Miminka (11/2009) a maminky z okolí Ostravy, jste tady?
Ahojky,je tady nějaká mamča,která je z okolí Ostravy a nebo,alespon přibližně se stejně starým mimčem,na pokec atd..........................??? 🙂

•
29. čer 2010ono to zesvětlí.. chce to čas...mě ty fleky zustaly jen na bocích
0
to se upravi,kdyz telo dsevet emsicu rostlo,potrebuje i stejnou dobu na upraveni zpatky
jeeej neco pro pani ucitelku,asi jen kafe (to mam doma v zasobe)a nejakou sladkost
my pomalu usínáme.Kámoška už odešla,věci jsem prošmejdila a zatím půjdou do sklepa-jsou tam až větší věci a i boty.A taky pár hraček-z těch má Filip radost 😃
Doma taky na jídlo nic není 😞 😞 Takže to bude jogurt a až předám malucha tchýni,tak hurá na jídlo 😃 😎
Doma taky na jídlo nic není 😞 😞 Takže to bude jogurt a až předám malucha tchýni,tak hurá na jídlo 😃 😎
já strie nemám žádné, ale kámoška měla fakt šílenou zebru, a srovnalo se jí to cca po 3letech, teda jako že se to zmenšilo a krásně zesvětalo, a to přibrala jen 5kg, mazala to pak krémem od Oriflamu a to jí pomohlo, já jím mazala celé těhu a ani jedna striječka, ufff
my letos na dovču nikam 😞 k moři bych se bála s Matýskem, a vzhledem k tomu, že šetříme, tak snad příští rok
my letos na dovču nikam 😞 k moři bych se bála s Matýskem, a vzhledem k tomu, že šetříme, tak snad příští rok
Začni psát odpověď...

Odešli