Miminka (11/2009) a maminky z okolí Ostravy, jste tady?
Ahojky,je tady nějaká mamča,která je z okolí Ostravy a nebo,alespon přibližně se stejně starým mimčem,na pokec atd..........................??? 🙂

•
14. pro 2010@pett7 no mě se líbí že je velký a skladný, Matýsek je velký a do F6 se nám nevejde, takže potřebujeme dlouhý kočár
0
jen vás chci pozdravit 😉 Sice jsem na netu,ale pořád něco sháním a hledám,tak vždy jen nakoukn a jdu zase kramařit
Doufám,že se máte všechny dobře a i dětičky se mají
Doufám,že se máte všechny dobře a i dětičky se mají
Tak já už dávám skoro všechno...pribiňáky už celkem dlouho...a zkouším další věci, aby měl změnu, celkem mu chutnal tvaroháček, taky klasický ochucený tvaroh, jurášek...no prostě zkoušíme různý značky a příchutě.
Kuba je taky masovej...kaši tak na snídani...ale večer a odpoledne musí být normální jídlo....ale třeba dneska měl jenom brambory s cibulkou a máslem a šmakovalo mu.
Já mám kočár Tako a je teda celkem obrovskej...Kuba je taky obřík a vleze se tam v pohodě...a není ani nejdražší
kac...nemám slov...chová se jako by byl svobodnej...ale chlap se musí především starat o rodinu...a bohužel jeho dluhy jsou i vaše...jelikož jste rodina... :-|
u nás teď řádí střevní chřipky...chlap už to chytl...tak doufám, že nás to s Kubou nečeká....
Kuba je taky masovej...kaši tak na snídani...ale večer a odpoledne musí být normální jídlo....ale třeba dneska měl jenom brambory s cibulkou a máslem a šmakovalo mu.
Já mám kočár Tako a je teda celkem obrovskej...Kuba je taky obřík a vleze se tam v pohodě...a není ani nejdražší
kac...nemám slov...chová se jako by byl svobodnej...ale chlap se musí především starat o rodinu...a bohužel jeho dluhy jsou i vaše...jelikož jste rodina... :-|
u nás teď řádí střevní chřipky...chlap už to chytl...tak doufám, že nás to s Kubou nečeká....
@kacamura teď to čtu....Přeju pevné nervy a vím o čem mluvím.Manžel měl taky nějaké dluhy,ale naštěstí nám pomohli moji rodiče a teď to splácíme jim bez úroků.Hlavně ho musíš donutit,aby s tebou o všem mluvil a hlavně si našel práci u zaměstnavatele!!!a přerušil to jeho podnikání....Díky němu jste tam kde jste.Takže hlavu vzhlru a hlavně pokud vám i někdo pomoc nabídne,tak neodmítejte,vím o čem mluvím....Jinak dluhy má skoro každý,ale je důležité je splácet.takže pevné nervy....
Hlásím,že tady sněžánkuje 😉 tak to vypadá,že budou vánoce na sněhu 🙂 .Aspoň děti budou mít pěkný prázdiny na sněhu.Noc už jsme měli dobrou......jen už asi týden bojujeme s usínáním.Nevím jestli je to pro ní brzo nebo nevím co se děje!!!! :-S Už jsem s toho smutná,když po hodině uspávání nic nezabírá!!!! 😞 Položím ji do postýlky a začne si povídat...nesnáší když ji přikriji to se hned odkopává :-| nějaké hlazení,zpívání čtení pohodek...to my připadá,že jí ještě víc probudí:Takže máme zasnuto a ticho...nedej,ale bože kdybych odešla...tak to je řev jak blázen.Včera jsem jí nechala vyřvat....a pak jsem si připadala jak krkavčí matka!!!!Samozřejmně se mi posrala :-| Už to neudělam...fakt jsem to obrečela :-p
@zdenka33 Romča si pokazila spaní taky spí mezi náma ńa postely. Jak zaspí okamžitě ji předělám do postýlky. a pak nad ránem už je mi to jedno. Ona si totiž i ve spánku sedne a praští sebou do buku a nebo dopředu. Hrůza. Taky sem ji zkoušela nechat vyřvat ale nemá to cenu. Zbytečně je pak víc vystresovaná. Když nechce spát tak ji dám na zem anechám ji si hrát dokud vyloženě nepadá na pusu pak ji položim a hned je tuhá.
a já se těším na vánoce a následně na silvestra na chalupě 😉 😉 Už je tam půl metru a pořád sněží,tak se budeme na slivestra sáňkovat i s Filipem.
už máme 6 zubů a musím říct,že horní jedničky byly katastrofální.Špičáky vylezly ani nevíme jak...
ahojky holky, tak jsem přes hodinu odhazoval sníh, jsem KO a to má ještě uklízet a zdobit cukroví, nevím kdy to stihnu, a honit se jak debil nebudu, zubu mame taky 6 je pravda špičáky byli celkem v pohodě oprotijedničkám, spaná a upsávání je v klidu ale je to tím, že spí s náma, takže já si tam sním lehnu a on se tulí a za chvíli usne 🙂 ale neberte to jako recept, nám to takto vyhovuje, vše je v klidu, vyspíme se, takže pohoda as odnaučováním to také nějak půjde, když dám na svůj instinkt tak to dopadne talk jak má, Matýsek se asi už odtstavil 14 dní nekojím, je mi to léto, ještě počkám, ale mylsím, že je to konečná,
@terezka87 koukni se na předchozí stránku dávala jsme tam, odkaz na super kočár na jaro (ale dá se sním jezdit v pohodě v zimě)
@terezka87 koukni se na předchozí stránku dávala jsme tam, odkaz na super kočár na jaro (ale dá se sním jezdit v pohodě v zimě)
ahoj holky 🙂 tak dneska si to spaní zas pokazil 😞 od 1 do 3 hod byl vzhůru,chtěl rozsvítít jinak plakal 😞 tak hačal v posteli a sminkal se na světýlko,máme takový roztomilý sluníčko 🙂 no apak si hajnul a usnul.S tím vyřváním u nás nee,je to ještě horší 😞 asi má pocit,že je to spaní nějaký trest nebo co 😞 co dárky???máte už pro dětičky??
@pett7 opravdu je tak skladný,můžeš ho dát třeba ke spolujezdcovi, je odpružený takže super, ve sněhu lze přední kolečka zaaretovat a jede to taky dobře, pro další využití, lze na něj nasvaknout autosedačku, lze využít i na další dítko, ne že já bych to využila,je tu diskuze na gessleinu, ale musíme ho ještě ozkoušet jak se mu bude sedět a ležet mám ještě záložní plán, guinny je maličký, teda alepson pro nás
Začni psát odpověď...

Odešli