Miminka (11/2009) a maminky z okolí Ostravy, jste tady?
Ahojky,je tady nějaká mamča,která je z okolí Ostravy a nebo,alespon přibližně se stejně starým mimčem,na pokec atd..........................??? 🙂

•
4. kvě 2010tak mně přes den stejně nespí víc jak půl hoďky.Dneska prší,tak ven nepůjdeme,tak jsem zvědavá jak to bude se spaním-myslím,že bída :-p
0
mně to jeji spani stve,jak se ted rozhodilo.spavala kolem devate tak 45 minut,po dvanacte dve i tri hodinky a pak treba kolem pul setse ještě+ pul hodinky, zato tedka je to bida
raakosníčku-my jsme to měli taky tak,ale už to není ani pravda.Ale teď už spí hoďku-mám navaříno 😉
mě to taky edka štve, že už nemám svojí odplední pauzu to spal třeba od jedné do pěti 🙂 .... ale tedka když jdem na procházku a jdeme třeba jenom na chvíli a pak jdeme domů já si říkám to bude ještě spinkat pak přijedem domů já otevřu dveře od výtahu a je po spaní už na mě mrká x-) ... ale štěstí je že je hodnej... jinak fakt nevim kdy bych jedla a tak předtim jsem to dělala prostě tak, že jsem vařila a všechny vci dělala v době kdy spal tedka už to můžu naštěstí děla i když je vzhůru... akorát nevim jak to budu dělat až poleze =-) .....
taky to tak vidim 😃 .... akorát už nevim kam jí dám... už takhle se tu pěkně mačkáme a na cození po bytě mám jenom takový cestičky... asi ale budu muset odsranit tu hrací deku a nějak to uspořádat a dát ohrádku... jenom doufám, že se brzo přestěhujem aby měl svůj pokojík a místo kde si bude moct v klidu hrát...
tak my mame byt docela velky, mame malou loznici a maly ma mensi pokojicek,ale obyvak je docela velky.
my máme předsín kde je počítač a skřínky s věcma na malýho, pak ložnici kde spíme všichni a obejvák s kuchyní... ale nedá se tu ani pořádně uklidit nevim kam všechny ty věci dát... a když luxuju tak je to na hodinu než odstranim všechny překážky 😞 ... mít větší byt tak tu mám líp uklizeno, ale takhle 😞 .... ani se to moc nedá.... nevim kam mám ukíze žehlící prkno tak je furt rozložený a když zrovna nežehlim tak slouží jako další odkládcí plocha
my máme taky byt 2+1,ale obývák je velký a ložnice taky není malá.A z porodného jsem koupila velkou skříň i s nástavcema a už je to mnohem lepší.Ale taky plánujeme do budousna měnit,páč bych chtěla ještě tu holčičku 😉
my máme zatím domeček 2+1 ale už dostavujem novej 4+1 tak se těším, že bude mít Kuba svůj pokojík a manža pracovnu a já klid v ložnici. A hlavně bude velká kuchyň. Jinak Zdeni jak ho uspávám tak má ještě dudel a poplácávám ho při tom po zadečku, takže se tak jako houpe...možná mu to připomíná kočár.
Holky já dostala od porodu první menses a bolí mě břicho a záda a všechno....už jsem tomu nějak odvykla 🙂
Holky já dostala od porodu první menses a bolí mě břicho a záda a všechno....už jsem tomu nějak odvykla 🙂
Ahojte holky. Dekuji vsem co mi radili cim mazou. Vcera jsem uz musela jit spat abych se vyspala a zase bylo rodeo a rev nekolikrat za noc. K ranu uz jsem ho po piti nechala u sebe v posteli, ale moc pohodlne to nebylo. My spavame bud v kocare nebo ho uhopsam na balone a nekdy pul hodky a nekdy aj 2 jak kdy. Obcas se stane ze zaspi sam v postylce.Asi jakou ma naladu.
ja se potrebuju naucit hackovat.nechci poraotravovat babicku,at mi hackuje malym cepicky
slušej slušej 🙂 ... já teda na kloboučky nejsem ale má čupr čepičku na léto 😉 .. už jí páárkrát měl tedka jak bylo vedro.... tedka se zlobí v postýlce nechce usnut... ale on vždycky usne... já akorát nevim jestli se zlobí, že nemůže usnout, nebo proč... břich má k prasknutí dneska
Malá se teď taky přehazuje v postýlce a ne a ne zabrat, dala jsem jí mléko tak snad to bude o.k. Dneska to holka měla divoké, byla u nás švagrová se stejně starým chlapečkem. Ten zjistil že má Romes barevné pompy(ponožky) tak se ji snažil vyzout. 😃 Ségřin klučna říkal ponožkám pompy, když se učil mluvit a tak nějak se to chytlo a už ponožkám u nás nikdo jinak neřekne než pompy 😃 Podařilo se mi to vyfotit 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli