Miminka (11/2009) a maminky z okolí Ostravy, jste tady?
Ahojky,je tady nějaká mamča,která je z okolí Ostravy a nebo,alespon přibližně se stejně starým mimčem,na pokec atd..........................??? 🙂

•
31. kvě 2010Já jsem z Ostravy přímo a mám 6-ti měsíčního chlapečka 25.11.2009 😉

0
tý jo pampu - už se pěkně snaží, u nás se teprve snaží podsunovat kolínka pod sebe 🙂
Zdeni, mně taky Indulona vadí...tak snad je to jen po tom 😉
a pijeme šťávičky, čaje i vodu....hlavně po obědě má velkou žízeň... za den vypije tak 150 ml a jinak mlíčko od maminky 😉
ahoj kacko 🙂
Zdeni, mně taky Indulona vadí...tak snad je to jen po tom 😉
a pijeme šťávičky, čaje i vodu....hlavně po obědě má velkou žízeň... za den vypije tak 150 ml a jinak mlíčko od maminky 😉
ahoj kacko 🙂
on na to přišel Filip sám,je hodně zvídavý a pořád vymýšlí nové věci.Závidím tak dlouhý spánek,my opět jen 30 minut a řev.A přitom si očička tře a zavírá,že by spal.No nic,dneska není jeho den.Ani obědu moc nedal a dokojit nechtěl,tak asi drží půst 😃 😃
Kacko-ahoj
Kacko-ahoj
tak já zkusím i avent, je pravda, že v porodce jsme avent používali a děti ho celkem mohli, jenže kolik tam těch dětí na lahvi bylo, kojení je nejlepší, kouknu dneska v obchodě a zkusíme co půjde, snad se naučí bumbat
nepřijdou ti evanko ty štávičky moc kyselé?já jen aby mě pak chtěl mlíko
nepřijdou ti evanko ty štávičky moc kyselé?já jen aby mě pak chtěl mlíko
my používáme taky od Aventu,co bylo k odsávačce a á ji rád,ale mám i takovou obyčejnou a ta je taky v pohodě.Třeba Farlin hnus-nebrat!!!!
pett-pěkný čertík.
U nás se nic nezměnilo-pořád jen řev a řev.Jíst nechce,prso nechce,ale vypil mi 80 čaje.Takže žízeň.Teď jsme ho dali do postýlky a řev a řev.Fakt nevím.Jen vím,že si vynucuje pozornost a třeba na rukách by usnul hned,ale to nechci.Když bude už úplně nejhůř,tak uspím na rukách.
U nás se nic nezměnilo-pořád jen řev a řev.Jíst nechce,prso nechce,ale vypil mi 80 čaje.Takže žízeň.Teď jsme ho dali do postýlky a řev a řev.Fakt nevím.Jen vím,že si vynucuje pozornost a třeba na rukách by usnul hned,ale to nechci.Když bude už úplně nejhůř,tak uspím na rukách.
tak snad bude na chvíli klid-snědl mi přesnidívku a zatím je spokojený.Prso ale dneska moc nechce-ale v nci to dožene.Jenže předtím budu muset odstříkat,páč je mám jak balóny :-p
Začni psát odpověď...

Odešli