Maminy z Brna. Nehledáte pokec a procházky?
Ahoj jsem Andy ,
hledám nějakou maminku na procházky a na pokec jsem z Brna Soběšic a mám dvě děti -bydlíme v rodiném domečku takže můžem trávit čas s dětma i na zahrádce(naše malá má spoustu blbinek na hraní)je tu moc krásné okoli -lesy atd- hospudka v lese s pískovištěm i prolízkama.Hledám maminu co má i malé nebo větší dítě tak kolem dvou až tří let-aby si i ta má opička pohrála. Malé jsou 2 roky a 2 měsíce a špuntíky .
hledám nějakou maminku na procházky a na pokec jsem z Brna Soběšic a mám dvě děti -bydlíme v rodiném domečku takže můžem trávit čas s dětma i na zahrádce(naše malá má spoustu blbinek na hraní)je tu moc krásné okoli -lesy atd- hospudka v lese s pískovištěm i prolízkama.Hledám maminu co má i malé nebo větší dítě tak kolem dvou až tří let-aby si i ta má opička pohrála. Malé jsou 2 roky a 2 měsíce a špuntíky .

•
6. pro 2010@peko chuděra
0
@pandysek Díky. To máš pravdu, naštěstí mě to moc nebolí. To jsou ty bradavky občas horší 🙂 Naštěstí tu byla laktační poradkyně, tak mi řekla, jak na to. Je to teda ještě větší boj, ale snad až dojde kojící polštář, tak to bude lepší 🙂
Hlavně nepoznám, proč malý křičí. I když nekřičí tak často, tak to stojí za to...
Hlavně nepoznám, proč malý křičí. I když nekřičí tak často, tak to stojí za to...
@pandysek Mam za sebou od soboty celodenni vylet, nasledne celodenni uklid baraku, nakup v globusu, tri vany, lahev cerveneho, sex, drhnuti schodu pres dve patra (jeste tam zustaly nejake zbytky cementu po rekonstrukci, tak jsem se vybavila skrabkou, kartacem a sla jsem na to), tri pracky, dva vyzehlene kose s pradlem, dva uvarene obedy. Jsem na pokraji sil a dite dela, ze tam neni.
Jestli to takhle bude pokracovat, tak fakt nevim, kde vezmu silu na porod 😞
Jestli to takhle bude pokracovat, tak fakt nevim, kde vezmu silu na porod 😞
Ahoj holky, tak admini mi smazali zase Album.. chjo :-p a co vy, co říkají dětičky na sníh?
@terak Ahoj, ty jsi ještě neporodila :-N
Peko, ozvi se mi. Musíme se domluvit na tom focení o víkendu 😉
@terak Ahoj, ty jsi ještě neporodila :-N
Peko, ozvi se mi. Musíme se domluvit na tom focení o víkendu 😉
@lucka.adis ahojky
jojo furt mažou -mě to taky promazávají -bych je nejradši něčím praštila 😃
jojo furt mažou -mě to taky promazávají -bych je nejradši něčím praštila 😃
@bufina kdybych tam měla fotky jiných dětí atd. tak bych neřekla ani slovo, ale měla jsem tam fotky svých dětí 8-(
@lucka.adis hmm, tak jim zkus napsat co jim na tom vadí, proč to smazali. Třeba si to tam budeš pak moct dát znovu.
Začni psát odpověď...

Odešli