Maminky Plzeň 2010. Kdo se přidá?
TAK KDO JE Z PLZNĚ, KDO SE SEM PŘIDÁ??

•
9. čer 2010sirael4: byla jsem vdaná 3 roky když bylo malé 11 měsíců tak její tatínek odešel za 17ti letou holkou mě je 22.
0
ahoj, tak jsem nahlídla do téhle diskuze a musim se smát jak je plzeň malá 🙂.
...flapi... na vítání občánků jsme seděli vedle sebe. my byli druhý a vy třetí 🙂. a s těma fotkama máš pravdu. když jsem je viděla tak jsem si řikala, že jsou pěkně ošklivý. od profesionála bych tedy čekala něco úplně jiného. ovšem co pán nedohnal kvalitou, tak to vyhnal cenou. jako 9x13 za 35 ,- je síla.
...flapi... na vítání občánků jsme seděli vedle sebe. my byli druhý a vy třetí 🙂. a s těma fotkama máš pravdu. když jsem je viděla tak jsem si řikala, že jsou pěkně ošklivý. od profesionála bych tedy čekala něco úplně jiného. ovšem co pán nedohnal kvalitou, tak to vyhnal cenou. jako 9x13 za 35 ,- je síla.
@vycu: to je jasné, co člověk, to unikát, já třeba hrozně toužím 🙂 je to dáno i povahou, ale co pozoruji kolem sebe, chlapi nevydrží s jednou partnerkou, povětšinou.A když pak má ve dvaceti dítě, nebere za to takovou zodpovědnost, jako třeba tvůj ve třiceti 😉 samozřejmě, výjimky taky budou.
já se o víkendu taky spálila, vůbec to nebylo znát na pohled, ale večer mě bolelo i tričko 😃 naštěstí se neloupu.
já se o víkendu taky spálila, vůbec to nebylo znát na pohled, ale večer mě bolelo i tričko 😃 naštěstí se neloupu.
Ahoj holky, to jsou sileny paraky. Fakt hnus, kdyz nekam jedeme autem a potom Kacku vyndame, je mi ji uplne lito, jak je zpocena, ma uplne mokry vlasky. A to zitra ma byt jeste vetsi horko, to se z toho zblaznime.
@ajsbirka Lukas a Petra Potuckovi jsou skvely, my se chodime fotit jen k nim a maximalni spokojenost, nemenila bych.
http://www.lukasapetra.com/
@ajsbirka Lukas a Petra Potuckovi jsou skvely, my se chodime fotit jen k nim a maximalni spokojenost, nemenila bych.
http://www.lukasapetra.com/
holky a kdo že vás to fotil? u nás to tehdy nebyla taky žádná sláva a to mám ještě na dvou fotkách napsaný špatný datum!
venku je pařák, my nemáme balkon, malou sprchuju ve vaně, bazének by byl lepší
ajsbirka 30 stupňů to je teda síla, máte podkroví? my měli nejvíc 27 :-p
jsem chtěla taky ven, ale malá vytuhla dřív
venku je pařák, my nemáme balkon, malou sprchuju ve vaně, bazének by byl lepší
ajsbirka 30 stupňů to je teda síla, máte podkroví? my měli nejvíc 27 :-p
jsem chtěla taky ven, ale malá vytuhla dřív
Začni psát odpověď...

Odešli