Maminky a miminka z Prostějova a okolí. Přidejte se.
Nazdárek Tak kromě snažilek a těhulek js Pv nenašla tak snad nám to nezruší 🙂

•
8. bře 2010Marto to manža děla aji kdyš není žadnej svatek ve svatek mdž nebo valentina by si to nedovolil ja bych ho hnala prostě to fakt nemám rada přece chlapi by nam měli davat kitky bombošky a pusenky jen tak že nas mají a ne že je nějakej pobouchanej svatek ale holky jen muj nazor 😃 😃 😃
0
jo evíku je to tvuj názor,já ti to neberu 😉 .....my valentýna slavíme...... 😉
Já kytky jen tak nedostávám :-p 😃 ,takže jsem ráda za to....bud ráda za to jakýho chlapa máš 😉 ,my si to oslavíme 😃
Já kytky jen tak nedostávám :-p 😃 ,takže jsem ráda za to....bud ráda za to jakýho chlapa máš 😉 ,my si to oslavíme 😃
hezký večer holky,
u nás se teda Valentýn taky neslaví, ale MDŽ celkej jo. Manža přišel z práce až před devátou, ale donesl krásnou kytičku...měla jsem fakt radost. Jinak podotýkám, že kytky nosí dost i přes rok....ne jen, když je "pobouchanej" svátek 😉 😃 😃
Ivi, určitě bude vše ok...
Tobi, to bude romantika...užijte si to
Oli, tak co, už máš další ostříhané prstíky? 😃
u nás se teda Valentýn taky neslaví, ale MDŽ celkej jo. Manža přišel z práce až před devátou, ale donesl krásnou kytičku...měla jsem fakt radost. Jinak podotýkám, že kytky nosí dost i přes rok....ne jen, když je "pobouchanej" svátek 😉 😃 😃
Ivi, určitě bude vše ok...
Tobi, to bude romantika...užijte si to
Oli, tak co, už máš další ostříhané prstíky? 😃
ahojky,
tak homeo asi zabrali jen na jednu noc.Dnes jsem k n í vstavala 4 krát ]-( ,ale spali jsme do 7:45 hod.tak aspon tak..ale i tak jsem k.o.Aspon že venku svítí sluníčko..v 9 vyrazíme ven aspon do půl 11 jako včera.
Oli malá má přes 2 a na rukách si nechá už ostříhat ale na nožkách ne,taky stříhám když chrní a taky je to etaopy,2 nožky zaráz nejdou... 😃 😃 😃
Editko..rýmu u detí..hruuzza..at je to brzy za váma...
Zuzík druhý človíček co mu muž nosí kytičky i behen roku..... 😉 závidím....já je dostávám taky behem roku ale jen na svátky a narozeniny atd.. 😃 😃 😃
tak homeo asi zabrali jen na jednu noc.Dnes jsem k n í vstavala 4 krát ]-( ,ale spali jsme do 7:45 hod.tak aspon tak..ale i tak jsem k.o.Aspon že venku svítí sluníčko..v 9 vyrazíme ven aspon do půl 11 jako včera.
Oli malá má přes 2 a na rukách si nechá už ostříhat ale na nožkách ne,taky stříhám když chrní a taky je to etaopy,2 nožky zaráz nejdou... 😃 😃 😃
Editko..rýmu u detí..hruuzza..at je to brzy za váma...
Zuzík druhý človíček co mu muž nosí kytičky i behen roku..... 😉 závidím....já je dostávám taky behem roku ale jen na svátky a narozeniny atd.. 😃 😃 😃
ahojte
tak já kytku nedostala, ráno měl řeči, že donese, a pak večer mi řekl že nebyl čas :-S
dokud jsem si ho nevzala tak mi nosila taky kytky, pořád, i donáškou do práce s lístečkem že mě miluje.
No svatba dělá divy 😞 asi si myslí že nás mají jisté, tak to teda nééééé 😉
Martinek od malinka má rád stříhání nehtů, fakt jo, sedí a kouká, úplně v poho , na rukách i na nohách.
holky hodím sem termín na ten srazík, tak se vyjádřete, jU???
tak já kytku nedostala, ráno měl řeči, že donese, a pak večer mi řekl že nebyl čas :-S
dokud jsem si ho nevzala tak mi nosila taky kytky, pořád, i donáškou do práce s lístečkem že mě miluje.
No svatba dělá divy 😞 asi si myslí že nás mají jisté, tak to teda nééééé 😉
Martinek od malinka má rád stříhání nehtů, fakt jo, sedí a kouká, úplně v poho , na rukách i na nohách.
holky hodím sem termín na ten srazík, tak se vyjádřete, jU???
tak já jsem koukala do diáře a můžu kterýkoli pátek, ale když sem pisnu 2-3 datumy, tak si každá vybereme jiný a nedomluvíme se.
tak já vyberu : 26.3. a napadlo mě u Kalicha, je tam úplný klid a je to nekuřácká restaurace. pro kuřáky je na chodbičce sedačka se stolečkem. tak to by bylo super, ne??? a dobře tam vaří, hlavně parááádní ,jedinečný saláty
tak já vyberu : 26.3. a napadlo mě u Kalicha, je tam úplný klid a je to nekuřácká restaurace. pro kuřáky je na chodbičce sedačka se stolečkem. tak to by bylo super, ne??? a dobře tam vaří, hlavně parááádní ,jedinečný saláty
tak to by šlo,to je pátek že?U Kalicha to je kousek od Ruďáku že,jestli mám teda dobrou paměť.To zrovna Tomáš jede do Rakouska hrát hokej,domluvím se s přítelem jestli bude hlídat,ale snad jo.Tak po té 20.hodině bych určitě dorazila,podle toho v kolik bude papat malej,protože ještě pořád kojíme 🙂 Jo jinak mrkněte do mého alba s fotkama,přidala jsem tam nějaký nový.
ahojky, tak to bych na ten srazík taky mohla, to už bude mít Valinak po oslavě 1.narozenin. To to uteklo :-| .
Naše noci? Ani radši o tom nepíšu...je to furt stejný, kojím po 2 hodinách a jsem na nervy. je to závislák.
Naše noci? Ani radši o tom nepíšu...je to furt stejný, kojím po 2 hodinách a jsem na nervy. je to závislák.
Ahojky
Dáši tak mi máme opačnej problém Kája pořád mluví a mluví i věty už ale řeknu vám jsem ráda že večer usne a je klid ona tu huběnku fakt nezavře..... :-N
Z nehtíkama problém nemáme Kája swe taky ráda dívá.......... 😃
Na srazík bych šla ale nemůžu vám to slíbit tak dopředu páč uvidím podle autoškoly...jestli to nějak vyjde tak se mnou počítejte spali by jsme v PV domluvila bych se jestli budou hlídat babi.... 😉
Romčo14 já zhubla nejvíc upravou stravy a cvičením nějak na ty koktejli nevěřím.... :-|
Bonynko já kojila kolem toho roku taky skoro celou noc jak píšeš byla jsem nevyspalá unavená no hruza .... :-S
Dáši tak mi máme opačnej problém Kája pořád mluví a mluví i věty už ale řeknu vám jsem ráda že večer usne a je klid ona tu huběnku fakt nezavře..... :-N
Z nehtíkama problém nemáme Kája swe taky ráda dívá.......... 😃
Na srazík bych šla ale nemůžu vám to slíbit tak dopředu páč uvidím podle autoškoly...jestli to nějak vyjde tak se mnou počítejte spali by jsme v PV domluvila bych se jestli budou hlídat babi.... 😉
Romčo14 já zhubla nejvíc upravou stravy a cvičením nějak na ty koktejli nevěřím.... :-|
Bonynko já kojila kolem toho roku taky skoro celou noc jak píšeš byla jsem nevyspalá unavená no hruza .... :-S
kristyan, samozřejmě že nejde pít koktejl a ležet a cpát se , je to doplněk aktivity , stravy. tenhle koktejl je bílkovin. dieta, hubneš jen tuky, ne svaly a obsahuhe živiny, vitamíny, minerály, takže tělo nestrádá nutričně, jak u diet když jíš jen jednu stravu. a tahle vyhrála nejlepší roku 2009 a používá ji pro své klientky i dr . Málková- STOP OBEZITĚ, a ta je frfna veliká na výživu a přípravky. to jen tak . papa
já jsem taky upravila stravu,jím zdravě.hodně zeleniny,knackebroty,cottage,různé musli,ovesné vločky,ovesné kaše,večer už jen maso a zeleninu nebo rybu,na oběd nic tučnýho,nebo smaženýho žádný sladký a hodně pohybu s malým venku na procházky.jím 5-6.denně a od ledna jsem zhubla teda skoro čtyři kila,ale teď se to nějak nechce hnout.každej mi říká,že až přestanu kojit,že to půjde líp ale nějak tomu nevěřím.právě že se spíš říká,že když se kojí tak tu hubnutí jde samo,tak nevím 😞
Začni psát odpověď...

Odešli