Mimi, červen 2012
Ahoj, tak konečně se zadařilo a test ukázal // 😃 Kdopak je na tom podobně a přidá se??

•
28. kvě 2012@vak krása,nádhera,boží ženská..... :-o
1
@vak Hmmmmmm, fakt ti to moc sluší, taková elegantní, už se těším na další 😃 😉
@mimisek2011 Dělala mi ještě nahatou na tu se moc těším a s rodinkou,ale má toho moc tak jsem ráda,že alespoň jednu zatím 😉 ....
@vak Já jsem nenašla odvahu se jít fotit 😞 A jak tak vidím ty vaše krásné fotečky, tak začínám litovat 😞
@mimisek2011 No tak šup ať už jsi u fotografa to ještě dáš 😉 ...já to taky pořád odkládala chtěla jsem jít na začátku 8.měsíce a vidíš jak jsem dopadla 😃 😃 ...
@mimisek2011 Taky jsem se nemohla rozhodnou, zda se jít vyfotit, ale jelikož nemůžu přemluvit přítele, tak jsem to taky zavrhla.. ale vidím, že to je škoda 😞
Jinak já jsem o víkendu pokračovala ve výmalbě pokojíčku a je mi opravdu dobře. Vůbec nemám pocit, že bych mohla jít rodit 🙂
Jen mi hlavně po ránu dělá trošku problém to čůrání a dnes ráno jsem měla v moči krev.. ona mi ta doktorka musela nějak poškodit močovou dírku, jinak nevím. Ve středu jdu na kontrolu, tak se zeptám. 8-(
Jen mi hlavně po ránu dělá trošku problém to čůrání a dnes ráno jsem měla v moči krev.. ona mi ta doktorka musela nějak poškodit močovou dírku, jinak nevím. Ve středu jdu na kontrolu, tak se zeptám. 8-(
Začni psát odpověď...

Odešli