Máte také TP Červenec - Júl 2011? Přidejte se.
Holky jste tu některá? 🙂 Já jsem se sem do těhu diskuzí nejdříve bála nakukovat, o jedno miminko jsme už letos na jaře přišli v 7tt. Ale dnes jsem po kontrole a vše vypadá v pořádku a přesně odpovídáme 8tt a tlouklo nám srdíčko x-). Na miminko jsme čekali dva a půl roku. A dneškem nás tedy i "propustili" z péče CAR k obvodnímu gynekologovi. Tak teď už věříme že bude vše jen a jen dobré 🙂. A nakouknu sem a tady červenec ještě vůbec nevidím 😃, tak snad se brzy nějaké nastávající maminky přidají 😉.

•
18. únor 2011@hradilenka nojo, je to tak, na to jak mě mudři strašili co vše může přijít se máme s mimčem báječně 🙂 jéžiš to je hodin, za chvíli čekám návštěvu, tak valím ještě zlikvidovat nádobí..tak krásné odpoledne. jo a prý ráno bylo také bílo,ale je to už pryč 🙂
0
@mishka vitam te 🙂 🙂
@hradilenka slysela ale stoji nak pres litr nebo dvojku nejsem si jista ale je desne drahej a nechapu proc a treba ti ho ani nedaj
@hradilenka slysela ale stoji nak pres litr nebo dvojku nejsem si jista ale je desne drahej a nechapu proc a treba ti ho ani nedaj
@pepsilight Ahojky .... no jo ,ale pokud by to bylo o mnoho lepší tak asi do něj půjdu.
@hradilenka to de ani 🙂 🙂 🙂 jen ja jsem tak neduveriva co se tice takovejch veci co kdyz to nebude fungovat co kdyz je to klasickej gel a jen z nas tahaj prachy ?? nevim je to tim ze tady se krade casteji asi
@hradilenka no jasne jsem zvedava jestli je tu naka mama ve starsim tydnu a ma ho tak at nam da vedet jsem zase zvedava jaky to bude kdyz to bude fungovat
@pepsilight Já se na to zeptám primáře jaký s tím mají zkušenosti až půjdu za týden na kontrolu... on taky rodí , tak mi řekne tedy aspoň doufám. 😃
@druidee Tak to vypadá , že jsem na aukru sehnala ten fusak fakt o 400 levněji ... jen jestli mají mou barvu už jsem jim tam psala 😃
@hradilenka to je dobrej napad se zeptam a ty pak prosim sem dej vedet co ti rekl ja jdu v pondeli na gyndu treba uz ukaze co to bude a taky se ho zeptam jestli o tom neco nevi 🙂
@pepsilight jj to bude dobré vědět z více zdrojů 😃
@druidee Tak ten fusak sice mají ,ale jen jiné barvy 😞 chjo
@druidee Tak ten fusak sice mají ,ale jen jiné barvy 😞 chjo
@pepsilight jééé, ahojky, ale my jsme si už psali na e-miminu🙂)) tam mám jenom jiné jméno Lenka 22 😃 No tak to je bomba 😃 Tak snad se i v tom Podolí potkáme 🙂 Chodíš tam i na UZ?
@msevy nene jeste mam svyho gyndu posle me tam asi v 36 nebo v kolikatym se tam jde 🙂 🙂 jeee tak to je fajn ja jsem spis tady nez tam tady si s holkama pokecas tam mi to prijde jako ze si tam holky pisou a malo kdo jim odpovi
@pepsilight - jo tak to jsem taky zjistila 🙂 Tady mám v jiné skupině známý z beremese, tak jsem tu taky zakotvila 🙂 už cítíš pohyby? Já jsem to zaregistrovala asi předevčírem - ale jinak než u prvního. Tam to bylo jako šimrání (motýlí křídla), teď je to takový jako ťukání 🙂
Holky, četla jsem vaší diskusi o epiduralu - DOPORUČUJU!!!! Strašně vám to uleví od bolestí, naberete sílu. Nemyslet na to, že se to nemusí povést a píchnou vedle. To se téměř nestává. Jenom si ho nesmíte vytrhnout nahoře - z hadičky, jako se to stalo mě 🙂 Vstávala jsem do sprchy, zapřela se a vytrhla si nahoře u krku tu hadičku, kudy to teče. Takže při porodu to už nefungovalo, ale ta hodina, kdy to zabíralo - byla super 😃 Takže já jednoznačně doporučuju, budu ho chtít znovu. 🙂
@msevy jo ptala jsem se holek jestli je to mozny nevim cekam prvniho nevim co mam cekat motyl zadnej jen malynky kop a ticho nic a pak kop a nic dokonce je mozny ze jsem to citila pres ruku?? epidural moc si ho preju budu rvat at mi ho daj hned 😃 😃 😃 doufam ze to pujde nechapu proc se ta krev nemuze brat driv
Ahoj holky...zdravím nové těhule,koukám,že se nám to tady hezky rozrustá...to bude v červenci ale miminek... 😃 😃 😃 😃 😃 No já od rána už mám toho plné brejle,pořádnej úklid bytečku a odpolko ješte žehlení...to jsem si teda dala,.bolí mě celej člověk.... 😃 😃 😃 😃 I chudáci kýčle se me ozvali...tak už dnes nebudu nic delat,jenom odpočívat,...... 😃 😃 😃 😃
@msevy ahoj, vítej 🙂
@hradilenka určo na fusáček narazíš do té doby. také se zimním asi počkám a zkusím vyčíhat dobrý kauf 🙂
@tasmailla1 to jsi pilná včelka 🙂
@hradilenka určo na fusáček narazíš do té doby. také se zimním asi počkám a zkusím vyčíhat dobrý kauf 🙂
@tasmailla1 to jsi pilná včelka 🙂
@druidee no me přijede taky brzo tedka kupovat fusak.....když další zima bude za dlouho.....
Začni psát odpověď...

Odešli