Maminy z Brna. Nehledáte pokec a procházky?
Ahoj jsem Andy ,
hledám nějakou maminku na procházky a na pokec jsem z Brna Soběšic a mám dvě děti -bydlíme v rodiném domečku takže můžem trávit čas s dětma i na zahrádce(naše malá má spoustu blbinek na hraní)je tu moc krásné okoli -lesy atd- hospudka v lese s pískovištěm i prolízkama.Hledám maminu co má i malé nebo větší dítě tak kolem dvou až tří let-aby si i ta má opička pohrála. Malé jsou 2 roky a 2 měsíce a špuntíky .
hledám nějakou maminku na procházky a na pokec jsem z Brna Soběšic a mám dvě děti -bydlíme v rodiném domečku takže můžem trávit čas s dětma i na zahrádce(naše malá má spoustu blbinek na hraní)je tu moc krásné okoli -lesy atd- hospudka v lese s pískovištěm i prolízkama.Hledám maminu co má i malé nebo větší dítě tak kolem dvou až tří let-aby si i ta má opička pohrála. Malé jsou 2 roky a 2 měsíce a špuntíky .

•
18. dub 2011@susannka ahoj, mi jsme z Bystrce ale už vozíme
0
@naty tý, brďo, tak to díky za tip 😉 Tam bych to moc nečekala 😉
Jinak já dnes šla na finančák na Šumavskou a tak jsem se cestou zastavila na Minské (u zast.Tábor), když už jsem byla v těch místech a koupila super žirafkové botky v akci z 900 na 590,-, tak mám radost. ještě jsem chtěla koupit na pískoviště, měli ty "žirafkové" i za 200,-, ale neměli naši velikost :-| Pak jsem ještě šla do toho Balu na Masaryčce, tam toho měli míň a dražší (měli tam i ty "naše") :-N
Jinak já dnes šla na finančák na Šumavskou a tak jsem se cestou zastavila na Minské (u zast.Tábor), když už jsem byla v těch místech a koupila super žirafkové botky v akci z 900 na 590,-, tak mám radost. ještě jsem chtěla koupit na pískoviště, měli ty "žirafkové" i za 200,-, ale neměli naši velikost :-| Pak jsem ještě šla do toho Balu na Masaryčce, tam toho měli míň a dražší (měli tam i ty "naše") :-N
@pandysek 😃 😃 copak ti udělala? Já měla úplně super. Taková docela mladá, jsme se i zasmály :-N Držela mě celou dobu za ruku, mluvila na mě atd. Ale teda bolelo to i tak ako prase. Malej byl vpadenej dost hluboko tak měli co dělat aby ho vyndali ale dobrý, za 8 minut bylo po všem i s šitím 😎
@kathule no jak mě odmrtvovaly od pasu dolů tak mě to ta koza píchala do páteře ve vztahu a ještě namě řvala ať se nehýbu že mám jehlu v zádech .Bylo vidět že nikdy nerodila a neví co je to vztah .chápu že mě to dělaly na rychlo ,ale tak když už jsem musela trpět tím že jsem 40 minut čekala na doktora tak ta půl minuta než ten vztah přejde tak by ničemu neublížila
@pandysek nekecej. Ty jako ...odmrtvování?? o tom nic nevím jaksi. do mě píchaly když zaváděli epidural a to byla pecka docela..taky jsem se hnula ale zvládlo se to. Pak jsem tam byla od 4 až do 22 kdy to dr. vzdal a poslal mě na toho císaře. To už jsem i brečela zoufalstvím at mi ho už vyndaj
@kathule no já neměla epidurál ale tuším že se tomu říká spinální anestézie nebo nevim to mě právěže píchaly až na sále . Byl to děs jedna mě tam cpala tlakoměr na ruku a další ty věci a ta mě to u toho píchala do zad . Třeba chápu že u malé šlo o vteřiny (tam jsem byla v plné narkoze) ale malýmu o život nešlo jen chtěl jít obličejem ,takže nějaká půl minuta . No ale přežili jsme ve zdraví a ráda nato vzpomínám - jsem divná ale šla bych zas 😃
Začni psát odpověď...

Odešli