Ahoj všem, jsem tu v podstatě nová a před pár jsem zjistila, že i těhotná 🙂 Takže si ráda popovídám s dalšími nastávajícími maminkami, které také očekávají 😉
P.
Ahoj,můžu se přidat?Moc vám gratuluju! 🙂 Já jsem taky našla 24.12. první //.Byla jsem z toho trošku v šoku,protože jsme miminko ještě neplánovali. Mě je 21 a přítel má 23 a oba ještě bydlíme u svých rodičů.Ale teď už řešíme společné bydlení. 🙂Chtěla jsem se zeptata kdy se chystáte poprvé k doktorce?
@ladush No ja se musim asi objednat urco dopredu, pan doktor ma podle me narvano stale, protoze ma vice ordinaci a tam kde chodim je jen v utery a ve ctvrtek. Ale snad me vezme co nejdrive, kdyz reknu, ze ocekavame mimi 🙂 Hlavne se tesim na prvni ultrazvuk a hlavne doufam, ze vse bude v poradku! Na miminko jsem pripravena jeste nebyla, ale ted uz si pomalicku zvykam a moc ho chci a tesim se!!!!
Aha,tak to jo.No moje doktorka je tam celý týden,tak doufám,že bude mít hned volno.Už se nemůžu dočkat. 🙂 Určitě bude vše v pořádku! .🙂 No já jsem z toho ještě pořád taková zmatená 🙂 Snad to všechno zvládnu 😒
@pajoslava No přítel byl v šoku stejně jako já.Myslím,že si dokážeš představit to jeho...Ale já si dával pozor. 😀 Ze začátku jsem z něj měla pocit,že mimi nechce,ale já bych tohle nikdy nedopustila. Ale teď už se s tím nějak smířil a myslím,že až k tomu přijde,tak bude moc pyšnej táta. 🙂 Asi se bude stěhovat k nám.Doufám,že si tak zvykneme....Moje máma,já a přítel a později i mimísek.Hlavně aby si rozuměla máma s přítelem.Víš jak tchýně je tchýně. 😀
tehulky, stehuji se sem ze zarijatek 2011.... tak at se tu pekne rozrostem 😉
@ladush Určitě to bude vše ok 😉 A chlapi určitě ze začátku dělají krky všichni, ale pak jsou hrdí tátové 🙂 Ten můj to rozdýchává zatím stále.
@boobinka Vítej a gratuluji k čárečkám, řekla bych, že máme úplně stejný termín 🙂 A klouček je krásnej, si fakt dobrá, že jsi to zvládla! To já v Tvém věku bych to tenkrát určitě nedala.
@pajoslava Vypadá to,že budeme mít možná i stejný termín.Já objevila čárky taky mezi svátkama. 😉 Kdy jsi měl poslední MS? Já s tím mám trochu problém si to vypočítat,protože nevím kdy jsem mě přesně poslední MS ,ale asi někdy klem 15. a 20.,jsem hajdalák a nikam jsem si to nepsala. 😒
Ahoj, můžu se přidat? Doufám, že bude vše ok, nerada bych něco zakřikla;)
je, holciny dekuji 😵 muzu se zeptat, mate uz nejake priznaky? me je akorat bluvno, prsa me boli a jako priznak mam i rezani v mocovych cestach, u prvniho tehu me rezalo az do porodu ☹ Kolikrat jsem proplakala celou noc bolesti, tak mam z toho sileny strach.
@boobinka Tak to je mi tě líto.Tak zkus urologický čajíčky.Vím co to je močový cesty,celou pubertu jsem trpěla zánětama.Co měsíc jsem byla na urologii.Ale teď už mám snad pokoj.
Mě akorát pobolívají prsa a jeden den mě šíleně pálila žáha,jinak nic.Jo a teď jsem sežrala misku kyselýho zelí.Mňaaam .-D
ahoj holky přestěhovala jsem se ze zářijovek a přidávám se do klubu 🙂mimi čekáme v září 🙂 😉
Ahoj, jsem také nová, dnes jsem se přihlásila, takže si také ráda popovídám o těhotenství, minulý týden jsem zjistila, že jsem těhotná, vychází to asi na 4 týden