ahojky , najde se tu nějaká těhulka či maminka v okolí Černého mostu, Rajské zahrady atd. 13.4.2015 máme termín a ráda bych si už teď s někým pokecala a později kočárkovala🙂
Co calgel?Nepomohl by mu?Jinak jak pise Renca,hernicka je super..urcite zas vyrazime..
Holky nějaký gel mám a on ho dycky slíže 😲 snad trochu pomáhá 😉 dnes byl větší klid teda čekám co bude v noci 😲
Ahoj, ja mam TP 8.4. a jsem z Hornich Pocernic, muzeme vytvorit nejaky kocarkovy gang🙂
HOLKY CHCE A MUZE NEKDO VEN O VIKENDU? Budeme zase sami ... dneska to vypada líp i se zubama, ale furt nejsou ty mrchy venku :O
My jsme o víkendu pryč, ale v týdnu by to pak šlo
No to počasí je taky na prd v týdnu by mělo být líp
Tak jo holky máte čas a chuť zítra vyrazit někam? 😉 klidně znovu poČernice pro velký úspěch 😀 nebo černák já neznám nic no...
Ja musim zitra do prace odevzdat papir kvuli matersky 😞
Dobrý den maminky, jsem studentka oboru porodní asistentka a píšu bakalářskou práci na téma Kristelerova exprese během porodu a prosím proto maminky ze Zlínského kraje zda by byly ochotné a vyplnily by mi dotazník. http://www.survio.com/survey/d/M1P1M4O9E2S8T9G8M Děkuji za ochotu i čas
Ahoj, jsem tu až dnes po dlouhé době. Co se domluvit předčasně na 3.4., že by jsme vyrazili do Počrnic do Čertíka hned dopoledne, cca na tu 10 tam? My pak odpoledne máme plavání...Anebo 2.4 to je fuk...ale určitě je lepší to dopolko, vid Renčo, pak tam jsou velký děti a překážej :D
Ahoj 🙂 tak my jsme celý týden na Moravě :-/ tedy takový je předpoklad, ale možná si začnem s mámou lézt na nervy dříve 😀 tak to bych šla 😉
Ahojky, tak my se necekane vracime od rodicu take drive, jiz zitra budu v Praze, takze ve ctvrtek muzeme vyrazit do certika 🙂 v patek urcite nemuzu, to jedu na registraci do porodnice 😀
Já jdu ve čtvrtek na kontrolu do porodnice, tak nemůžu :(
A kde budes rodit? Ja se prave nechystam ani do Prahy, ale do Melnika 😊 rodila jsem tam Lukaska a bylo to super 😊
Jj primo Melnik 😊 bylo to opravdu prvotridni, tak doufam, ze se tam za ten rok nic nezmenilo a nebudu zklamana 😃😃
Ahoj všem 😉 pokud se mohu přidat - jsem z Dolních Počernic a mám právě měsíční miminko.. na procházky už rádi chodíme a do budoucna plánuji strollering - sport s kočárkem, který se konná jak na Černém mostě tak i u nás v DP. Plavání kojenců v KLánovicích (nejspíš) a jinak různé aktivity. Jsme i s manželem hodně aktivní a rádi bychom na výlety, procházky i s dalším párem, ale jinak hledám kamarádky na společné kočárkování 🙂
Krásný den ;) Majka
@majjdalenka ahoj, tak to je fajn. další do party. já mám dneska termín , tak až budeme na světě a fit a čilí, tak konečně někam vyrazíme. Plavání určitě v budoucnu také plánuji 🙂
@fidorka89 ahoj 🙂) jéé tak přeji brzký a hladký příchod miminka na svět 😉
@majjdalenka děkuji, snad to bude brzy 🙂
Ahoj holky,jsem z Hornich Pocernic a mam dvouletyho neposednyho klucika a pristi mesic cekame druhatko..nemam moc kamaradek s prtatama,tak rada nekam vyrazim 🙂
Ahoj holky, to se nam to tu krasne rozrusta 🙂 jsem zvedava, kdy se sejdeme v nejakem vetsim poctu 🙂
Nam vzdycky zabral calgel na zoubky, malej se po nem aspon trochu uklidnil a mohl spinkat 😉 kazdopadne preju, at to brzy prejde 😊