Maminky Plzeň 2010. Kdo se přidá?
TAK KDO JE Z PLZNĚ, KDO SE SEM PŘIDÁ??

•
28. črc 2010@vycu děkuji za tip, my ted dáváme ty sab sim. ale nemyslím že zabírají 😞tak týden počkáme a koupím je.. v lékárně??
0
Ahojky
včera jsme byli na výletě, foto zde
http://pantomima.rajce.idnes.cz/Vylet_Praha_ZOO...
jinak dnes jsem byla v poradně, vše OK x-)
včera jsme byli na výletě, foto zde
http://pantomima.rajce.idnes.cz/Vylet_Praha_ZOO...
jinak dnes jsem byla v poradně, vše OK x-)
Ahoj holky, no ty probiotika+prebiotika maji byt prevenci alergii, ale jen tam, kde nejake riziko alergie uz je (rodice, sourizenci). U nas v rodine zadna alergie neni, ja ty probio jedla, malej mel Probitocke kapky a stejne ma ekzem a alergii na kravskou bilkovinu a doufam, ze uz na nic jineho. Minuly tyden jsem videla na netu prednasku Dr. Fuchse, ktery je imunolog a zabyva se alergiema a ten rikal, ze u deti, u kterych neni v rodine alergicka zatez, se vznik alergie neda ovlivnit, ze tam proste je 15% pravdepodobnost, ze ji bude mit, i kdybyste delaly cokoliv proti (to bude asi nas pripad:-(
Ale jinak ty Probioticke kapky urcite doporucuju😉
Ale jinak ty Probioticke kapky urcite doporucuju😉
@levander V letaku je napsano od ukonceneho 1.mesice, ale kdyz si proctes otazky a odpovedi na www.probiotickekapky.cz, tak tam to doporucuji klidne uz driv... Ja je zacala davat nekdy na konci 1.mesice a davali jsme je 2 mesice a stejne se mu v te dobe rozjel ten ekzem😞
Ahojky, holky, tak konečně snad v pondělí vyrazíme do Plzně, tatínek se nám vrací dnes v noci skoro po 4 týdnech 😞
Chci se zeptat na nějakou dobrou dětskou doktorku v Plzni, nejlépe Severní Předměstí, klidně do IP pošlete kontakt a adresu, děkuji moc. Musím na tu dobu, co budem v Plzni (asi rok) si tam najít dětskou pro malou. Děkuji.
Chci se zeptat na nějakou dobrou dětskou doktorku v Plzni, nejlépe Severní Předměstí, klidně do IP pošlete kontakt a adresu, děkuji moc. Musím na tu dobu, co budem v Plzni (asi rok) si tam najít dětskou pro malou. Děkuji.
Začni psát odpověď...

Odešli