Maminky, těhulky a snažilky z Prahy 4
Ahoj holky, najde se některá, co bydlí na praze 4 a čeká mimi?? Pokud ano, určitě se přidejte do diskuse 🙂 🙂 🙂

•
27. led 2009Barčo jak je Ondráškovi?
0
Moniko,kdo by nepotreboval ty kila dolu :-p
Ja bych sla do herny,ale nebudu to riskovat,jsem rada ze je malej zdravej a jak ted radi ty chripky tak ja s nim nejdu nikam ani omylem :-p skoda..........kdyby totiz ty maminy tam nechodily s nemocnejma detma tak by clovek i sel,ale ja tam byla vseho vsudy 3 krat a malej z toho bral 2 krat antibiotika 😞
Ja bych sla do herny,ale nebudu to riskovat,jsem rada ze je malej zdravej a jak ted radi ty chripky tak ja s nim nejdu nikam ani omylem :-p skoda..........kdyby totiz ty maminy tam nechodily s nemocnejma detma tak by clovek i sel,ale ja tam byla vseho vsudy 3 krat a malej z toho bral 2 krat antibiotika 😞
Baro,tak pak napis kolik vazite atd. a kde maqs album s fotkama,proc ho mas smazanej?????
Xen,cože?????
Xen,cože?????
Moni, no jo, mamka ma zanet slinivky, tak jsme tam jeli ji pomoci, to nakazlive neni, aje zelena jak sedma, strasne hubena a no hruza... no a zjistili ji na rentgenu jeste zapal plic, ale nema horecky, proste jak nema imunitu a vsechno, tak te to skoli jetse vic. Navic v praci sedí v zimě, protoze jim blbe topí, vše dohromady. Tak jsem se tam s nima pohadala, to mama ani nevi. Ani ji tim nebudu stresovat. Takze v patek do herny radejc taky nejdem, i kdyz jsem tuk tuk tuk zdraví.
No vidis Barco,to neni nizka vaha,vazi o 600 g min nez mel Danula v roce 😃
Tak se musim pochlubit v unorovém čísle časopisu MIMINKO máme v rubrice OSLAVENCI opět otisknutého Danečka,mám z toho velikou radost a hlavně památku 😉
Tak se musim pochlubit v unorovém čísle časopisu MIMINKO máme v rubrice OSLAVENCI opět otisknutého Danečka,mám z toho velikou radost a hlavně památku 😉
ahoj holky teda Xeni tak držim palečky aby jste byli ok, Ale manžel měl náběh na zápal pl a nic jsme nechytli tak snad to taky tak budete mit.
gtver já Patrika nenechávala očkovat, myslím si že to není tak závážná nemoc oproti jiným tak že má očkování proti meningokovi, žloutence A, prevenar a připlatile jsem si tu lepší vakcína proti spal, zard a příušnicím jo a te´d máme rozočkovanou klíšťovku, podle mě jsou neštovice procházka zahradou oproti ostatnímu, Ale to je věc názoru.
gtver já Patrika nenechávala očkovat, myslím si že to není tak závážná nemoc oproti jiným tak že má očkování proti meningokovi, žloutence A, prevenar a připlatile jsem si tu lepší vakcína proti spal, zard a příušnicím jo a te´d máme rozočkovanou klíšťovku, podle mě jsou neštovice procházka zahradou oproti ostatnímu, Ale to je věc názoru.
moba, tak s tím souhlasím plané neštovice v dětském věku jsou banální nemoc, normálně bych nad tím nepřemýšlela, ostatně ani se neléčí, ale jde mi o jinou věc: Malej sám má poměrně citlivou pleť, navíc oba s manželem máme horší hojivost jizev, takže nechci, aby měl tyhle následky :-| Hlavně, když už teď vím, že zabraňovat mu v sahání a škrabání je peklo 😞 Takže proto o tom přemýšlím, ne kvůli nemoci jako takové...
Moba, zalezi jaky, jsou jich strasne moc druhů, virove, bakteriove, z operací atd., tady si myslim, ze ona byla nemocna, zelena ryma, horecky, nesly k Dr., pak polevilo a jeli na hory, 2 dny lyzovala a uz tam byl....no hruza jak umi byt matky nezodpovedne, prej, preci s ni nebudu zavrena doma, no comment, bych se musela rozčílit.
Jejda, to je hruza, teda, Xeni, s tou neteri. Chudinka mala, ale uz je vetsi, ne?
gtver, Hynecek ty nestovice snasel dobre a ani se neskrabal, az ke konci, kdyz uz to bylo skoro zahojene, tak si rozskrab si jeden vetsi pupinek. Ma teda jeste par direk v hlave, ale snad mu to nezustane 🙂 Ale jak myslis.
Frionko, bylo fajn, byly jsme jen ja a Nara a teda dost dalsich mamin s detmi, ale malym se tam libilo moc, vid, Kristynko 🙂 Priste musite s nama.
A jak Lucinka papa? Uz prikrmujete, ne?
gtver, Hynecek ty nestovice snasel dobre a ani se neskrabal, az ke konci, kdyz uz to bylo skoro zahojene, tak si rozskrab si jeden vetsi pupinek. Ma teda jeste par direk v hlave, ale snad mu to nezustane 🙂 Ale jak myslis.
Frionko, bylo fajn, byly jsme jen ja a Nara a teda dost dalsich mamin s detmi, ale malym se tam libilo moc, vid, Kristynko 🙂 Priste musite s nama.
A jak Lucinka papa? Uz prikrmujete, ne?
holky, kdyby se vam chtelo juknout, tak mam nove alba na webu http://picasaweb.google.cz/Xenuska123 (13.-14. mesic a plavani)
Se taky musim pochlubit: http://picasaweb.google.co.uk/HyNeck78/Videa#52... video z plavani a hned za tim nas tapacek, uz od vikendu ci patku chodime, zatim teda pomalinku a nejiste, ale uz je to chuze x-)
Začni psát odpověď...

Odešli