Miminka (11/2009) a maminky z okolí Ostravy, jste tady?
Ahojky,je tady nějaká mamča,která je z okolí Ostravy a nebo,alespon přibližně se stejně starým mimčem,na pokec atd..........................??? 🙂

•
24. lis 2010@zdenka33 taky nakupuji jen Matýskovi, říkám si, co bych potřebovala, a pak nejdnou mám tašky plné Matýskových věcí, boty pro Matýska jsme sehnala, dárky na vánoce pro kámošku také, ted už zbývají jen rodina, no voňavku bych si chtěla nějakou vybrat, snad se k tomu dostanu
0
@zdenka33 Vigantol dobíráme a až bude lahvička prázdná, tak s ním taky končíme.. 🙂 . Já už mám dárečky téměř všechny 🙂 a to jsem ráda, protože nesnáším předvánoční chaos v obchodech. Mám ráda tu pohodičku a děti natěšený x-) x-) , už se těšíme. Včera už jsem si objednala i stromeček x-)
Holky nedávno jsem dostala novou voňavku. Jmenuje se Love, Chloé a je úplně úžasnáí x-) x-) , schválně si ji někde očuchejte... 😉
@terezka87 teda vy si to vybíráte 😞 , ať je Romanka brzy zdravá 🙂 chuděrka malá... 😞
Holky nedávno jsem dostala novou voňavku. Jmenuje se Love, Chloé a je úplně úžasnáí x-) x-) , schválně si ji někde očuchejte... 😉
@terezka87 teda vy si to vybíráte 😞 , ať je Romanka brzy zdravá 🙂 chuděrka malá... 😞
Taky přeju Katkám všechno nej k svátku.Já už ráno byla v Kauflandu,mají tam v akci Pampersky,ale klasika-nekoupila jsem.A babička se ne a ne podělit.Jsem nenáviděla všechny důchodce!!!!!!!
@terezka87 kulíška znám, máme ho doma.. tak ať je brzy líp 🙂
@pampusik77 asi tam musíš stát hodinu před otvíračkou a třeba na tebe zbyde ]-( já minule kupovala plenky v tescu měli tam 349 a platila jsem 399 a ještě mi je napočítala 2x..peníze mi naštěstí vrátili, že jsem platila víc mi došlo až doma
@pampusik77 asi tam musíš stát hodinu před otvíračkou a třeba na tebe zbyde ]-( já minule kupovala plenky v tescu měli tam 349 a platila jsem 399 a ještě mi je napočítala 2x..peníze mi naštěstí vrátili, že jsem platila víc mi došlo až doma
Začni psát odpověď...

Odešli