Ahoj, nedávno jsem se přistěhovala do Hostivice. Mám ročního chlapečka a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou nebo těhulkou pro občasné procházky a popovídání 🙂 Díky
Ahoj nejsem sice z Hostivic, ale nějako dobu jsem tam bydlela. Pak jsem se přestěhovala do P6, ale do Hostivic chodíme na procházky nebo jezdíme na kole.
Ahoj, díky, že ses mi ozvala 🙂 Já jsem bydlela na Řepích a docela často tam jezdíme i do tamějšího MC Řepík. Nevím, jestli ho znáš? Teď jsme bohužel nemocní - máme pořádnou rýmu, ale až se vykulírujeme, mohli bychom jít společně na procházku ? Měj se zatím hezky a pozdravuj děti. Hanka
Ahoj Tesssay,
nechtěla bys někdy vyrazit na procházku? Jsme z Hostivice (pokud tu ještě bydlíš 🙂 a mám čerstvě dvouletou slečnu. Říkala jsem si, že možná budete podobně staří, že by si děti třeba rozuměly 🙂
Pěkný den, Petra
Tes, teď čtu historii Tvých příspěvků a dostala jsem se k nejnovějšímu, každopádně až Ti bude lépe a budeš mít chuť, rády vás s malým poznáme! Držím palce, Petra
@wasilly ahoj, tesim sa ze som nasla túto konverzu🙂 stahujeme sa do Hostivic a rada by som sa opytala ako sa tam byva, keďže mame dve deti malinke, sú tam miesta na prechádzky a nejake centrum detske? Nikdy som tam nebola🙂 tak má zaujíma vsetko o tomto mestečku 🙂 budem rada ak si nájdeš čas. Ďakujem
@wasilly ahoj, tesim sa ze som nasla túto konverzu🙂 stahujeme sa do Hostivic a rada by som sa opytala ako sa tam byva, keďže mame dve deti malinke, sú tam miesta na prechádzky a nejake centrum detske? Nikdy som tam nebola🙂 tak má zaujíma vsetko o tomto mestečku 🙂 budem rada ak si nájdeš čas. Ďakujem
@tesssay
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Opravdu tady není žádná maminka z Hostivice a okolí ? 😨