•
13. črc 2011@steltom pro mě pondělí špatný, určitě už něco mám 😞
0
@steltom já se omlouvám, ale já to teď nějak vůbec nevím a nedokážu sesumírovat kdy ten příští týden 😞
domluvíme se na začátku týdne? nevadí ti to?
domluvíme se na začátku týdne? nevadí ti to?
@valentinuska nevadí, tak se pak domluvíme 😉
@kacenkaja
@irenka tak se holky můžem domluvit na to pondělí dopoledne? V kolik tak můžete?
@kacenkaja
@irenka tak se holky můžem domluvit na to pondělí dopoledne? V kolik tak můžete?
@valentinuska
Jsem ti ani neodpověděla... promin.
Hele zuby blbý, mám zánět dásní ale to prý k těhu patří..... tak je to nepříjemný, ale dá se to přežít.
Ted mě trápí spíš nevolnosti. Jsem tuhle myslela, že ani nedojedu domů a někde sebou švihnu.... co by pak dělal Matýsek to fakt nevím... no snad bude líp.
Těším se až mi povíš víc o té dovolené, jsem ani nevěděla že jste byli takhle daleko. To musela být paráda..... 🙂
Jsem ti ani neodpověděla... promin.
Hele zuby blbý, mám zánět dásní ale to prý k těhu patří..... tak je to nepříjemný, ale dá se to přežít.
Ted mě trápí spíš nevolnosti. Jsem tuhle myslela, že ani nedojedu domů a někde sebou švihnu.... co by pak dělal Matýsek to fakt nevím... no snad bude líp.
Těším se až mi povíš víc o té dovolené, jsem ani nevěděla že jste byli takhle daleko. To musela být paráda..... 🙂
@steltom mohla bych dorazit, jen mame ted nabourany auto, tak vsude mhd 😃 a kam presne na sarku, moc to tam neznam... ale k tomu mekaci byhc trefila a co tam je? nejaky park? jinak ja trochu bruslim,a el mala uz je velka na kocarek, chce spis svuj pohyb, je hodne zive dite, takze bych mohla treba nekdy vecer sama..si odpocinout 😃 ale jezdim malo..jsme zacatecnik by se dalo rict 😃
tak mě se asi pondělí uvolňuje, tak bych možná také dorazila 🙂
jedeme přes oběd nebo se budeme vracet domů? 🙂 (já abych vzala Leušce dostatečné zásoby 🙂)
jedeme přes oběd nebo se budeme vracet domů? 🙂 (já abych vzala Leušce dostatečné zásoby 🙂)
@steltom nene s obema jsem to jeste nezkousela a na ladronce bych se bala s kocarkem bez brzd, i kdyz s vojtiskem jsem taky drandila s inglesinou-) ale mam xlander xrun na vojtu to miva tatinek a ja mam karolinku v quinny ten ma brzdu, tak to takhle bylo fajn, s obema jsem si rikala ze bych sla treba na letnou, je tam jen takova rovinka..me na ladronce desi ty kopecky dolu, neumim moc dobre brzdit, tak bych se bala, ten phil a teds s obema ma pres tricet kilo..a to kdyby se rozjelo, to je uz o uraz-)
Ahojky holky,
mám bohužel smutnou zprávu. V pondělí nemůžu dorazit.
Včera jsem byla v poradně, mám slabé kontrakce, tak mi dali prášky a mám ležet, ale to by bylo ještě v pohodě.
Našli mi těhu cukrovku a ženou mě v pondělí po testech a do Gennetu.... tak to musím odpískat. ]-(
Moc si procházku užijte..... budu na vás myslet.
Snad příště.....
mám bohužel smutnou zprávu. V pondělí nemůžu dorazit.
Včera jsem byla v poradně, mám slabé kontrakce, tak mi dali prášky a mám ležet, ale to by bylo ještě v pohodě.
Našli mi těhu cukrovku a ženou mě v pondělí po testech a do Gennetu.... tak to musím odpískat. ]-(
Moc si procházku užijte..... budu na vás myslet.
Snad příště.....
@irenka jejda, to jsou zprávy, tak ať je brzy lépe a všechny testy dobře dopadnou
Holky, my jsme teď vstávali! Omlouvám se, pro mě neuvěřitelná věc, ale díky tomu nestíháme 😞
Nemám na nikoho ani telefon, abych vám dala vědět 😞
Nemám na nikoho ani telefon, abych vám dala vědět 😞
@valentinuska no takze asi nikdo nedorazi.. ja bihuzel kvuli praci take nemuzu dorazit 😞 fotila jsme svatbu a v sobotu a musim na tom pracovat 😞 kdyz mala bude spinkat... chjo...
Ahojky holky,
neříkejte, že se srazík nepovedl.... to mě moc mrzí. Hlavně že jsem to zpunktovala a pak nemohla dorazit! 😞
Příště už nám to snad vyjde.
@valentinuska
díky, snad to brzy vše přejde..... víc ti povím osobně, snad nám nějaký ten srazík už vyjde... 🙂
Kdyby jsi šla někdy jen kolem domu, tak mi písni SMS, třeba se přidáme... 😉
@pipiii
Já na FB jsem... 😉
@steltom
Tak jak? Byla jsi nakonec v Šárce? A sama?
Mě to fakt moc mrzí.... neplánovala jsem takovéhle změny. Příště se domluvíne jinak a ne před kontrolou v poradně.... 🙂
Nezlob se prosím.
neříkejte, že se srazík nepovedl.... to mě moc mrzí. Hlavně že jsem to zpunktovala a pak nemohla dorazit! 😞
Příště už nám to snad vyjde.
@valentinuska
díky, snad to brzy vše přejde..... víc ti povím osobně, snad nám nějaký ten srazík už vyjde... 🙂
Kdyby jsi šla někdy jen kolem domu, tak mi písni SMS, třeba se přidáme... 😉
@pipiii
Já na FB jsem... 😉
@steltom
Tak jak? Byla jsi nakonec v Šárce? A sama?
Mě to fakt moc mrzí.... neplánovala jsem takovéhle změny. Příště se domluvíne jinak a ne před kontrolou v poradně.... 🙂
Nezlob se prosím.
@irenka Ahoj, já se nezlobím. Přece za to nemůžeš. Hlavně ať seš v pohodě. V šárce jsem byla, stejně bych tam šla a radši jsem byla i u mekáče, jestli by někto třeba ještě dorazil. No nic, tak snad příště 🙂 Ale bylo nakonec moc hezké počasí, tak jsme si to užili. V šárce je prostě krásně 😎
ahoj holky, mohu se přidat k vám do diskuze? jmenuji se petra a mám 11-ti měsíčního chlapečka Adámka a bydlíme od listopadu na praze 6-petřinách. hodně chodíme do hvězdy nebo na ladronku, nepřidá se k nám někdo? nebo bych ráda na šárku či džbán, ještě jsem tam nebyla 😕 kdyby měl někdo zájem, budu ráda a těším se 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli