Ahojte, hledám maminky s dětmi na společné procházky/hřiště v okolí Ládví, Kobylis, ale klidně i Proseka a podobně. Mám skoro 1,5 letého syna a na Ládví jsme se přistěhovali koncem roku a už nás nebaví osamocené procházky.
Budu ráda, když se ozvete 🙂
Ahoj,mám 10ti měsíčního klučinu a jsme přímo z Ládví.Tak kdyby jste měly zájem,tak se ozvěte 🙂
My bydlíme jak je Žernosecká restaurace,tedy na sídlišti před 🙂.Do Ďáblického háje chodíme často 🙂.Akorát já mám teš angínu.Takže bych to viděla na procházku až doberu ATB 🙂
Ahojky, nám se to hodí třeba ve středu nebo ve čtvrtek a nebo klidně i pátek 🙂 Akorát s tím časem je to u nás trochu těžší, protože malej mi chodí po obědě spát, takže za nás bych hlasovala pro dopolední procházku 🙂 Co vy na to? 🙂
ahoj holky, jak já bych chtěla patřit k vám, žila jsem u Ládví velkou část život, teď jsem bohužel mimo, ale chci se tam vrátit :((
Tak to jsme sousedky 😀 .Bydlím také ve Famfulíkové ulici 🙂.
A čtvrtky také plaveme v Letňanech 🙂
@weri1 no bydlela jsem tam nejdřív v ulici Tanvaldská, pak Bojasova, pak Kyselova a nakonec Šimůnkova. Já právě prahu moc ráda nemám, chci z prahy, ale pokud bych zůstala v Praze, určitě bych se chtěla vrátit do Kobylis. Teď jsem na Barrandově a není to špatné, ale prostě ...však víš.. celé dětství a pubertu jsem tam zažila, první lásky a navíc tam mám pohřbená všechny zvířátka 🙂
omlouvám se, že jsem vám to u narušila!! Ale mě se fakt tak stýská a tahle diskuze mě úplně odrovnala 😔
@diviska já nepocházím z Prahy, šla jsem sem před 8 lety za prací a už se tu vdala. Do rodného města bych se nevrátila, ale jen z důvodu, že tam není práce ....ale jinak ano, je tam hezky , mám tam rodinu. Ale zase si říkám, že tu je víc možností jak pracovních a jednou pro syna. Moc to tu neznám, bydlím teď v Bohnicích 4 měs.
@lulik28 Přesně tak.Do toho febrilní křeče.Na Bulovce mi tvrdili,že je to k zubům.To jsem tam byla jak v sobotu tak v neděli.V pondělí ráno jsem hned letěla k naší dr a ta,že prd zuby,ale zánět průdušek.Na pohotovosti mi ani nenapsali Diazepan,na ty křeče.Byla jsem mrtvá strach,nikdy to už nechci zažít... ☹
Sem začni psát odpověď...
Odešli
@karlanov Ahojky, my bydlíme kousíček za Prahou, za Letňanama, ale jsme pojízdní a na Ládví je to cca 15 minutek 🙂 Já mám 14 měsíčního klučinu 🙂 Bydlíme tu krátce a nikoho tady neznáme a samotnou mě to taky moc neba... Tak budu ráda, když třeba vyrazíme někam na hřiště/procházku 🙂