Maminky Břeclav. Hlaste se!
Je tady tolik okresů a Břeclav mi tu chybí, tak Břeclavandy hlaste se 😃

•
20. kvě 2011Tak změna, víc by se mi hodilo to další pondělí. Má nám dojít pojišťovačka toto pondělí, úplně mi to vypadlo. Takže mě by se hodil kterýkolicv jiný den než 23. 5. 😞
0
Ahoj.
@jankapavol jdeme je nasazovat k ivo Markovi (za Lídlem). Takže toho 30. 5. 2011 s tím počítám, jen upřesnit hodinu a místo. 🙂 Těším se na Vás
@jankapavol jdeme je nasazovat k ivo Markovi (za Lídlem). Takže toho 30. 5. 2011 s tím počítám, jen upřesnit hodinu a místo. 🙂 Těším se na Vás
@karmenta jojo,pada.tak ale nakonec toho 30.ja nemuzu🙂takže až pak ve stredu,to je asi 1.6.
holky,mame toho nakonec zitra nejak hodne,jeste jedem na 13h na neurologii s olim
oli byl tedka nejdriv nadseny z te bourky,ale jak prisla podruhe,tak uz se bal těch ran🙂tak tedka,kdyz hřmí,tak už se letí schovat
holky,z toho srazu zatim asi nic nebude,ja su teda z toho počasi dost mimo a su rada,že dycham.a ještě nekde honit oliho....radsi ted takovy cestovani necham jen na nezbytne nutne .aj ajfi psala,ze se citi jak slon🙂bych chtela videt,že?
ale treba,kdyz se ochladi,tak to pujde
holky,z toho srazu zatim asi nic nebude,ja su teda z toho počasi dost mimo a su rada,že dycham.a ještě nekde honit oliho....radsi ted takovy cestovani necham jen na nezbytne nutne .aj ajfi psala,ze se citi jak slon🙂bych chtela videt,že?
ale treba,kdyz se ochladi,tak to pujde
@ajfi já byla těhotná před osmi roky - to byly vedra kolem 30 st. od dubna do září. Rodila jsem 15. 10. 2003 takže celé těhotenství jsem odchodila ve vedrech. Takže vím o čem mluvíš. Ale neboj, za chvíli už to budeš mít ty i
@jankapavol za sebou. Držím vám palečky, ať to máte za sebou a vše zvládnete na jedničku 🙂
@jankapavol za sebou. Držím vám palečky, ať to máte za sebou a vše zvládnete na jedničku 🙂
@terezka87 díky 🙂 A nějakou paní na MD co by přišla domů, nevíš? Mám vlasy skoro po pás a v salonu bych se nedoplatila, většinou by mi účtovali kolem 2tis za střih a barvu 😞 Měla jsem v Brně slečnu co byla po škole a chodila domů, nebo se přišlo k ní, donesla jsem si barvu a za střih a barvení jsem platila 400kč. 🙂
@rezicka Ahoj, ano, budu rodit v Břeclavi. Když se narodil Matýsek, tak jsem tam byla hrozně spokojená. Teda s porodním rozhodně. Třeba spolu budem na pokoji. 🙂 I když bych nejradši rodila už teď. Už mám fakt dost. To lítání kolem malého mě hodně zmáhá. Představa, že mám ještě měsíc před sebou... UF! Tak ať to zdárně dokoulíte do konce.
@ajfi Já byla taky moc spokojená,i s dr. Bambasem,který mě šil.Jinak mám taky už dost,hlavně když je horko,jsu celý den zalezlá 😉 .Nevím,jestli se potkáme,protože mám malého pořád v příčné poloze a když se neotočí,naplánují mi asi císaře o týden dřív.Navíc mám placentu nízko,tak to je další důvod pro císaře 😞 .Uvidíme,jak to všechno dopadne...Ty to musíš mít náročné s malým,dcerka je už naštěstí celkem samostatná.Jakto,že neznáte pohlaví,nechce se ukázat?
Ja z toho vedra uplne umiram...😞
a taky budu rodit v breclavi,ikdyz z toho nejsem nadsena
a taky budu rodit v breclavi,ikdyz z toho nejsem nadsena
@rezicka Známe pohlaví. Bude to kluk. Já jsem si nevšimla, že to tady nemám doplněné. 🙂 To je teda blbé ten císař. :-| Ale k otočení má mimčo pořád ještě šanci, tak třeba to ještě zvládne. Pošťuchuj ho trošku. 🙂 Císař je na pytel. Na druhou stranu ale musí být super vědět, kdy přesně to budeš mít za sebou. Já pořád čekám, kdy to na mě přijde. S Matýskem jsme byli v tomhle týdnu už doma z porodnice. Tak jsem lehce nervózní. Mno, ale ještě se teda necítím, že by mě měli odvézt, takže tu nervozitu si minimálně měsíc budu ještě užívat.
@jankapavol Jani, proč z toho nejsi nadšená? Já jsem myslela, žes byla v BV taky spokojená.
@jankapavol Jani, proč z toho nejsi nadšená? Já jsem myslela, žes byla v BV taky spokojená.
Začni psát odpověď...

Odešli