Maminky a miminka z Prostějova a okolí. Přidejte se.
Nazdárek Tak kromě snažilek a těhulek js Pv nenašla tak snad nám to nezruší 🙂

•
17. kvě 2011@hannn No to by bylo fajn, se poznat osobně 😉 Třeba jsme se potkaly a ani o otm nevíme 🙂 Jaký máte kočárek? Mrknu do albíčka, jestli uvidím =-)
0
@blazenkabl Jj,to bylo 🙂 Je to možný,maminek potkávám denně dost,ale většinou po nich moc nečučím 😃 Máme modrý sporťák Casualplay Vintage.... 🙂 A vyyy?
@hannn Momentálně cosatto mobi šedivej, takovej nizunkej. Anormálně Jané unlimit -šedozelený 🙂 To není ten, co máš nafocený v albíčku ten černo-bílý. Podle něj by to bylo snadnější 😃
@hannn Máme 🙂 ale měli jsme ho na reklamaci, pokazilo se nám přední kolečko, tak jsme koupili přes Aukro náhradní a jsem s ním spokojená. Tak si ho ještě užívám. Bude i dobrý na dovču, je hodně skladnej. 🙂 A hlavně je to i příjemná změna, vyjet s jiným. Je to jako modní doplněk 😃 :-N
@blazenkabl Aha,teď budu koukat víc po kočárcích asi 🙂 Nee,ten je bohužel na reklamačce.... :-| A je jinak normálně béžovo-černý,ta fotka dost zkresluje...ale i tak jsme byli téměř jediní s tím kočárkem tady po PV...nebo jinak jsem teda krom 2 lidí s ním nikoho nikdy nepotkala 😃
@hannn Taky na reklamačce, to je pech. Ale nám ho opravili, tak je to fajn. Také přeji úspěšnou reklamaci, člověk dneska nikdy neví... No vidíš, ten bych poznala, ale není problém se domluvit konkrétně a potkat se. Je to snažší než šmírovat maminy a kočárky 😃 😃 I když...ráda se dívám a pozoruju...Keliška..pak po kom ta Julča je x-) x-)
@blazenkabl Jj,praskl nám tam plast v konstrukci a skládal se nám za jízdy :-| No právě,dneska člověka zkouší všude :-S Ale přinejhorším pohrozím ČOIkou a třeba to zabere 🙂
No to máš pravdu....já se strašně ráda dívám na malý miminka,ale pak vypadám asi jak nějaká "úchylačka",tak se vždycky radši vzpamatuju a jedu dál... 😃 Můj Mareček to má asi po nás obou,manža taky rád pozoruje a je hrozně zvědavej,asi ještě víc než já si myslím 😃
No to máš pravdu....já se strašně ráda dívám na malý miminka,ale pak vypadám asi jak nějaká "úchylačka",tak se vždycky radši vzpamatuju a jedu dál... 😃 Můj Mareček to má asi po nás obou,manža taky rád pozoruje a je hrozně zvědavej,asi ještě víc než já si myslím 😃
@blazenkabl já tam nebyla🙂 byla jsem u nás na hřišti a šmírovala okolí, jestli tady náhodou nejste🙂 přece jen je to hřiště tam pro mě trochu z ruky, štěpka se už nechce vozit v kočáru, ale ještě tam nedojde... a jsem mimo, žádnou Petu neznám🙂 Takže neboj, nejsi v té neznalosti sama🙂
@pajinka29 Ahoj Pavli,Peťa sem myslím ani nechodí-já se s ní znám už odmalička-bydleli jsme naproti sobě a naše mamky spolu hodně kamarádí a až tam jsem zjistila,že se zná právě i se Zuzkou 🙂 Na kočár se Štěpkovi nechce už?Nám právě taky ne,je to vždycky boj...až když je opravdu unavenej,tak si sedne..jedině doma se mi ho tam podaří dostat,když vycházíme ven...
@zuzik28 jj, už jsme to spolu skomentovaly na fotoblogu-poznaly jsme stejné bydliště🙂 Ale asi si ji od pohledu nevybavuju, přece jen,mezi prckama máme rok a půl rozdíl, takže asi chodíme ven každá v jinou dobu a na jiný místa...ale ted budu víc hledět po kočárkách kolem🙂 Jinak mě taky štěpka tak od dvou měsíců a půl kakal tak jednou za 10-14 dní a většinou jsem z toho byla na prášky, že má hlad a kdesi cosi🙂 No hysterická matka..
@hannn Hani, takže ta paní, co to tehdy chtěla pro syna, padla?
@hannn Hani, takže ta paní, co to tehdy chtěla pro syna, padla?
Začni psát odpověď...

Odešli