nějaký přetáčení. Náš malej taky postupuje velice polehoučku 😉Točit se začal tuším nejdřív v 5. měsíci. Zatím ještě neleze, ale na to je myslím ještě dost času. Slyšela jsem, a jak čtu Dášu tak to tak možná i bude, že děti co moc brzy lezou, chodí, atd. zase pozdě mluví.
Dáši, tak co? Už je to lepší? Ať jsi brzy fit.
Jéé, akce bez dětí....super, ta poslední se náramně vyrařila. Teď už by to bylo i s nějakým tanečkem co? 😉
Edi, vůbec neřeš nějaký přetáčení. Náš malej taky postupuje velice polehoučku 😉Točit se začal tuším nejdřív v 5. měsíci. Zatím ještě neleze, ale na to je myslím ještě dost času. Slyšela jsem, a jak čtu Dášu tak to tak možná i bude, že děti co moc brzy lezou, chodí, atd. zase pozdě mluví.
Dáši, tak co? Už je to lepší? Ať jsi brzy fit.
Jéé, akce bez dětí....super, ta poslední se náramně vyrařila. Teď už by to bylo i s nějakým tanečkem co? 😉
Ahoj holky malej je živola 😃 pořad se přetáčí kope a už vydrží sedět sam a kdyš ho dam na chvýli do chodítka tak stoupa a dnes trochu popojel ale lezt nechce Edi kolik ted stojí ta chobotnička?Zuzi taky jsem dnes chtěla jít ale nějak jsem nestihala tak snad příště malej ma moc rad společnost je prostě po mamince 😃 😉 ale jestli bude i tak ukecany tak to bude mazec 😃
Jéé Tobi, tak to jsme na tom s básničkama podobně 😃 Připadala jsem si tam jak manták....všechny maminky to znaly a já jsem si jen tak domýšlela 🙂 😃 Budu muset chodit častěji, abych si něco zapamatovala. Je to od půl dvanácté do půl druhé, s tím, že ve dvanáct začíná ten společný program...to je ale tak jen půl hodinky a pak je ta volná zábava. Možná jindy je to jiné, dnes tam bylo asi míň maminek. Nebyla jsem do konce...to už je asi na každé mamince jak dlouho zůstane.
Tu vířivku můžu jen doporučit...bylo to fakt bezva.
Edi, já jsem tam jezdila pěšky s kočárkem, ale mám pocit, že přímo před tím je parkoviště. Když tam nebude volno tak budeš muset jet prostě dál ke kasárnám. Jinak to myslím nepůjde.
Tu vířivku můžu jen doporučit...bylo to fakt bezva.
Edi, já jsem tam jezdila pěšky s kočárkem, ale mám pocit, že přímo před tím je parkoviště. Když tam nebude volno tak budeš muset jet prostě dál ke kasárnám. Jinak to myslím nepůjde.
kuk,
Edi buď v klidu, Editka má čas. Jája se začal přetáčet v pěti měsících, od osmého se plazil, stál a seděl v 9,5 měsíci a lezl až v 10 měsících. Pak začal obcházet nábytek a chodil až ve 14 měsících a nic mu neuteklo. Cvičili jsme Vojtovku kvůli predilekci doprava a fyziot. říkala, že přetáčení je v pohodě na tom 6 měsíci. Takže Editka má fakt čas.
Zato ukecanej byl a je až až.
Edi já byla v Chobotničce dvakrát, a parkovala jsem u kasáren, ale hned na kraji na tom parkovišti 😉 Pak jsem teda z autosedačkou ten kousek funěla jak lokomotiva. Ale kočár jsem nebrala, pr se musej nechávat venku, sice pod stříškou...ale stejně... to je tak vzít si zámek jak na kolo a zamknout...
Edi buď v klidu, Editka má čas. Jája se začal přetáčet v pěti měsících, od osmého se plazil, stál a seděl v 9,5 měsíci a lezl až v 10 měsících. Pak začal obcházet nábytek a chodil až ve 14 měsících a nic mu neuteklo. Cvičili jsme Vojtovku kvůli predilekci doprava a fyziot. říkala, že přetáčení je v pohodě na tom 6 měsíci. Takže Editka má fakt čas.
Zato ukecanej byl a je až až.
Edi já byla v Chobotničce dvakrát, a parkovala jsem u kasáren, ale hned na kraji na tom parkovišti 😉 Pak jsem teda z autosedačkou ten kousek funěla jak lokomotiva. Ale kočár jsem nebrala, pr se musej nechávat venku, sice pod stříškou...ale stejně... to je tak vzít si zámek jak na kolo a zamknout...
Tobi Jája byl celkem flegmouš, a hodně cviků mu nevadilo. Na rehabce dycky nechápali, že to má na háku a směje se u toho. Řval akorát u toho cviku, jak leží na břiše, hlavičku na stranu a držíš jednu ruku, jednu nohu - nebo tak nějak to bylo..., pr neměl rozhled. My to flákali ke konci, pr mi to už přišlo zbytečné a oni pořád viděli nějaké malé mouchy...na roce nás konečně vyřadili. Ale my cvičili myslím "relativně poctivě" od 4ho do 10 měsíce, jak se rozlezl, tak jsem s ním už necvičila. To se už ani nedalo ho udržet. A jak říkali cvičit 4x. Tak to jsme nezvládali ani náhodou. Cvičili jsme třikrát většinou.
tobi on je fak živola v židličce sedi nadherně i kdyš ho posadim jen tak ale ještě jsu vždy u něho vžidličce vydrží dyl sedět a kdyš ho dam na zem a posadim ho tak se chitne hrazdy a držíse dnes se pustil a tak 5min seděl uplně sám dam vždy pod něho polštaře aby si neublížil je fakt živý dítě 🙂 🙂 jo a tobi to vadí že sedí kdyš ma pul roku?ja nevym jen co jsem četla tak že už některý děti v pul roce hačají
EDITAH: zrovna jsem dorazila s malou z plavání. Já málokdy najdu před FTL místo a tak se s tím nepářu, vjedu před tu závoru, zazvoním na ten "zvonek" a ona se zvedne 😃 , nikdo se z mluvítka nehlásí a funguje to tak už půl roku 🙂. JInak se kočáry musí nechávat pod stříškou a zámek půjčují v chobotničce. Já dochodím do konce března a asi končíme, Val už to jaksi nebaví, vzteká se a mrčí. Už prostě nechce dělat co se po ní chce 😃
naše sedela taky od 6 mesíce a v 8 mesících chodila sama kolem nábytku a od 10 chodila sama...takže taky živel... 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
já jen kdyby jste se ptaly, tobi jsem to poslala mailem
tobi, můžu ti malou v poho pohlídat